Retete
-
Traditionale legume ale lunii august, de vinete trebuie sa te bucuri din plin. Sarace in calorii (doar 27 de kcal la 100 de grame), bogate in vitamine, vinetele blocheaza formarea radicalilor... »
-
La origine, mancarea se cheama “Ratatouille”, dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa.Ingrediente: trei-patru ardei capia, doi dovlecei, doua vinete mari, o ceapa,... »
-
Simplu, gustos si usor de preparat.Ingrediente: doua vinete mai mari (aproximativ 1 kg), doua oua, doi catei de usturoi, cateva fire de patrunjel tocat, ulei, pesmet, sare, piper.Preparare:Curata... »
-
Grecii adora vinetele. Daca incerci aceasta reteta, le vei adora si tu!Ingrediente: patru vinete mari, doua linguri zeama de lamaie, o ceapa mare, 500 grame carne tocata de vita, doua linguri de... »
-
Sunt incredibil de bune, si gata in doar 20 de minute.Ingrediente: trei vinete, patru - cinci rosii, doi catei de usturoi, ulei, sare, piper si paste (late si lungi sau macaroane)Preparare: Fierbe... »
-
O mancare delicioasa, usor de facut, cu aer mediteranean, unde combinatia dintre masline si aroma rosiilor este perfecta. Ingredientele sunt pentru sase portii. Ingrediente: sase picioare de pui,... »
-
O mancare spectaculoasa, aromata, care poate fi felul principal la o cina speciala, pregatita de tine, acasa. Secretul este ca se face si usor si repede.Ingrediente: doua portocale, cateva crengute... »
-
Foarte gustos, tortul este o combinatie reusita intre piscoturi si banane, intr-o crema densa si aromata. Ingredientele sunt pentru sase portii.Ingrediente: sase oua, sase linguri de zahar, trei... »
-
Proaspata si picanta, salata aceasta este o garnitura perfecta pentru orice fel de carne. Reteta are ingrediente pentru sase portii.Ingrediente: 300 grame varza alba si 300 grame rosie, un ardei... »
-
O combinatie delicioasa, intre vinete, rosii, ierburi aromate si o branza fina.Ingrediente: Patru vinete potrivite, opt rosii coapte, doua cepe mari, o legatura de marar si una de patrunjel,... »
-
O salata elegata si delicata, cu tenta fineturilor orientate.Ingrediente: un castravete lung (sau patru castraveti mici), doi morcovi, doua mere, doua cepe mici, cateva fire de menta, cateva fie de... »
-
Vara este perioada in care mancarurile cu carne trec pe locul doi, iar preferate sunt lactatele, legumele si fructele. Eva vine cu cateva propuneri delicioase, fara pic de carne!Preparatele... »
-
Aroma este divina, gustul, la fel. Este simplu de preparat, ieftina, buna si calda, buna si rece. Are un secret: folositi ingrediente cumparate doar din piata (branza, mirodeniile, laptele,... »
-
In nebunia zilelor in care suntem nevoite sa traim azi, din lipsa de timp, din lipsa de inspiratie, am uitat aroma bucatelor din bucataria buniciilor noastre. Am uitat farmecul unor retete banale,... »
-
Incepand de astazi vom incerca, serie de cateva articole, sa va aratam cum sa va descurcati in preajma sarbatorilor la aranjarea mesei sau la oferirea cadourilor. Si cum cel mai bun ghid in acest... »
-
Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel dezosata, taiata in cubulete mari, cu aproape toata grasimea indepartata; 4 linguri de grasime de miel sau ulei vegetal; 1/2 de cana cu vin rosu; 2 linguri... »
-
Prietena noastra din Spania, Cristina Lincu, semnatara Jurnalului din Madrid, revine, de data aceasta cu un serial dedicat bucatelor specifice tarii unde locuieste de cativa ani buni.Paella... »
-
Foarte usor de preparat va fi pe placul tuturor. Ingrediente: patru bucati de file de peste (salau, merlucius, crap), de 150-200 de grame fiecare, patru cartofi potriviti, 200 de grame de ciuperci,... »
-
Un preparat care se face foarte repede. In plus este o mancare si ieftina si gustoasa.Ingrediente: 500 grame macaroane, 400 grame ton in ulei (doua conserve), o lingura de bulion, o ceapa, sare si... »
-
Americanii le numesc “cookies” si sunt nelipsite din bucataria lor. Oferta de prajiturele uscate, de fursecuri, este destul de bogata in magazine, inconvenientul principal fiind faptul... »
- 1,
- 2,
- 3,
- 4,
- 5,
- 6,
- 7,
- 8,
- 9,
- 10,
- 11,
- 12,
- 13,
- 14,
- 15,
- 16,
- 17,
- 18,
- 19,
- 20,
- 21,
- 22,
- 23,
- 24,
- 25,
- 26,
- 27,
- 28,
- 29,
- 30,
- 31,
- 32,
- 33,
- 34,
- 35,
- 36,
- 37,
- 38,
- 39,
- 40,
- 41,
- 42,
- 43,
- 44,
- 45,
- 46,
- 47,
- 48,
- 49,
- 50,
- 51,
- 52,
- 53,
- 54,
- 55,
- 56,
- 57,
- 58,
- 59,
- 60,
- 61,
- 62,
- 63,
- 64,
- 65,
- 66,
- 67,
- 68,
- 69,
- 70,
- 71,
- 72,
- 73,
- 74,
- 75,
- 76,
- 77,
- 78,
- 79,
- 80,
- 81,
- 82,
- 83,
- 84,
- 85,
- 86,
- 87,
- 88,
- 89,
- 90,
- 91,
- 92,
- 93,
- 94,
- 95,
- 96,
- 97,
- 98,
- 99,
- 100,
- 101,
- 102,
- 103,
- 104,
- 105,
- 106,
- 107,
- 108,
- 109,
- 110,
- 111,
- 112,
- 113,
- 114,
- 115,
- 116,
- 117,
- 118,
- 119,
- 120,
- 121,
- 122,
- 123,
- 124,
- 125,
- 126,
- 127,
- 128,
- 129,
- 130,
- 131,
- 132,
- 133,
- 134,
- 135,
- 136,
- 137,
- 138,
- 139,
- 140,
- 141,
- 142,
- 143,
- 144,
- 145,
- 146,
- 147,
- 148,
- 149,
- 150,
- 151,
- 152,
- 153,
- 154,
- 155,
- 156,
- 157,
- 158,
- 159,
- 160,
- 161,
- 162,
- 163,
- 164,
- 165,
- 166,
- 167,
- 168,
- 169,
- 170,
- 171,
- 172,
- 173,
- 174,
- 175