Retete

  • Friptura de miel pane


    In 3 litri de apa se pun ceapa si varza la fiert. Se adauga carnea de miel si cea de porc, dupa ce varza s-a fiert. Se scoate carnea de miel pe o farfurie, iar carnea de porc se mai lasa sa fiarba.... »


  • Friptura de purcel


    Se curata si se spala purcelul. Se unge apoi cu amestecul de grasimi, rom, zeama de la o lamaie si se sareaza. Se lasa aproximativ o ora in repaos, iar dupa aceea se asaza intr-o tava cu picioarele... »


  • Friptura de porc la cuptor


    Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare. Carnea se lasa sa se albeasca pe ambele parti, dupa care se face focul... »


  • Friptura de iepure


    Carnea se curata de pielite si se impaneaza cu feliutele de slanina si bucatele de usturoi. Se pune apoi intr-o tava carnea, se adauga vinul, putina apa, boabe de piper si o frunza de dafin. Se... »


  • Friptura de iepure de casa


    Se curata iepurele, apoi se spala si se pune la rumenit intr-un vas cu unt. Se adauga ceapa tocata marunt, impreuna cu slanina, dupa care se sareaza, pipereaza si se adauga faina, usturoiul taiat... »


  • Friptura de porc la cuptor


    Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si o stropim cu o cana de vin rosu. Punem tava in... »


    Friptura de porc la cuptor
  • Pui condimentat


    Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sarea mare si puiul deasupra si se pune in... »


  • Friptura de caprioara cu garnitura de pere


    Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi carnea si se unge cu unt. Se introduce in cuptor si se adauga legumele... »


  • Friptura de mistret


    Carnea se sareaza si se tine la rece o zi. Se scoate de la sare si se lasa o ora in apa rece, dupa care se impaneaza cu slanina afumata si cu usturoi. Se pune apoi in untura incinsa cu putina zeama... »


  • Friptura de porc cu sos de bulion si vin


    Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min. Se intoarce... »


  • Muschi de vaca cu sos de vin


    Se rumeneste muschiul pentru a capata o crusta pe toata suprafata, se asaza apoi in tava peste un strat de zarzavaturi, ceapa taiata marunt si grasime, presarata cu o lingura de faina, sare, piper,... »


  • Cotlete de porc inabusite


    Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si piper, se toarna zeama de oase si un pahar de vin. Se acopera bine astfel incit sa fie... »


  • Pui cu vin


    Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore. Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o... »


  • Friptura de vitel


    Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute.... »


  • Friptura de pasare macerata in sos de tomate


    Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea... »


  • Pui fracasse


    Intr-un vas adinc se bate oul cu sucul de la o jumatate de lamiie. In alt vas, se amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua dulce. Se trec bucatile de pui prin ou si apoi prin faina. Untul... »


  • Friptura de jambon cu sos de macese


    Se asaza pulpa intr-o oala pentru cuptor, (ceramica de fonta Jena). Se acopera2/3 cu apa fiarta, se adauga ceapa, prazul, morcovii si condimentele. Se introduce oala in cuptorul incalzit la 200... »


  • Pulpa de berbec la tava cu sos de vin


    Se spala bine pulpa si se curata de grasime. Se scoate osul. Carnea se freaca cu sare si se lasa sa stea 30 minute, apoi se impaneaza cu bucati de slanina si catei de usturoi. Se ruleaza carnea... »


  • Friptura inabusita


    Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperul, un paharel de vin si apa calda cit sa... »


  • Muschi la tigaie


    Se curata muschiul de grasime si pielite, apoi se taie in patru felii. Se pune intr-o tigaie groasa, bine incinsa pe foc, cu untul. Se prajeste cite 5-6 minute pe fiecare parte si se scoate. In... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda