DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ficat a la Miacori


    Ficatul se taie subtire, cel nult 5-6 mm, se fraca cu vegeta, se tavaleste bine prin malai si piper si se prajeste in tigaie cu ulei mai mult, bine incins si la foc potrivit. Cind s-a albit ficatul... »


  • Reteta de mici


    Supa de oase se prepare din 3 kg oase de vita sparte si fierte in 2 litri de apa. Se lasa sa scada pina ajunge la 1/2 litru de supa. Se da de pe foc si se condimenteaza cu usturoi, o capatina,... »


  • Reteta mititei


    Se fierbe o zeama din oase de vaca cu maduva, care se scade bine, din 500 gramme de oase la fiece kilogramm de carne. Se framanta carnea intru-n vas pe masura timp de un ceas, adaugand la inceput... »


  • Cocos cu vin


    Intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, se pune slanina taiata in cuburi mici. Deasupra, se aseaza cocosul bine curatat si spalat. Se aseaza in acelasi vas si ceapa tocata pestisori. Cind slanina... »


  • Tochitura macelareasca Miacori


    Tochitura macelareasca a la Miacori Ingredientele pentru 10 persoane. Mod de preparare: Intr-un ceaun, neaparat mai mare si cu capac se pun la prajit in unt momitele, slungul, creierul si... »


  • Babic de Buzau


    BABIC, este un un nume sarbesc care se citeste BABICI. Se spune ca cel ce a adus reteta de acest salam de casa a venit din Serbia si chiar exista o legenda care spune ca atunci cand Imparatul... »


  • Rulada de cotlet cu pasta de mici


    Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel mult 2 mm. Se pune la bait facut din vin alb sec 150 ml, 5-6 catei de usturoi... »


  • Rata la cuptor


    Se curata bine pasarea, se pudreaza cu putina sare si piper, se asaza intr-o punga obisnuita din carton care a fost impregnata in ulei. Se pune rata in punga, se inchide si asaza in tava cuptorului... »


  • Piept de vitel umplut


    Se alege o bucata de carne de vitel de la piept. Se scot coastele cu grija, ca sa nu se ffarme carnea, tragandu-le pe rand pe fiecare. Se taie carnea pe laturi, astfel ca sa-i dam o forma dreapta,... »


  • Pui cu sos de vin si gogosari murati la cuptor


    Intr-o punga de plastic se pune faina + sare + piper si se amesteca bine. Se pun pe rind feliile de pui si se scutura punga inchisa, se scoate carnea si se scutura de excesul de faina. Intre timp... »


  • Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati


    Intr-o tigaie se incinge uleiul si apoi se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pina devine auriu pe din afara. Se iau din tigaie si se tin pe o farfurie la cald. In tigaie se adauga usturoiul... »


  • Pui de balta deliciosi


    Se prepara o marinata din: 1 catel usturoi pisat frecat cu sare si piper, o foaie dafin, zeama de la o lamiie, putina apa. Pulpele de lasa in marinata 15 minute. Se scurg, se dau prin faina si se... »


  • Cotlete de porc cu sos de vin


    Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa... »


  • Muschi file umplut


    Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie Ciupercile se spala, se... »


  • Friptura de vitel cu vin


    Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o... »


  • Frigarui


    Carnea sa taie cubulete mijloci ,se taie rosile tot in cubulete dar sa fie maricele,ardeiul la fel ca si rosiile ,sa pune sarea ,piperul vegeta ,si piperul boabe dupa gust,4 linguri mari de otet... »


  • Pui cu cartofi la cuptor


    Se transeaza puiul si se lasa la macerat cu delikatul, vinul, piperul si usturoiul pisat cateva ore. Se aseaza puiul in tava pentru cuptor facandu-i incizii in care se pun bucatele mici de usturoi.... »


  • Iepure cu sos de lamaie (a la grec)


    Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie marunt, iar jumatate se taie felii. Arpagicul se opareste si se curata. Carnea de iepure se tine 12 ore la marinat in... »


  • Pui cu mere si sunca


    Pulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins la 180 C... »


  • Piept de pui cu sos de miere


    Se curata prazul si se taie inele. Se taie bucatile de piept in doua si se dau cu mustar, sare si piper. Prazul se caleste in 25 g unt topit pana devine sticlos. Apoi se stinge cu vin, se adauga... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda