DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pui/gaina umplut cu morcovi si telina


    Curatam si spalam morcovii, telina, patrunjelul. Patrunjelul îl tocam grob, morcovii si telina le feliem foarte subtire. Le amestecam cu 1-2 linguri ulei de masline, sare, piper, boia si zeama de... »


    Pui/gaina umplut cu morcovi si telina
  • Costite de miel in sos de vin


    Se curata broccoli, se spala si se desparte in buchetele, care se fierb in apa cu sare 5 min. Se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se tin la cald. Se curata ceapa si usturoiul... »


  • Cotlete de porc in sos cremos cu mustar


    Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute. Se pun apoi la rumenit in unt si ulei. Dupa ce se coloreaza se adauga supa crema de ciuperci si laptele si... »


    Cotlete de porc in sos cremos cu mustar
  • Iepure cu prune uscate si bere


    Acoperiti prunele uscate (eu am pus si o mana de stafide) cu apa fierbinte si 2 linguri de bere si lasati sa stea. Puneti untul in oala (in cazul meu ceaun de fonta care trebuia inaugurat) Sarati... »


  • Pulpe de rata umplute


    1. Scoatem grasimea si osul din partea de sus a pulpei, iar de pe langa osul care ramane, scoatem carnea astfel incat sa ramana un strat uniform de piele si carne, pe care sa putem sa-l rulam... »


    Pulpe de rata umplute
  • Friptura de miel glasata


    Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se ruleaza bucata de carne astfel pregatita, se... »


  • Friptura de miel invelita


    Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine carnea cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si... »


  • Rata la cuptor (cu morcovi caramelizati in miere)


    1. Cepele,morcovii,cateii de ustroi ,se curata de coaja se spala si se taie mai mare/grob in bucati/felii. 2. Se pun intr-un vas termorezistent (la care aveti si capac).Frunzele de salvie, cele... »


    Rata la cuptor (cu morcovi caramelizati in miere)
  • Porcut la cuptor


    Taiem ceapa rondele, o dam cu sare si o punem la calit in ulei impreuna cu usturoiu intreg (catei) sa prinda o culoare aramie. Separat intr-un bol taiem carnea cubulete si o asezonam cu cimbru,... »


     Porcut la cuptor
  • Friptura de porc Peruzele


    Se face cate o crestatura pe suprafata carnii dar si in adancime si se introduc fructele uscate, cateii de usturoi, rozmarinul, fisticul. Se freaca cu cimbrul, se da un praf de piper si se unge cu... »


    Friptura de porc Peruzele
  • Frigarui de porc inabusite


    Se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare. Se infig pe frigaruie cuburile de carne, alternind cu feliile de slanina. Se sareaza, se pipereaza, apoi se asaza frigaruile... »


  • File de porc cu sos de piper


    Taiati carnea felii subtiri (15 mm). Incingeti o tigaie cu o lingura de ulei de masline, puneti feliile la prajit la foc puternic, 3 minute pe fiecare parte. Se stinge cu vin alb. Se lasa cateva... »


    File de porc cu sos de piper
  • Cotlet cu sos de patrunjel si vin


    Se pune uleiul la încins,între timp saram si piperam carnea. O prajim la foc puternic, cîte 3-4 minute pe fiecare parte. Dupa ce s-a prajit si pe a 2-a parte,turnam vinul. Atentie la aburi,care... »


    Cotlet cu sos de patrunjel si vin
  • Friptura de porc aromata


    Am pus intr-o oala mai mult inalta decat lata bucata de carne si am turnat zeama de varza (am adus din tara). N-am acoperit carnea complet, apoi am pus oala pe foc si am lasat carnea sa fiarba cam... »


    Friptura de porc aromata
  • Cotlet de porc in sos de vin


    Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa... »


  • Frigarui de muschi de vaca


    Se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi (3-4 cm) se pune pe o farfurie, se presara cu piper, cimbru si usturoi si se inmoaie usor in ulei. Se infig bucatile in frigarui... »


  • Pui la tava


    Se curata puii, se spala si se freaca cu sare pe dinauntru si pe dinafara. Se pun intr-o tava cu untura si zeama de carne si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se intorc din cind in cind si se... »


  • Friptura de vita marinata


    Apa pentru marinata (1,5 litri) se da in clocot cu sarea. Se trage de pe foc, se adauga ceapa, telina, morcovii si patrunjelul taiate in cuburi, usturoiul zdrobit, foaia de dafin, piperul si se... »


    Friptura de vita marinata
  • Friptura cu crusta de verdeata


    Carnea se spala si se pune in tava (ideala pentru aceasta friptura este tava de lut). Se sareaza, se pipareaza si se pun ierburile aromatice, cam cate o lingurita din fiecare, pe carne. Se pune... »


  • Pui la cuptor


    Puiul se portioneaza in bucati potrivite care se aseaza intr-un vas termorezistent.Se condimenteaza cu sare si piper.Peste el adaugam rondele de morcov,si bucatele de ardei rosu si galben. Adaugam... »


    Pui la cuptor
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda