Retete

  • Jambon fiert in vin


    Pulpa se curata de os, se rade cu cutitul pentru ca soriciul sa fie alb si curat si se spala cu apa rece. Se sareaza si se pipareaza usor, se pune la fiert in apa calda in care s-au pus usturoiul,... »


  • Friptura de miel


    Se ia pulpa de miel si se cresteaza la distante de 3 cm. In fiecare crestatura se pune cate o felie de usturoi si o crenguta de rozmarin apoi se asezoneaza cu sare si piper. Cu fileurile de ansoa... »


  • Miel cu cartofi si curmale


    Se alege o cratita mare cat sa incapa carnea. Se incinge uleiul si se adauga ceapa si ghimbirul pana cand se inmoaie. Se pune si carnea in transe si se prajeste bine pe toate partile. Se amesteca... »


  • Friptura miel cu cartofi


    Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le asezonam bine. Sosul ramas il punem deoparet. Intr-o farfurie punem pesmet si coaja de la o... »


  • Friptura miel la tava


    Pregatim carnea astfel: Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se pun crengutele de cimbru. Asezam carnea pe patul facut si mai adaugam 2 catei de usturoi... »


  • Pulpa de miel cu ienupar si rozmarin


    Carnea de miel inainte de a prepara sosul trebuie sa fie tinuta in frigider. Se pregateste un sos din: usturoi, rozmarin, piper si ienupar amestecat cu o cantitate suficienta de ulei. Se scoate... »


  • Pulpa de miel la cuptor


    Curăţaţi pulpa si spălaţi-o. Ungeţi-o cu ulei şi presăraţi-o cu sare, piper, cimbru şi coriandru măcinat. Se pune intr-o tavă adâncă, se adauga vinul, uleiul, foile dedafin, salvia... »


  • Pachetele de miel cu verdeata


    Dupa ce ati curatat leurda si ceapa, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati-le cu cascavalul dat pe razatoarea mare si cu oul. Puneti pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri din... »


  • Cotlete de miel impanate


    Spala carnea, o curatam de pielite si apoi o scurgem de apa. Taiati morcovii in bastonase. Taiati si ceapa. Cu un cutit cu lama subtire faceti gauri in bucatile de cotlet,din loc in loc si... »


  • Miel la gratar


    Se taie carnea spalata de miel in bucati potrivite si se pune intr-un castron. Puneti intr-un castronas coriandrul, cimbrul,scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat. Presarati peste... »


  • Cotlete de miel


    Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la Cand e gata carbea trebuie sa fie frumos rumenita.... »


  • Miel cu dovlecei


    Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare şi pipe. O presaram cu cimbru tăiat mărunt. O rulam strans. Se pune ruloul la frigider pentru 15 minute, până când... »


  • Friptura de berbecut cu legume


    Se pun cartofii la fiert întregi în apă cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apă. Puneţi pulpa de berbecuţ într-o tavă unsă cu ulei. Condimentaţi-o cu sare, scortişoară şi piper... »


  • Miel in vin alb


    Scoţi osul pulpei, desfaci carnea cu un cuţit şi o aşezi în- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lămâie, apoi cu mujdei şi cu cimbru. Adaugi în vasul de yena ceaşca de ulei şi 1 ceaşcă... »


  • Miel provensal


    Se spala carnea, si se condimenteaza cu sare, piper şi ierburi de Provence. Dacă foloseşti roşii uscate, le înmoi mai întâi în apă fierbinte timp de 20 de minute. Dacă foloseşti roşii... »


  • Pulpa de berbec inabusita


    Se curata pulpa de pieliţe şi de grăsime. Trebuie împănata cu slănină şi usturoi. Pui pulpa într-o cratită cu untură şi o lasi să se prăjească până se rumeneşte. Când e gata,... »


  • Pulpă de miel împănată, la tavă


    Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cuţitul şi împănezi cu usturoi. In tava pe care o bagi la cuptor, pui puţină apă şi puţin ulei. Dai tava la cuptor, la foc... »


  • Somon aromat


    Incalzim cuptorul si ungem tava cu ulei de masline. Asezam somonul bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste. Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si... »


  • Macrou cu sos de mustar


    Curatam macroul si asezonam cu sare si piper. Puneti-l intr-o tava adanca. Amestecati intr-un vas mustarul cu zeama de la 1 lamaie, vinul, uleiul si 1 cescuta apa. Turnati amestecul in tava peste... »


  • Somn la cuptor


    Spalati carnea de peste, si taiati-o felii mai groase. Presarati-le cu sare si piper. Se pune pestele intr-o tava adanca si printre acestea puneti felii de ceapa, telina, radacina de patrunjel si... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda