Retete

  • Plachie din somon


    Prajesc bucatile de somon in ulei de masline, de fapt le tin doar cateva secunde pe fiecare parte, cat sa se li coaguleze suprafata. Scot pestele intr-un vas termorezistent care va merge in... »


    Plachie din somon
  • Somon aromat


    Incalzim cuptorul si ungem cu ulei de masline o tava. Asezam somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir, mirodenii pentru peste. Punem deasupra maslinele, margarina, portocalele, lamaia si... »


  • Fileuri de merluciu cu rosii dulci


    Se pune pe foc 200 ml apa impreuna cu 200 gr zahar si se lasa sa dea in clocot. Rosiile spalate se taie in sferturi si se fierb incet,circa 2 min.,in sirpoul cu zahar. Se scot si se dau la cuptor... »


  • Crap la cuptor


    Se curata crapul, se spala, se scurge bine si se sareaza pe deasupra si inauntru, apoi se lasa sa stea cca 15 minute. Ceapa, taiata in felii foarte subtiri, se pune intr-o tava impreuna cu uleiul,... »


  • Sufleu din peste


    Pestele curatat de pielita si oase se da prin masina de tocat. Se prepara un sos alb din lapte, margarina si faina care se amesteca cu pestele, albusurile batute spuma si lamiie dupa gust. Se pune... »


  • Peste "a Suisse"


    Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hirtie unsa cu... »


  • Somon cu soba noodles


    Se tine pun toate in punga si se marineaza 20 min. Separat se face un sos cam cu aceleasi ingrediente (mai putin uleiul), dar in cantitate mai mica (la ochi si dupa gust) si se adauga si o... »


  • Frigarui de somon cu glazura asiatica


    Bucatile de somon se ung cu glazura asiatica (facuta din sucul de la o portocala, 2 linguri sos de soia, ghimbir ras, vre 3 linguri vin alb, totul fiert pana iese un sirop) si se pun la gratar... »


  • Rulouri de calcan cu mousse de crab si somon


    Se prajeste ceapa cu usturoiul pana sunt translucente, apoi se adauga crevetii, sare si piper si se prajesc putin pana se fac roz. Intr-un robotel de bucatarie se pune carnita de crab, crevetii... »


    Rulouri de calcan cu mousse de crab si somon
  • Crap prajit


    Pestele curatat si spalat se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute. Se zvinta apoi cu un servet, se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei... »


  • Peste la cuptor cu lamiie


    Bucatile de file se spala, se curata de eventualele evisceratii ramase, se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu ulei. Pe bucatile de file se aseaza rosiile taiate feliute subtiri, ardeii iuti... »


  • Chiftele de peste cu dovleac


    Amestecam carnea macinata cu dovleacul razuit si pisat, ouale, pesmetul, sarea si piperul. Din amestecul framantat bine formam bilute, le rulam in pesmet si le prajim in ulei fierbinte. Servim cu... »


  • Pastrav crocant


    Taiem fasii pulpa perelor. Taiem ceapa fasii si le calim in unt. Adaugam fasiile de pere la cele de ceapa si le calim impreuna 2 minute, le diluam cu vin. Fierbem 3 minute la foc mic, adaugam... »


  • Stiuca cu mere si frisca


    Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.... »


  • Rulada de stiuca – pastrav afumat cu legume la gratar


    Spalam carnea de peste si o feliem in 4-4 bucati, batem feliile si le presaram cu sare si piper. Curatam spanacul. Intindem 2 folii de aluminiu pe o suprafata si le ungem cu ulei, pozitionam o... »


  • Pastrav crocant cu cozi de rac


    Spala cartofii, aduga sare si prajeste-i timp de 40 de minute la o temperatura de 200 de grade. Taie feliile de peste in doua. Presara-le cu sare si piper, unge-le pielea cu unt. Aseaza feliile de... »


  • Peste cu cartofi natur


    Este cea mai usoara reteta pentru a prepara peste, din lume. Fileul de ton se sareaza. Se pun intr-un vas pentru cuptor mai adanc cateva felii din fileul de ton peste care se presara ceapa, rosiile... »


  • Peste cu sos de macris cu mustar


    Se curata pestele si se spala . Capul si coada se folosesc la alta mancare. Partile ramase se taie felii de cca 2 cm, se stropesc cu zeama de lamaie. Feliile de peste se infasoara in slanina taiata... »


  • Peste prajit pe gratar


    Pestii proaspat pescuiti ( clean, crap, stiuca) se curata de solzi si intestine, se spala, se taie in jumatate incepand de la cap. Se condimenteaza cu sare, piper, se ung cu ulei si se lasa sa stea... »


  • Somon cu ananas si curry


    Somonul se curata, se sareaza, se prajeste in unt-ulei, se tine la cald. Pentru pregatirea sosului, conserva de ananas se toarna in tigaie, se adauga sare, zahar, frisca si curry, se da in clocot.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda