Retete

  • Crap cu ciuperci


    Se rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt. Se asaza in acestea crapul taiat bucatele dupa ce... »


  • Ton prajit cu ghimbir ras si arpagic


    Marinati bucata de ton in putin sos de soia, timp de 1 ora. Uscati pestele prin tamponare cu un servet de hartie, frecati-l cu ulei de susan si prajiti-l aproximativ 2 minute intr-o tigaie... »


  • Calcan sicilian la cuptor cu lamaie


    Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Zdrobiti rozmarinul intr-un mojar, pentru a-i elibera aroma. Adaugati 6 linguri de ulei de masline extravirgin si amestecati-le. Ungeti... »


  • Frigarui de unditar cu rozmarin, pancetta si paine


    Preincalziti cuptorul la 220°C (treapta 7 la cel pe gaz). Taiati pestele in cubulete cu latura de 2,5 cm puneti-l intr-un castron, impreuna cu ciabatta rupta in bucati de aceeasi dimensiune. Dupa... »


  • Cambula in tava cu spanac, masline si rosii


    Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Folositi o tava mica, astfel incat pestele sa se distribuie aspectuos. Puneti tava la foc mediu pe plita, turnati putin ulei de masline si... »


  • Rulouri de unditar


    Preincalziti cuptorul la 200°C (treapta 6 la cel pe gaz). Puneti rosiile si jumatate din uleiul aromat in care au fost conservate in robotul de bucatarie, adaugand tot busuiocul. Mixati pana se... »


  • Aripioare de pisica de mare cu lamaie si 5 arome


    Pisica de mare este un sortiment de peste care se gaseste deja destul de usor si la noi in marile magazine. Carnea este alba si foarte gustoasa. Pisica de mare poate fi gatita la fel cum procedam... »


  • File de biban copt, cu ciuperci, cartofi si salsa verde


    Preincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau pe treapta a 9-a la cel pe gaz. Puneti hartie de copt pe fundul unei tavi, unsa cu ulei de masline. Crestati fileurile de peste si umpleti inciziile... »


  • Placinta cu peste


    Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau la treapta a 8-a la cel pe gaz. Puneti cartofii curatati si taiati cubulete in apa clocotita cu sare si fierbeti timp de 2 minute. Puneti si ouale la... »


  • Pastrav copt cu cartofi in sos de creme fraiche, nuca si hrean


    Preincalziti cuptorul la 240 grade Celsius sau treapta a 9-a la cel pe gaz. Uscati cartofii taiati felii tamponandu-i cu un servet de hartie si apoi acoperiti-i cu un strat subtire de ulei de... »


  • Platica prajita la wok, cu legume inabusite


    Crestati platica in zig-zag pe ambele parti, facand taieturi adanci de circa 1 cm. Zdrobiti ingredientele marinatei intr-un pisalog si frecaţi cu ele carnea, asigurandu-va ca intra in taieturile... »


  • Aripi de vulpe de mare cu prosciutto, capere si lamaie


    Clatiti aripile de vulpe de mare, uscati-le si asezonati-le cu sare si piper. Pudrati uşor cu faina, eliminand excesul. Incingeti tigaia foarte bine, adaugati uleiul, apoi patru cuburi de unt si... »


  • Pastrav la cuptor cu cimbru


    Incalziti in prealabil cuptorul la cea mai mare temperatura. Curatati de solzi si maruntaie iar apoi spalati pastravul in interior si exterior si uscati-l pe un servet de hartie. Folosind un... »


  • Barbun cu oregano, lamaie si piure de masline negre


    Crestati pielea fileurilor de-a curmezisul, astfel incat marinata sa patrunda in peste. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul usturoiul, apoi adaugati o lingurita de sare si cantitatea de oregano.... »


  • John Dory cu rosii cherry, masline si busuioc


    Mai intai preparati marinata pentru rosii. Puneti maslinele intr-un bol, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute, verdeturile si uleiul. Adaugati rosiile cherry, zeama de lamaie si asezonati dupa gust.... »


  • Platica Ia cuptor


    Incalziti cuptorul si tava la cea mai mare temperatura. Curatati si spalati platica in interior si exterior si stergeti-o cu un servet de hartie. Asezaţi-o pe un tocator si crestati-o incrucisat,... »


  • Sardine umplute, la cuptor


    Crestati rosiile si puneti-le in apa clocotita. Curatati-le de pielita, scoateti semintele si tocati marunt. Asezati sardinele pe o farfurie si presarati deasupra coaja de lamaie rasa, apoi... »


  • Specialitate de peste cu orez


    Se pun medalioanele de salau in tava, se stropesc cu ulei, vin si zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper si se baga la cuptor. In acest timp, se curata ceapa, morcovii si ardeii, se... »


  • Crap cu sos de ardei


    Se spala bucatile de peste cu jet de apa rece, se condimenteaza cu sare, piper, foaie de dafin si boia, se stropesc cu uleiul de masline si apoi se pun intr-o tava la cuptor. Se lasa pana se... »


  • Crap cu lamaie si portocala


    Curata crapul, cresteaza-l pe ambele parti, freaca-l bine cu sare, piper si ulei de masline si lasa-l la rece zece minute. Intre timp se pregatesc gratarul. Cand s-a incis foarte bine, pune... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda