Retete

  • vinete cu ton si mozzarella


    Vinetele curatate se feliaza, apoi se coc pe gratar. Intr-un vas termorezistent se aseaza un strat de vinete, care se stropesc cu putin ulei de masline, apoi ton maruntit (scurs de ulei), felii de... »


    Vinete cu ton si mozzarella
  • Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)


    Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se taie pestisori. Preparare: Se pune ceapa în... »


    Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)
  • File de biban de Nil pe sos cu mustar Meaux si patrunjel aramiu


    Pentru pregatirea piureului de morcovi: ii taiem rondele si ii punem cu ghimbirul tocat in ulei incins de masline, lasam sa se soteze putin, adaugam cateii de usturoi (daca doriti aroma de usturoi... »


    File de biban de Nil pe sos cu mustar Meaux si patrunjel aramiu
  • Plachie de peste


    Se curata pestele, se taie in bucati si se freaca cu sare si piper. Se taie ceapa in felii subtiri si se prajeste usor in ulei. Se adauga rosiile curatate si taiate, piper, mult patrunjel tocat si... »


  • Marinata de peste


    Se curata, se taie pestele in bucati, se presara cu sare si se lasa sa se scurga bine. Se zvinta bucatile cu o cirpa, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se pun otetul si mirodeniile... »


  • Somon cu salata


    Vinul alb se pune pe foc, se adauga somonul si se lasa la inabusit 3-4 minute pe fiecare parte apoi se lasa la racit, in vin. Somonul afumat se prajeste in uleiul de masline. Se iau ambele... »


  • Paste de mare cu unt alb si cartofi


    Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca untul usor la foc mic. de indata ce se ingroasa... »


  • Peste la cuptor cu rosii si usturoi


    Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul... »


  • Somon la aburi cu spumant


    Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper... »


  • Somon cu praz si varza chinezeasca


    Prazul se curata, spala si se taie. Varza chinezeasca se curata de foile exterioare, se spala si se taie fasii relativ subtiri. Fileurile de somon se usuca cu prosop de bucatarie, se taie cubulete... »


    Somon cu praz si varza chinezeasca
  • File de somon cu salata de bureti


    FILE DE SOMON Spalati carnea de peste, apoi uscati-o pe un servet de bucatarie. Se stropesc fileurile cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper. Se prajesc apoi in ulei incins, la foc... »


  • Rasol de peste cu legume


    Legumele intregi, bine spalate, se fierb adaugindu-li-se vinul cind sint bine fierte. Pestele spalat, curatat, se introduce in apa in care au fiert legumele si se lasa sa fiarba la foc mic, intr-un... »


  • Rulouri din Cega


    Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata. Se taie ceapa marunt si se caleste putin in... »


    Rulouri din Cega
  • File de somon la gratar cu sos de smantana


    Intai facem marinata pt somon:mustar, ulei de masline, piper alb, condimente de peste, suc de lamaie, usturoi, patrunjel taiat f marunt, facultativ-sos de chili. Punem feliile de somon in marinata... »


    File de somon la gratar cu sos de smantana
  • Churros de Pescado


    Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se omogenizeaza. Se incinge uleiul intr-un vas. Se prajeste pestele dat prin aluat si se... »


    Churros de Pescado
  • Cod pane cu ceapa caramelizata


    Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute. Batem ouale, adaugam berea, sarea, piperul si amestecam poana obtinem un aluat de consistenta unei... »


  • File de peste in caramel


    Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita. In alta cratita incalzim vinul. Cand e complet topit zaharul dam focul incet si turnam jumatate din cantitatea de vin, pana obtinem un sirop. Intr-o tava cu... »


  • Rulouri de salau cu orez si sos


    Condimentam salaul cu sare, piper, se ung cu ulei, cimbru si usturoi pisat. Se ruleaza si se prind cu bete de frigarui, apoi se puns a fiarba in apa clocotita, 15 min. Dupa ce au fiert ii scoatem... »


  • File de macrou la cuptor


    Se pune pestele in tava cu sare, piper, ulei si foi de dafin. Se baga macroul la cuptor si se lasa la foc potrivit. Taiem rosiile le condimentam cu sare si piper si se pun peste bucatile de... »


  • Crema de peste cu hrean


    Tocam ceapa; taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 lg suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min. Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda