Retete

  • Risotto cu somon


    Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot. Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim amestecand continuu pana devine sticlos. Se... »


  • Calmar marinat si salata de fructe de mare


    Taiem calmarul in inele de jumatate de cm, iar anunchiul de tentacule in jumatate. Se curata crevetii, se lasa doar coditele. Se asaza 50 ml de apa intr-o tigaie medie, se adauga uleiul, otetul,... »


  • Plachie din salau


    Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita. In uleiul in... »


    Plachie din salau
  • Tagliatelle cu somon si smantana


    Am curăţat şi tăiat mărunt o ceapă mică, eventual roşie că e mai delicată, trebuie numai pentru gust dar nu trebuie să predomine, pe care am călit-o intr-o lingură de ulei de măsline... »


    Tagliatelle cu somon si smantana
  • Spaghete cu tocanita de ciuperci si vinete


    Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Se prepara tocanita: ceapa marunt taiata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa. Se adauga ciupercile taiate felii... »


  • Paste cu sunca si conopida gratinata


    Pastele se fierb in apa sarata, se strecoara si se scurg bine. Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa sarata, se scurge bine. Ceapa taiata marunt se caleste pana devine sticloasa, se... »


  • Taitei cu sunca a la Praga


    Ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din cantitatea de unt cu sunca taiata cubulete pana devine auriu maronie. Tăiteii se fierb in apa clocotita putin sarata, se strecoara, se clatesc cu... »


  • Pizza cu rosii


    Se incinge cuptorul la 230 grade. O tava pentru facut tort se unge cu unt. Se amesteca faina cu praful de copt sis area, apoi se amesteca untul. Se face o coca framantand cu lapte. Se intinde in... »


  • Spaghete chinezesti


    Se pregateste cel mai bine in wok. Pieptul de pui tait fasii si dat prin intaritor se prajeste in uleiul incins, pana se albeste. Tragem pe marginea cratitei, iar in uleiul ramas prajim putin... »


  • Taitei pui si ciuperci


    Taiteii se fierb in apa sarata, apoi se strecoara bine. Carnea de pui se taie in cubulete. Ciupercile se feliaza grosier. Se calesc in putin unt impreuna cu mazarea. Se amesteca 1 lingura de... »


  • Taitei cu sos camembert


    Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalul camembert. Se ia sosul de pe foc si se adauga... »


  • Paste mediteraneene


    Uleiul se incinge intr-o tigaie si se adauga usturoiul tocat si hamsiile tocate. Se lasa 2-3 minute pana cand usturoiul se rumeneste si hamsiile se topesc. Da, se topesc in ulei. Se adauga sunca si... »


  • Taitei picanti, cu sunca si ciuperci


    Se fierb taiteii o jumatate de ora, se spala cu apa rece si se scurg. Separat se pregatesc ciupercile : se spala in mai multe ape reci, se ¡ie felii subtiri si se pun sa scada pe foc mic, cu... »


  • Macaroane


    Se cerne faina, se spala ouale si se sparg peste faina. Aluatul se sareaza putin, apoi se framanta pe planseta sau intr-o farfurie adanca, adaugand apa necesara. Se framanta pana cand aluatul se... »


  • Paste fainoase cu branza


    Pastele fainoase se fierb in apa care clocoteste, se scot dupa 20 de minute, se scurg si se racesc cu apa rece. Se pun intr-o forma unsa cu doua linguri de unt, dupa ce s-au amestecat cu branza de... »


  • Spaghete cu ficat de pui si crema de ardei


    Fierbem spaghetele in apa fierbinte sarata, le clatim si le strecuram. Calim ceapa taiata marunt in ulei fierbinte, adaugam ficatul de pui taiat bucati, si prajim la foc mediu. Adaugam crema de... »


  • Paste gratinate a la Judit


    Ceapa taiata cuburi se caleste in putin ulei, se ia de pe foc, se presara boia, se amesteca si cand se pune din nou pe foc, se adauga carnea. Se potriveste gustul cu sare, se amesteca si se lasa sa... »


  • Paste picante cu tocana


    Preparatele din carne se macina toate impreuna. Slanina se taie in bucatele mici si se face unsoare. Cartilajul se lasa in unsoare, se adauga carnea macinata, se condimenteaza cu rozmarin si salvie... »


  • Spaghete cu tocanita de vita


    Ceapa, ardeiul, rosia se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga boiaua si se amesteca. Carnea taiat felii se pune peste ghiveci. Se stinge cu putina apa si se fierbe inabusit. Cand carnea... »


  • Galuste


    Intr-un vas emailat se pun 4 l de apa la fiert. Pentru persoanele cu gusturi aparte se poate adauga o lingurita de Vegeta. Inainte sa fiarba apa,se adauga la 2 oua o lingurita de sare, 1 lingura... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda