DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Galuste cu oua


    Se sparg 4 oua mari la care se adauga 4 linguri de ulei alimentar, un sfert de lingurita de sare si se bat spuma. Galustele preparate din 400 g faina se incalzesc pe o plita pusa pe flacara, se... »


  • Pizza cu ceapa


    Prepara un aluat de pizza conform retetei de "Pizza cu ciuperci". In timp ce se coace blatul, feliaza subtire 100 g de ceapa rosie si caleste-o in 2 linguri de ulei, pana devine sticloasa. Unge... »


  • Budinca de taitei dietetica


    Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. Cand da in clocot, se ia spuma si se continua fierberea pana cand carnea se poate consuma. Se scurge, se raceste si se toaca... »


  • Paste cu legume


    Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fisii, morcovul se da pe razatoarea mare, apoi se calesc impreuna in ulei pina se... »


  • Linguini cu creveti


    Se pune apa la fiert pentru paste. In apa punem cateva picaturi de ulei si sare. Pastele se vor fierbe al dente. Cat timp fierbe apa, pregatim sosul pentru linguine. Ceapa si usturoiul se taie... »


  • Pisaladiere


    Punem intr-o tigaie 3-4 linguri de ulei de masline si ceapa taiata pestisori cu un pic de sare (nu mult, un varf de cutit) si lasam la foc foarte mic 30-40 de minute pana devine maronie. Intre timp... »


    Pisaladiere
  • Cannelloni cu ciuperci


    Prepararea Cannelloni cu ciuperci incepe prin curatarea ciupercilor. Acestea se taie felii si se sropesc cu zeama de lamaie. Uleiul de masline se incinge in tigaie si se calesc putin ceapa si... »


  • Paste cu vinete la cuptor


    Se pun pastele la fiert, apoi se strecoara. Separat, se curata vinetele se taie felii cca 0,5 cm si se lasa cu sare 30 min. Vinetele se scurg si se taie cubulete, apoi impreuna cu ceapa se calesc... »


  • Spaghete cu masline zdrobite, rosii si usturoi


    Incingeti intr-o tigaie mare doua linguri de ulei si caliti usturoiul si ardeiul iute timp de 30 de secunde inainte de a adauga rosiile si maslinele. Amestecati totul si lasati ingredientele sa se... »


  • Unt de curry


    Praful de curry se prajeste intr-o tigaie, apoi se amesteca cu unt topit, pana devine spumos, intr-un castronel. Se intinde pe o folie, rulam si punem in frigider. »


  • Pulpe la cuptor cu cartofi


    Se parlesc pulpele, se spala, se lasa la scurs, se stropesc cu putin ulei si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, marar uscat.Se aseaza intr-un vas impreuna cu cartofii taiati... »


    Pulpe la cuptor cu cartofi
  • Spaghete cu ansoa, ardei iute si pangritata


    Mai intai faceti pangritata. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa, cu fundul gros. Adaugati usturoiul si cimbrul tocat la calit iar apoi pesmetul la rumenit. Amestecati timp de cateva... »


  • Linguine cu pancetta, ardei iute, moluste si vin alb


    Fierbeti pastele linguine in apa clocotita cu sare pana se fac „al dente". Intre timp, incingeti o tigaie si adaugati cateva linguri bune de ulei, iar apoi pancetta. Prajiti pana se... »


  • Pappardelle cu praz dulce si mascarpone


    Puneti untul si uleiul de masline intr-o tigaie aproape incinsa, cu fundul gros. Adaugati prazul feliat oblic si usturoiul, tocat marunt, cu putina sare si caliti usor, dar fara sa se rumeneasca,... »


  • Tagliatelle cu sfecla rosie, pesto si midii


    Puneti uleiul de masline intr-o tigaie foarte incinsa, cu fundul gros si adaugati imediat midiile si usturoiul. Acoperiti cu un capac si agitati aproximativ 20 de secunde. Apoi adaugati vinul alb.... »


  • Tagliatelle cu mazare si fasole lata


    In primul rand, scoateti mazarea si fasolea lata din pastai. Puneti mazare si fasolea in apa clocotita, nesarata si lasati-o sa se inmoaie. Luati jumatate din cantitatea de mazare si fasole.... »


  • Taglierini cu scoici


    Pe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa si adaugati scoicile, usturoiul si ardeiul iute, matuntite.... »


  • Taglierini cu barbun la tigaie


    Puneti uleiul de masline intr-o tigaie cu fundul gros incinsa si adaugati barbunul, curatat de solzi. Maruntiti si apoi adaugati ardeiul iute, usturoiul, rosiile si maslinele. Lasati sa se caleasca... »


  • Paste ravioli


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa se formeze o coca... »


  • Ravioli cu fasole lata zdrobita, menta si ricotta


    Daca fasolea lata este foarte mica si moale, o puteti folosi cruda. Daca este de marime medie sau mare, inmuiati-o in apa clocotita nesarata. Zdrobiti sau tocati marunt jumatate din cantitatea de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda