Retete

  • Ravioli cu cartofi, cardama si branzeturi


    Spalati si curatati cartofii, puneti-i in apa clocotinda cu multa sare impreuna cu usturoiul si fierbeti pana cand devin moi. Dupa ce s-au racit cartofii, adaugati untul si branzeturile.... »


  • Paste tortellini


    Faceti o groapa mica in mijlocul gramezii de faina si adaugati ouale. Cu o furculita, desfaceti usor ouale, aducand spre centru faina dinspre margine. In timp ce incepe sa se formeze o coca... »


  • Tortellini cu branzeturi si busuioc


    Radeti sau taiati marunt branzeturile si puneţi totul intr-un bol impreuna cu trei sferturi din cantitatea de busuioc, pe care-l rupeti cu mâna. Condimentati cu putin piper. Apoi umpleţi pastele... »


  • Tortellini cu dovleac, busuioc si ricotta


    Taiati dovleacul in jumatate. Tocati marunt jumatate, iar restul tocati-l bucati mai mari . Puneti dovleacul intr-un vas, impreuna cu busuiocul, ricotta si cea mai mare parte din parmezan.... »


  • Tortellini cu sparanghel si ricotta


    Spalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de pe tulpini si taiati-le fin pe lungime iar apoi caliti-le usor in putin... »


  • Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturi


    Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele... »


  • Lasagna cu urda


    Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in uleiul incins pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se stropeste cu apa calduta... »


  • Cannelloni cu carne


    Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare, se scoate. Adaugam rozmarinul si carnea tocata. Lasam la calit cateva... »


    Cannelloni cu carne
  • Paste cu ciuperci


    Se taie marunt usturoiul, se dau pe razatoare cei 2 morcovi si se calesc in tigaia in care s-a incins in prealabil uleiul de masline. Se adauga ciupercile(champignon) taiate in cuburi si se pune un... »


  • Spaghete Carbonara


    Prepararea sosului: intr-o tigaie mare, incinsa, se pun bucatelele de bacon, dupa ce in prealabil au fost taiate (nu foarte marunt, cam de 1 cm latime si 4 mm grosime). Se prajesc bine de tot pina... »


  • Spaghete cu brinza de vaci


    Se fierb spaghetele in apa clocotita pina se inmoaie, avind grija sa nu se sfarime. Se iau de pe foc, se lasa sa stea 4-5 minute, apoi se scurg. Se clatesc cu apa calda, se strecoara si se lasa sa... »


  • Fusilli quatro fromagi


    Pastele se fierb 7-8 minute in apa cu sare. Gorgonzola, cascavalul, mozzarela si ementaler-ul se taie cubulete. intr-o tigaie se topeste untul, peste care se pun cele patru feluri de branza. Se... »


  • Pasticcio


    Sosul: se caleste ceapa cu ardeiul trei minute. Se adauga usturoiul si se mai caleste un minut. Se pune carnea si se rumeneste. Cind e rumena carnea, se adauga rosiile si vinul si se fierbe la foc... »


  • Penne cu somon afumat


    Sosul: Intr-o cratita de teflon se topeste untul fara sa se arda si se amesteca cu 5 linguri de ulei de masline, dupa care se adauga ceapa taiata foarte marunt sau tocata la masina; cind e aurita,... »


  • Macaroane cu sos vinatoresc (din Ungaria)


    Se pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr-o alta cratita se pun la fiert morcovii si ceapa. Cind a fiert, carnea se scoate si dupa ce s-a racit se taie bucatele mici. Dupa ce au... »


  • Lasagna cu legume si sos de rosii


    Legumele se spala si se curata. Ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se pun la calit 15 min in putin ulei incins. Se pune sare si piper. Din unt, faina si lapte se face un sos... »


  • Pastitzio


    Se toaca marunt ceapa cu usturoiul si se calesc putin. Apoi se adauga carnea macinata si se stinge cu putin vin alb. Se adauga sos de rosii, sare, scortisoara si putin delikat si se fierbe 5... »


  • Linguinne a la peperonata


    Ardeii se pun la cuptor 20-30 min, se scot si se pun intr-o punga de hirtie sa se inmoaie. Se lasa 10 min, dupa care se taie si se goleste apa, se decojesc si se taie fisii. Sosul: se incalzeste... »


  • Macaroane cu vegeta


    Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga macaroanele(nefierte, direct din punga)si se prajesc pana devin aurii. Se adauga apa cat sa treaca cu doua degete peste macaroane si se mai pune o lingura... »


  • Lasagna cu sos de carne


    Sosul bechamel: se pune margarina in vas pe foc si cand se topeste se adauga faina, apoi laptele treptat si se ia de pe foc. Cat este fierbinte, se adauga si cascavalul si putina smantana si sare.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda