DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Iepure cu bureti iuti


    1. Se taie carea de iepure in bucati potrivite, se presara cu sare si piper si se prajeste in 50 ml de ulei pana cand se rumeneste bine pe toate partile. 2. Separat se calesc in 50 ml de ulei... »


  • Pleurotus cu carne la cuptor


    Prajim scurt la foc puternic,feliile de carne,cu usturoi si ceapa taiate grob(in doua). Stingem arderea cu ceva vin alb. Scoatem feliile intr-un vas termorezistent. Pastram la cald,acoperit.... »


  • Limba cu ciuperci


    Pun limba la fiert , dupa care o curat de pielita , tai morcovul rondele, ciupercile felii mari pe lung. Intr-un vas (eu pana acuma am facut in ceaun mare de fonta, dar acuma, daca am la indemana... »


  • Ciuperci pe pat de mamaliga


    Se prajesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa. Se adauga sare,piper,delikat, mararul tocat marunt si se lasa deoparte. Se face o... »


  • Champignons a la greque


    Se dizolva zaharul sau edulcorantul in vin. Se curatza ciupercile si se taie felii (sau se scurg de zeama daca sunt din conserva). Se stoarce lamaia. Se dinstuie ceapa in uleiul de masline. Se... »


  • Ciuperci si varza cu vin alb


    Inabusiti ciupercile intr-o tigaie de teflon, amestecindu-le des. Adaugati vinul, condimentele, amestecati bine, apoi adaugati si varza. Acoperiti cu un capac si lasati cca 10 min la foc mic. »


  • Ciuperci pe pat de mamaliga (de post)


    Se calesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa taiata mare si se pe foc pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare si piper si se se aromatizeaza cu verdeata tocata... »


  • Pipote cu ciuperci


    Ungem wok-ul incins bine cu putin ulei, punem ciupercile taiate in el, punem capacul si le las putin sa se moaie. Dupa putin timp, torn 100 ml de supa si pun o jumatate de ceapa taiata , fara... »


  • Budinca de paine cu ciuperci


    Se unge o tava cu unt ,si se aranjeaza 4 felii de paine. Se calesc 4 cepe verzi taiate marunt impreuna cu 200-250 gr ciuperci taiate felii pana incep sa se imoaie. Se adauga 2 linguri vin alb sau... »


  • Frigarui in folie, fripte pe tepuse


    Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate mai mari. Saram ingredientele si le punem pe tepusa alternative. Le... »


  • Frigarui de vitel cu condimente


    Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Condimenteaza cu sare, piper si patrunjel tocat... »


  • Frigarui de pui


    Pentru inceput marinam puiul in amestec de iaurt, ulei de masline, ardei iute uscat si amestec pentru tandoori. Daca nu aveti un astfel de amestec de condimente folositi combinatia care va place... »


  • Purcel la frigare


    Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte frigarea incet, ca sa se friga bine. Se stropeste cu saramura peste... »


  • Selsig Morgannwg


    Se rade cascavalul, se faramiteaza miezul de paine, se taie ceapa foarte marunt, se separa albusul oului de galbenus. Se amesteca intr-un bol cascavalul cu painea, se adauga ceapa, putin mustar,... »


  • Shaorma


    Se face un aluat din ingredientele date (folositi cantitati ochiometric) si se framanta bine de tot. Desi e cu drojdie, secretul e sa nu fie lasat la crescut deloc. Se intinde din aluat cate o... »


  • Rizotto cu sofran


    Ceapa tocata marunt se caleste, se adauga si usturoiul pisat, apoi orezul care se caleste pana devine sticlos. Se condimenteaza cu piper, patrunjel verde si sofran. Se stinge cu vin si supa de... »


  • Risotto cu fragi


    Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min . Se varsa berea (sau vinul), care trebuie sa se evapore... »


  • Orez cu ciuperci


    Spalam 350 g de orez, intr-o lingura strecuratoare, sub jet de apa calda, dup ace a fost curatita in prealabil, apoi calim in 2 linguri de ulei si diluam cu 0,7 dl de apa fierbinte. Apoi adaugam o... »


  • Orez cu zarzavaturi


    Taiem marunt o ceapa rosie cat o nuca dup ace a fost curate si o calim in 0,8 dl ulei pana devine sticloasa. Apoi , spalam 300 g orez intr-o lingura strecuratoare, sub jet de apa calda si adaugam... »


  • Rizotto bun


    Intai fierbem 4 oua in apa sarata, apoi pregatim o portie de orez inabusit ca in reteta Rizibizi. Pana fierbe orezul, curatam 150 g de ciuperci, 50 g morcovi, 50 g napi, 30 g gulii, 20 g telina,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda