DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Frigarui cu carne de caprioara


    Cu o zi inainte de preparare maceram carnea, iar prunele uscate le inmuiem in vin rosu. Crestam feliile de carne si le ungem pe interior cu busuioc, punem in crestaturi 3-3 bucati de prune uscate... »


  • Tocana de vanat cu garnitura de fasole neagra


    Carnea de mistret foarte bine spalata se taie in fasii subtiri impreuna cu slanina afumata. Se pune in apa rece, slanina se prajeste si se scoate din tigaie. In grasimea lasata de slanina se... »


  • Cotlete de caprioara ca la Baden


    Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare si piper si se frige cca 45 de minute in cuptor la 180° – 200°C... »


  • Frigarui de caprioara


    In ziua inaintea friptului carnea se marineaza, prunele uscate si desamburate se inmoaie in vin rosu. In feliile de carne se taie un buzunar, in interior se freaca cu busuioc, se baga cate-o pruna... »


  • Spinare de caprioara


    Prajeste spinarea de caprioara in ulei incins pe toate partile, dupa care adauga legumele, boabele de ienupar, ceapa si condimenteaz-o cu sare si piper. Prajeste-o in cuptor la 180-200 C°, in... »


  • Rata salbatica umpluta cu gutui


    Ratele se curata, se infige in ele bucati de slanina, se sareaza pe dinauntru si dinafara. Gutuile feliate se aseaza in interiorul ratelor, si se prind cu un ac de carne, rata preparata astfel.... »


  • Iepure cu castane


    Incalzim cuptorul la 220 de grade, spalam castanele, le taiem pe latime si le prajim in cuptorul incins pana se desface coaja. Apoi le invelim intr-un servetel de bucatarie, le lasam sa stea asa... »


  • Fazan umplut


    Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si morcovul tocate marunt, piper, cateva foi de dafin, un pahar de vin rosu,... »


  • Iepure delicios


    Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin si un pahar de apa calda, se acopera cratita si... »


  • Mancare rece de iepure


    Se marineaza carnea in apa cu otet si usturoi zece ore, apoi se scoate si se taie bucati potrivit de mari. Se sareaza carnea si se aureste in ulei incins, in asa fel ca sa fie bine patrunsa. Se... »


  • Friptura pe gratar cu muschi de caprioara


    Marinam carnea de caprioara 10—12 ore intr-un amestec de apa, vin, otet, usturoi si cimbru. Amestecul lichid trebuie sa acopere bine carnea, care se intoarce dupa citeva ore, batind-o usor... »


  • Friptura de caprioara


    Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata, se pune in tava de friptura... »


  • Friptura de mistret


    Se inlatura pielita de pe carne, eventual se scoate osul, se desface pulpa pe latimea ei, se impaneaza cu usturoi si slanina, se sareaza si se stringe la loc. Astfel pregatita, carnea se lasa la... »


  • Cotlete de mistret cu sos


    Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa gust, apoi se unge cu grasime. Cotletele astfel... »


  • Ragout din carne de mistret


    Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din apa si se pune la fiert cu apa rece, o ceapa taiata in patru, doua linguri de otet,... »


  • Fazan umplut


    Curatam fazanul de pene, se tine pe flacara mare ca sa se nrcu puful, se sterge cu o cirpa umeda si se goleste de intestine si de mg* runtaie. Maruntaiele fazanului se consuma impreuna cu friptura... »


  • Friptura de rata cu ciuperci


    Se pregateste rata cu o zi inainte, se lasa taiata bucati, cu putina sare, la rece si se stropeste cu unt topit cind se pune in tava de frip­tura. Se acopera cu o cana de apa calda in amcstec cu... »


  • Porumbei cu costita afumata


    Se jumulesc porumbeii de pene, apoi se trec prin flacara si se spala cu apa rece. Se golesc de maruntaie, dupa care se taie in patru si se auresc in unt. Cind carnea a devenit frageda, se taie... »


  • Sturzi la cuptor


    Sturzii se curata si se spala dupa care se pun intr-un vas cu unt fierbinte si cu patru felii de slanina. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor, la foc mic, sa se friga. Se lasa... »


  • Mancare de vrabii inabusite


    Vrabiile se curata, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi impreuna cu ceapa tocata si untul la rumenit, pe foc mic. Se lasa sa se prajeasca pe toate partile, se adauga faina, se toarna vinul,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda