DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara


    Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul... »


  • Rulouri de caprioara vanatoresti


    Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc, trecuta de doua ori prin masina de tocat, un ou,... »


  • Sivet de caprioara


    Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina. Se adauga... »


  • Spata rulata de caprioara


    Spata se curata, se spala si se turteste putin. Se sareaza, pipereaza si se da deoparte. Se toaca resturile de carne cu o ceapa mica, slanina, cateva fire de patrunjel si miezul de paine muiat in... »


  • Tocanita de caprioara


    Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, usturoiul, bulionul, piper, enibaharul, foile de dafin si cimbrul. Se stinge... »


  • Tochitura de vanat


    Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura incinsa. Cand este aproape gata, se adauga ardeiul iute si usturoiul... »


  • Cap de mistret


    Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi si se pune la fiert in apa si zeama de bait. Se... »


  • Cotlete de mistret


    Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12 ore, apoi se scurg si se pun intr-un vas cu ulei incins, la prajit. Se sareaza,... »


  • Cotlet de mistret cu ciuperci


    Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. Se scot apoi, iar in untura ramasa se caleste... »


  • Cotlet de mistret in aspic


    Cotletele se pun la fript intr-o tava cu ulei. Se sareaza si se pipereaza, se adauga cateva felii de ceapa, morcovii si telina, o lingura de vin si foi de dafin. Se tin in cuptor pana cand... »


  • Mincarica orientala din carne de vinat


    Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa.... »


  • Rasol in bors de iepure impanat


    Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la fezandat se transeaza in 4 si fiecare bucata se impaneaza alternativ la 3-4 cm... »


  • Pulpa de mistret cu afine


    Inainte de a fi preparata, carnea se tine in bait 2 zile. Pentru prepararea baitului, se amesteca toate ingredientele date, se pun la fiert 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca putin, dupa care... »


  • File de caprioara cu sos de stafide si gogosele de cartofi


    Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si boabe macinate de ienupar. Se lasa cel putin 2 ore la rece. Ideal ar fi sa se... »


  • Muschi de caprioara cu pere umplute


    Se spala hribii, se lasa sa se inmoaie in apa calduta. Se desprinde carnea de pe os de-a lungul coloanei vertebrale, de pe o parte si de pe alta. Se zdrobesc usor boabele de ienupar. Se toaca ceapa... »


  • Friptura de caprioara cu fructe de padure


    Se curata muschiuletul de caprioara de pielite, se condimenteaza, apoi se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga usturoiul tocat si rozmarinul. Se pune preparatul la cuptorul preincalzit... »


  • Friptura de caprioara cu galbiori


    1. Curatam carnea de caprioara de pielite, o saram si o piperam. Se lasa deoparte. Tendoanele si oasele de caprioara, precum si soricul se pun intr-o cratita cu 20 gr. unt. Le prajim bine, apoi... »


  • Rata salbatica in sos de fructe


    Rata se curata de pene si de maruntaie si se tine la rece 24 de ore intr-un amestec de vin, sare si piper. Apoi, se scoate, se sterge cu un prosop si se unge cu 50g. unt amestecat cu boia dulce. Se... »


  • Friptura de iepure cu legume


    Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am mai curatat , cateii i-am pus intregi, zdrobiti putin cu lama cutitului. Iepurele... »


  • Mamaliga cu branza de oaie


    Fierbe 1,5 l de apa cu putina sare. In timp ce amesteci continuu (cel mai indicat e sa folosesti un tel) presara malaiul. Fierbe-l amestecand continuu, pana devine dens, dupa care pune-l deoparte.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda