DB Error... MDB2 Error: constraint violation
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Balmos


    Freaca 400 ml de smantana pana obtii o pasta fina, dupa care adauga o jumatate de lingurita de sare si pune-l la fiert. Adauga 500 gr de malai. Fierbe-l timp de 15 minute la foc mic, amestecand... »


  • Pui manastiresc cu mamaliguta


    Carnea de pui (piept, se pot folosi si pulpe) se taie in bucati mici, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si se pune la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-a rumenit carnea se stinge cu... »


  • Bulz ciobanesc


    Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topeste »


  • Puricei


    Mamaliga pentru puricei trebuie sa fie rece ramasa de la masa precedenta si se frarama cu furculita cat mai marunt. Se pune in tigaie cu untura si cand s-a incins bine se adauga mamaliga si cu o... »


  • Puricei boieresti


    Mamaliga se sdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand mamaliga incepe sa devina faramicioasa si apoi se adauga carnatii taiati... »


  • Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii


    Se face mamaliga din 500 ml apa, 1 lgt sare, 1-2 lg ulei, 100 g faina de porumb- la microunde. Dupa ce fierbe apa cu sarea si uleiul, se adauga faina, se lasa 5 minute la 750W, acoperit, apoi se... »


  • Friptura de vita


    Se fierbe carnea inabusit in putina apa si ulei. Intre timp se pun la fiert vinul, ceapa, rosiile curatate de coaja si tocate marunt, usturoiul si cimbrul. Cand este aproape gata se adauga vinul... »


  • Rulada de vita cu spanac si stafide


    Se spala spanacul, se stoarce si se oparaste si se toaca. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se caleste in 20 g de unt topit si cand devin sticloase se adauga spanacul, vinul, stafidele si... »


  • Ardei umpluti cu piept de pui si jambon


    Se spala ardeii, dupa care se curata de seminte si cotor. Ceapa, tocata marunt, se caleste intr-o lingura de ulei incins, apoi se pune intr-un castron. Se adauga painea taiata cubulete,... »


  • vinete umplute cu carne


    Se oparesc vinetele timp de 10-15 minute intr-un vas a multa apa clocotita. Apoi, se pun pe o planseta de lemn si se lasa sa se scurga 15-20 de minute, dupa care se scobest o parte din miez.... »


  • vinete umplute cu ciuperci si ficat prajit


    Se taie vinetele pe lungime. Se presara cu sare, apoi se lasa circa o ora pe hartie pergament, sa se scurga. Dupa aceea, se dau prin faina, se prajesc in ulei incins si se lasa din nou sa se... »


  • Rosii cu carne de vita


    Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor. Se stropeste, din cand in cand, cu vin. Rosiile se oparesc, se decojesc si se... »


  • Ceafa de porc la gratar cu cartofi cu smantana, cepa si slanina


    Feliem ceafa si o presaram cu sare, piper si putin ulei si punem la macerat in frigider 4-5 ore. Fierbem cartofii in coaja, ii racim, ii taiem rondele si ii prajim in ulei. Taiem cubulete... »


  • Ceafa la gratar


    Taiem carnea in felii de grosimea degetului, "infuriem” o parte cu amestecul de ulei (adaugam la ulei piperul macinat colorat, mustarul, pasta de rosii si berea). Ungem carnea cu amestecul si... »


  • Pui cu orez la ceaun


    Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit. Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pentru fierberea ingredientelor pana devin moi.... »


  • Tocana de fazan cu frisca si tarhon


    Punem la fiert intr-o oala mai mare carnea taiata bucati, legumele taiate rondele, morcovii, guliile taiate cubulete, ceapa taiata marunt, usturoiul si tarhonul. Condimentam dupa gust. Cand... »


  • Piept de pui cu smantana


    Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile feliate, sarea, piperul, praful de boia si turnam... »


  • Mancare de cartofi cu carne


    Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, adauga sare si pune amestecul intr-un vas... »


  • Tocanita de oua


    In aproximativ 8 minute fierbe ouale tari. Clateste-le cu apa rece si decojeste-le. Incinge untul sau margarina si inabuse ceapa rosie curatata si tocata marunt pana devine sticloasa. Presara cu... »


  • Rulada de carne si legume


    Carnea se taie in asa fel incat sa se obtina un dreptunghi cu dimensiunile de aproximativ 25/30 de cm. Se mai bate cu ciocanul, se mai fasoneaza, astfel incat sa se obtina un strat cat mai uniform... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda