Retete

  • Friptura de miel coroana


    Friptura de miel 1. Incepem sa pregatim carcasa de miel . Pentru asta va trebuie neaparat un cutit care sa taie foarte bine. Se taie partea din fata de la carcasa (pielea de pe piept), apoi se... »


  • Costite la gratar in sos


    1. piersicile se oparesc si se cojesc 2. caisele se curata de coaja si ambele sa toaca marunt 3. se amesteca cu zaharul si se lasa peste noapte 4. a doua zi se pune totul la fiert adaugindu-se... »


  • Costite pe gratar


    1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul 2. se preseaza usturoiul si se adauga 3. se condimenteaza cu sosul de piper,sortisoara ,nucsoara,piper si sare 4. Se marineaza... »


  • vinete cu chiftelute (piftelute)


    Rupem painea bucatele si o inmuiem in lapte. Amestecam carnea cu oul, Painea inmuiata, parmezan, patrunjel, usturoiul tocat, un praf de sare si putin piper. Formam piftelute mici si le trecem... »


  • Anghinare umpluta


    Se curata cele 6 anghinare. Se taie cozile, care sunt lungi. Se ia din frunzele fibroase, pana raman doar cateva, inima ei. Inauntru este si o floare care se scoate. Ca sa nu se innegreasca le... »


  • Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizata


    Combinatia intre sfecla rosie si piept de pui este una deosebit de sanatoasa si foarte indicata la orice dieta si cura de slabire. Daca dorim sa consumam acest fel pentru o dieta putem renunta la... »


  • Trippa al sugo (Burta cu sos)


    Bucatile de burta prefiarta si taiata subtire se spala si se strecoara Intr-o cratita se calesc in ulei verdeturile taiate, catelul de usturoi, foaia de dafin. Se adauga burta iar apoi vinul si se... »


  • Terrine din ficat de pui si aspic de coacaze


    Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Ficatul se prajeste bine in 50gr unt apoi se scoate si se lasa la racit. In untul din tigaie se calesc usturoiul si ceapa. Se ia o forma dreptunghiulara... »


  • Placinta cu vinete si carne de miel


    Placinta cu vinete si carne de miel este o specialitate nord africana, dar care poate fi usor preparata si la noi. nu e nevoie de ingrediente speciale. Feliile de vanata se sareaza si se pun... »


  • Ficat de vitel umplut si sparanghel


    Semintele de pin se prajesc intr-o tigaie fara grasime apoi se lasa la racit. Ceapa verde se taie marunt. verdeturile se taie si se amesteca cu semintele de pin si albusul de ou si se condimenteaza... »


  • Ficatei cu ceapa, vin si marar


    Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa 3-4 minute la foc iute, ficateii isi vor... »


  • Tocanita de pipote cu inimi


    Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele. Se mai lasa asa vreo 5-10 minute, se sareaza si pipereaza dupa... »


  • Hamburgher Teddy bear


    Daca veti incerca reteta, recomand sa puneti doar jumatate din lichide (ca mai vin in completare ouale si untul), si apoi completati cu lichid pana ajunge aluatul la consistent necesara. Dizolvam... »


  • Mancarica de cartofi cu ficatei si mazare


    Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert cu putina sare. Se toaca ceapa si se lasa la calit, pana devine sticloasa apoi se adauga morcovii, usturoiul, ardeiul bucatele si lingura de bulion... »


  • Chiftea pe tofu


    Tofu se infasoara in cateva servete de hartie (care se vor schimba de vreo 2-3 ori) ca sa se scurga bine de zeama. Carnea si ceapa se toaca marunt (se poate da si la masina) si se amesteca bine cu... »


  • Ruladele din pulpe de pui


    Dezosam pulpele, punem putin spanac, condimentam cu sare si piper,cu ceva chili si floarea de muscat. Peste punem ceva cascaval, eu am taiat in forma de chibrite mai groase... Rulam carnea si... »


  • Chicken cashew (pui cu alune caju)


    1. Carnea se taie in bucati cam de 2 cm iar apoi se lasa cel putin 30 minute in marinata. 2. Nucile de acaju se prajesc in ulei pana se rumenesc, iar apoi se scot deoparte. 3. Se prajeste si... »


  • Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)


    Am feliat mai subtire bucatile (nu chiar ca si pt snitele, ceva mai groase), le-am sarat putin (nu mult, ca si parmesanul e sarat). Am amestecat 2-3 linguri de faina, 2-3 linguri de parmegiano,... »


  • Rulada de miel


    Se scoate cu grija carnea de pe coaste a.i sa obtineti "o foaie" de carne, aproximativ de forma dreptunghiulara, cu lungimea de 20-25cm si cu un strat mai tare de grasime pe partea exterioara.... »


  • vinete umplute cu smantana si cascaval


    Se taie vinetele pe lungime, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se topeste untul, se adauga faina, se caleste pe foc potrivit 2-3 minute, apoi se incorporeaza laptele, amestecand continuu,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda