Retete

  • Salata flamanda


    Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scobesc apoi cu o lingurita, iar miezul scos si... »


  • Salata de trufe cu sparanghel


    Se spala, se curata si se taie fideluta trufele. Se adauga peste ele telina taiata tot fideluta, sparanghelul fiert si taiat in bucati mici si patrunjelul tocat marunt. Se toarna peste ele sosul... »


  • Salata de cartofi cu morcovi si mere


    Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de mere se pregatesc cu cateva zile inainte.... »


  • Salata de cartofi, morcovi si conopida


    Cartofii, morcovii, sfecla, conopida si fasolea verde se spala, se curata si se fierb separat in apa cu sare. Legumele se scurg apoi de apa si se taie mai mari: cartofii in sferturi (eventual pe... »


  • Salata Bacration


    Telina si anghinarea se taie julien foarte fin, apoi se pun la marinat pentru 24 de ore in sosul preparat din otet, ulei si vin alb, sec. Pieptul de pui se taie tot julien. Macaroanele se fierb al... »


  • Salata de mere cu migdale


    Merele se curata si se scobesc in zona coditei. Miezul de mar scobit se toaca marunt, se adauga coacazele si migdalele taiate. Peste ele se toarna zeama de lamaie si se amesteca. Se adauga apoi... »


  • Salata de sfecla rosie


    Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul se curata, se spala si se rade pe o razatoare... »


  • Salata de anghinare


    Plantele de anghinare se spala in apa cu otet, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Se toarna in vasul in care fierb plantele si zeama de la o jumatate de lamaie. Dupa ce a fiert aproximativ 45 de... »


  • Salata de vinete in stil thailandez


    Thailanda e o tara fascinanta, cu un popor prea amabil pentru lumea asta si cu o bucatarie colorata, vie, plina de savoare. Aromele se revarsa in cascade din orice farfurie, chiar si din cele mai... »


  • Salata de vinete cu maioneza si ceapa


    Se face maioneza din doua galbenusuri si 250 ml ulei, dupa care se mixeaza sau se toaca vinetele coapte, adaugandu-se treptat in maioneza. Dupa ce au fost amestecate se adauga ceapa razuita sau... »


  • Salata de heringi


    Se fierb cartofii in coaja, se curata, se lasa sa se raceasca, se taie in doua, pe lungime si apoi se taie felioare subtiri si se desfac. Se desfac fileurile de heringi. Se aranjeaza pe salatiera... »


  • Salata de cartofi cu smantana


    Se fierb cartofii in coaja, se curata fierbinti si se taie in rondele sau felii. Se asaza intr-un castron si cat sunt inca calzi, se toarna sosul peste ei. Sosul se prepara amestecand vinul cu... »


  • Salata de anghinare


    Anghinarea intrebuintata la salata trebuie sa fie tanara. Se taie varfurile frunzelor si se oparesc sau se fierb putin, apoi se scurg si se pun intr-un vas cu apa, impreuna cu vinul, bulionul de... »


  • Salata de anghinare cu maioneza


    Se fierb anghinarele intregi, se taie in bucati si se pun in supa sau in apa cu cepele, cu piper, sare, vinul, frunza de dafin, suc de lamaie si verdeturi tocate. Dupa ce au fiert, anghinarele se... »


  • Salata de vinete


    Vinetele subtiri, tinere, se coc pe flacara de la aragaz. Se curata, se toaca inainte de a se raci. Vinetele se curata si se toaca imediat ce s-au copt, altfel se innegresc. Cand vinetele sunt bine... »


  • Salata de ciuperci cu usturoi


    Se spala bine ciupercile si se pun intregi intr-o tava cu ulei, vin, sare, piper, rosii taiate felii, patrunjelul tocat si apoi se introduce tava in cuptor sa fiarba cu focul moderat. Cand a scazut... »


  • Salata de ciuperci


    Ciupercile se spala in multe ape, dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte, cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora. Se strecoara, se taie in fasii inguste.... »


  • Salata de vinete cu chimen


    "Caviarul saracului"- este denumirea pe care a primit-o salata de vinete. Probabil pentru faptul ca pentru a o prepara, nu avem nevoie decat de o pereche de vinete-pline de vitamine si... »


  • Salata berlineza


    Curata cartofii, taie-i cuburi mari si pune-i la fiert in apa cu sare. Toaca varza fideluta si freac-o cu sare. Scurge cartofii si lasa-i la racorit. intre timp, prajeste kaizerul taiat felii... »


  • Salata Caesar


    Prepararea crutoanelor: Taie painea cuburi de 1,5 cm. Piseaza 2 catei de usturoi. Amesteca intr-o farfurie usturoiul, uleiul de masline si cuburile de paine. Presara cu sare si amesteca pana cand... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda