Retete

  • Salata de andive cu ficatei de pui


    Se spala andiva, se curata, se sterge si se taie bucati. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot semintele si se taie felii. Se spala, se sterg ficateii de pui, se taie felii si se presara cu... »


  • Salata de portocale cu dovleac


    Frisca impreuna cu iaurtul, mierea, zeama de lamaie si ghimbirul se pune intr-un vas si se amesteca bine. Dovleacul se taie in cuburi mici, feliile de portocale se desfac, cateva se pun deoparte... »


  • vinigret, salata traditionala din Ucraina


    Se fierb cartofii, sfecla rosie si morcovii cu tot cu coaja. Dupa ce sunt bine fierti, lasi totul sa se raceasca, dupa care ii cureti si ii tai cubulete. Totul se amesteca intr-un vas cu... »


  • Salata de fasole cu coriandru


    Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa 10 min. Se strecoara, se trece prin jet de apa rece si se pune intr-un bol. Peste fasole se presara coriandrul, usturoiul pisat, uleiul de masline si... »


  • Salata de vinete cu maioneza


    Vinetele se decongeleaza si se scurg. Este recomandabil ca aceasta operatie sa se faca cu o zi inainte pentru a se scurge bine. 1/3 din cantitate se taie bucati mari si se pune impreuna cu... »


  • Exotica cu carne


    Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul se scurge de suc si se taie cuburi de doua ori... »


  • vinagrete


    Se toaca marunt toate ingredientele se pun intr-un castron se adauga uleiul otetul si sarea se amesteca pana incepe sa isi lase o apa. Se da la rece pt. 10 minute. »


  • Salata de octopus cu cartofi natur


    1. Se pune octopusul in vin si zeama de lamaie, se acopera cu apa, se pune pe foc la foc repede, iar cand incepe sa fiarba se reduce la mediu. Se lasa asa sa fiarba, pana se patrunde (se incearca... »


  • Salata de vara


    Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in feli subtiri, castravetele in feli subtiri, ceapa in bucatele marunte, dupa care se adauga sarea si uleiul. »


  • Avocado piure


    Se curata avocado-urile de coaja si sambure. Se zdrobesc bine cu furculita. Se adauga ceapa taiata si sarea. Se toarna uleiul de masline si se amesteca pana ce compozitia devine pufoasa. »


  • Salata de vinete Mustafa


    Se taie in cuburi vinetele si rosia, se toaca usturoiul, se sareaza si se pune la fiert in oala expres impreuna cu uleiul boiaua, coriandrul si usturoiul. Se adauga numai o lingura de apa pt. ca... »


  • Praz cu maioneza


    Prazul curatat se taie in bucati de 6-7 cm lungime care, apoi, se fierb 50 minute in apa clocotita, putin sarata, pina cind se inmoaie bine. Se strecoara si se lasa in strecuratoare pina cind se... »


  • Dulceata de ardei iute


    Se fierbe zaharul cu otetul pana se obtine un sirop legat, apoi se adauga ardeiul iute taiat rondele subtiri si se fierbe aproximativ 30 minute. »


  • Salata de oua cu marar si ceapa verde


    Intr-o salatiera se amesteca ceapa taiata marunt cu ouale taiate felii si mararul. Deasupra, se toarna sosul vinegret preparat din 2-3 linguri ulei, otet dupa gust si sare. »


  • Piept de pui cu nuci pecan


    Carnea prajita se taie in fisii subtiri si se pune intr-un bol. Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile (joulien). Se adauga la carne. Nucile se rup in bucati... »


  • Salata de legume cu medalioane


    se amesteca supa cu otetul, zahar, piper, patrunjelul tocat si ulei. Legumele se fierb in apa cu sare cateva minute. Se scurg si pun intr-un castron si se amesteca cu sosul. Cartofii se pun la... »


  • Salata de vinete cu ceapa si usturoi


    Vinetele coapte se toaca marunt cu tocatorul, se adauga ceapa dupa gust, putin usturoi si apoi maioneza. »


  • Salata de sfecla rosie marinata


    Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cind s-a inmuiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet diluat cu putina zeama in care a fiert sfecla,... »


  • Salata de creier


    Se curata pestele de pielita si oase, se desfac maslinele inlaturind simburii si se toaca marunt, apoi se trec prin sita. Tot astfel se procedeaza cu creierul fiert in apa cu putina sare si otet.... »


  • Salata de ardei copti cu rosii


    Se coc ardeii intorcindu-i pe toate partile ca sa nu se arda prea tare, dar nici sa ramina cruzi. Se asaza intr-o cratita, se acopera cu un servet curat, apoi cu un capac si se lasa sa stea astfel... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda