DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sangria


    Capsunele se spala, se curata, una se taie in doua si se infige pe betisor de bambus sau pe un pai, restul se taie marunt si se introduce in paharul de amestecat. Portocala se spala, din coaja se... »


  • Amestec delicios de ceai


    Amesteca 50 g de anason, 30 g de menta si 50 g de ceai chinezesc. Dupa agitare toarna amestecul intr-o sticla care se inchide ermetic. La utilizare opareste 1 lingurita din amestec si acopera-l.... »


  • Bauturi de vin Americano


    Bautura se pregateste in paharul musafirului, dupa ce a fost racit, in prealabil. Se toarna in el ingredientele, se amesteca si se umple cu apa minerala. »


  • Banana Daiquiri


    Bauturile se pun in blender impreuna cu gheata si ½ de banana. Intai la viteza mica, apoi la viteza mai mare le amestecam pana devine o pasta. Turnam bautura in pahare racite de cocteil, ornam... »


  • Virgin Banana Shake


    Ingredientele de baza se pun in blender impreuna cu gheata si se amesteca pana devin foarte fine .. Turnam bautura in pahare racite de tip uragan si servim ornate cu ½ banana si cirese-cocteil. »


  • Cocktail cu pepene galben


    Ingredientele de baza se pun in blender impreuna cu gheata si se amesteca pana devin foarte fine .. Turnam bautura in pahare racite de tip uragan si ornam cu felie de ananas. »


  • Cocktail cu sirop de cocos


    Ingredientele de baza se pun in blender impreuna cu gheata si se amesteca pana devin foarte fine .. Turnam bautura in pahare racite de tip uragan si ornam cu felie de ananas. »


  • Coctail Aperitiv


    Se racesc paharele de vin alb. In paharele bine racite se toarna lichiorul- de Cassis, apoi se umplu cu vinul alb. Tort tiramisu »


  • Punch cu vin


    Se amesteca toate ingredientele foarte bine si amestecul se pune la rece. La servire se pot pune si fructe proaspete. »


  • vin fiert cu scortisoara


    Vinul, apa, zaharul, scortisoara si cuisoarele se amesteca. Adaugam si coaja rasa de la o jumatate de lamaie, apoi punem la fiert. La urma adaugam si zeama de lamaie si strecuram in pahare. Se... »


  • vin fiert


    Se pune vinul la fiert, cand da in clocot se pune zaharul si fuctele taiate bucatele mici. Se lasa sa mai fiarba putin (2-3 min), se presara scortisoara, se acopera cu un capac si se lasa cateva... »


  • Punch de piersici


    Spala piersicile, curata-le de pielita si taie-le in bucati mici. Pune-le impreuna cu lichiorul de piersici si spirala de lamaie in vasul de punci. Presara zaharul deasupra si toarna jumatate din... »


  • Punch de trandafiri


    Pune petalele impreunã cu paharul de brandy si jumãtate de sticlã de vin alb sec intr-un vas de punch. Lasã-l 3 ore la macerat. Înainte de servire, toarnã deasupra restul vinului si... »


  • Clar de luna


    Amesteca ingredientele (mai putin vinul spumant) intr-un shaker, apoi toarna continutul intr-un pahar cu picior (de sampanie). Adauga vin spumant (un blanc de blancs merge perfect) si orneaza cu o... »


  • Cocktail Imperial


    Toate ingredientele se amesteca intr-un shaker. Se pune un cub de gheata de marime potrivita in pahar si se toarna cocktail-ul deasupra. Poti orna bautura cu o zmeura proaspata in pahar sau cu o... »


  • Cocktail Moulin Jaune


    Toarna brandy-ul si sucul de ananas intr-un pahar lung, adauga cuburi de gheata. Amesteca usor. Adauga un vin spumant rose bine racit. »


  • Cocktail Italian Blossom


    Toarna Campari si sucul de portocale intr-un pahar mare de sampanie. Adauga cuburi de gheata. Umple paharul cu un vin spumant sec, de buna calitate »


  • Rai divin


    Se amesteca toate intr-un shaker. »


  • Florio


    Intr-o cratita sau un castron mai mare se pune vinul, vodca si siropul mestecand mereu pentru a se topi bine siropul. Se adauga esenta de migdale dupa gustul fiecaruia. »


  • Tuica


    Se lasa fructele sa fermenteze cu zaharul vreo 7 zile intr-un container de plastic. Se umple o oala de stainless steel cam pina la jumatate cu amestecul fermentat. Se pune la fiert la foc mic.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda