DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Pere in sos de vin


    Se decojesc perele, dar nu li se indeparteaza codita. Perele se stropesc imediat cu suc de lamaie, sa nu se innegreasca. Vinul se da in fiert cu zahar si se lasa sa fiarba 5 minute. Se introduc... »


  • Cocteil racoritor


    Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie. »


  • Cruson cu piersici


    Fructele se spala, se scot simburii si se taie in cuburi mici. Se pun apoi intr-un castron, se presara cu zahar pudra, se stropesc cu romul si vinul sec si se lasa sa stea (acoperit) o ora la rece.... »


  • Cruson cu pepene galben


    Se alege, de obicei, un pepene galben, foarte parfumat si bine copt. Se curata de coaja, de seminte si se taie cuburi nu prea mari, care se pun intr-un castron incapator, se presara cu zahar, se... »


  • Bautura racoritoare din floare de tei


    Se prepara infuzia din ceai de tei, se strecoara, se indulceste cu zaharul, se adauga portocala taiata bucatele mici cu coaja cu tot si se lasa la macerat citeva ore. Se strecoara. »


  • Sangria


    Vinul rece se pune intr-un recipient (carafa mare de sticla). Se adauga zaharul, lamaile si portocalele taiate felii, scortisoara, piersicile si perele curatate de coaja si taiate bucati mari. Cine... »


  • vin tonic


    Se freaca cele 5 galbenusuri cu zaharul cca ½ ora, apoi se adauga incet vinul si cele 2 pachetele de vanilie. Se pune apoi vasul pe foc si se lasa sa se infierbinte bine, fara sa clocoteasca... »


  • Capuccino cu rom


    Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pina devin o spuma. Se toarna apa fierbinte si se agita pina se dizolva bine amestecul de... »


  • Cocteil Elixir


    Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter. »


  • vin cald sicilian


    Cojile de portocala se incalzesc bine in cuptor, se pun intr-un vas si se toarna vinul, se adauga zaharul si scortisoara. Se pastreaza o zi, apoi se incalzeste din nou. »


  • Cocteil cu vin rosu si visinata


    Se amesteca vinul cu visinata, Sprite si afinata. »


  • vin rosu cu banane


    Se pune pe foc vinul cu zaharul si scortisoara, iar cind s-a infierbintat, se introduc bananele cojite si taiate rondele. Se lasa pe foc inca 5 minute, apoi se da vasul jos, se strecoara... »


  • Saratele cu mac si susan


    Branza se rade pe razatoare sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta. Se pune totul intr-un castron. Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.... »


  • Pastisio


    Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg, apoi se pun intr-un castron. Se adauga 4 linguri cu unt topit, cascavalul ras, sare... »


  • Ciuperci gratinate


    Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml de apa, ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazut... »


  • Chec aperitiv


    Taiem sunca si castravetii cubulete. Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-un castron punem faina si praful de copt si amestecam. Intr-un alt castron mai mare spargem... »


  • Rosii umplute cu vinete


    Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge. Ceapa se curata... »


  • Aperitiv cu branza dulce si sarata


    Se amesteca cantitati egale de unt, branza telemea si branza de vaci, toatei date prin sita, in prealabil. Se freaca bine, apoi se adauga chimenul si boiaua de ardei dulce. Se amesteca pana cand... »


  • Budinca de legume


    Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se taie feliute. se asaza intr-un vas de yena... »


  • Budinca de vinete


    Se spala vinetele si apoi se taie in felii groase de un centimetru. Se presara cu sare si se lasa deoparte sa se scurga de zeama. Separat, se coace ceapa, se taie ardeii fideluta si se inabusa... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda