DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Oua umplute cu salata de ciuperci cu maioneza - Culinar.ro


    Ciupercile, curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas in care s-a turnat un pic de suc de lamaie, sare si foi de dafin. Cand s-au fiert ciupercile, se strecoara si se maruntesc. Dintr-un ou... »


  • Carnati de casa ca- n Oltenia - Culinar.ro


    Se aleg intestine de porc intregi, fie ele subtiri, fie groase, dupa preferinte. Se intorc pe dos si se razuie, curatandu-se bine, apoi se spala si se lasa la zvantat. Slanina se taie in cuburi si... »


  • Pate de ficat aromat - Culinar.ro


    Ficateii ii spalam bine si scurgem de apa, ii prajim in unt circa 5 minute apoi adaugam busuiocul, usturoiul si smantana apoi ii mai lasam pe foc 1 minut. Stafidele le punem in vin si le dam in... »


  • Banane prajite pe gratar - Culinar.ro


    Bananele curatate de coaja se taie in doua pe lungime, se stropesc cu suc de portocala, se presara cu coaja rasa si se lasa o jumatate de ora sa se patrunda cu aromele. Stropite cu unt, se prajesc... »


  • Ton cu fasole - Culinar.ro


    Spala si sterge feliile de peste. Prajeste usturoiul curatat si pisat in 3 linguri de ulei, dupa care scoate-l din ulei. Adauga la rosiile decojite si taiate cuburi sofran de India, foaia de dafin... »


  • Ou umplute cu ceapa si vin rosu - Culinar.ro


    Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se adauga atata vin cat sa acopere putin ceapa. Daca vinul se evapora, atunci mai... »


  • Crema de vinete - Culinar.ro


    Vinetele se coc in cuptor, cuptor cu microunde, gratar sau in soba de fier. In Romania, vinetele atata timp se prajesc in cuptor pana cand coaja este arsa, astfel va primi o aroma afumata. Cand... »


  • Rulada de cascaval - Culinar.ro


    Cascavalul se fierbe 30-35 de minute. Cand este moale, se scurge, se scoate pe planseta de lucru si se intinde in foaie dreptunghiulara. Pana fierbe cascavalul, se pregatesc doua creme: branza... »


  • Chiftele din carne de curcan - Culinar.ro


    Carnea de curcan se da prin masina de carne, ceapa se razuieste, se amesteca bine. Se formeaza chiftele care se infasoara in felii de bacon, se fixeaza cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul... »


  • Placinta cu ciuperci si pui - Culinar.ro


    Amestecam sarea cu faina si faramitam untul si untura in ea. Prelucram bine (cam ca si aluatul de chifle) si adaugam apa cat cuprinde. Formam o painica si o punem pentru o jumatate de ora la loc... »


  • vinete malteze - Culinar.ro


    Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile. Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper. Se pune capac, se calesc incet... »


  • Branza de oaie marinata pe gril - Culinar.ro


    Spalam rosiile si tuchiniul cu 4-5 ore inainte de preparare si le feliem. Pisam usturoiul, il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si cu putin piper macinat. Taiem branza in 8 felii, le... »


  • Rondele cu cartofi - Culinar.ro


    Taiem cartofii in bucati mai mari si ii fierbem in apa cu sare si piper impreuna cu uleiul, frunzele de patrunjel si oregano-ul pana devin moi. Pisam cartofii si ii lasam putin la racit, adaugam... »


  • Galuste aurii cu piure de mere - Culinar.ro


    Pentru aluat, incalzim laptele, presaram zaharul, punem drojdia faramitata si 1 lingura de faina, apoi lasam 15-20 de minute sa se odihneasca. In acest timp isi dubleaza volumul. Intre timp, ounem... »


  • Placinta cu varza - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte, punem faina intr-un vas si adaugam restul ingredientelor, framantam pana ce aluatul devine neted. Lasam 1 ora la dospit. Intre timp preparam umplutura de... »


  • Placinte cu untura - Culinar.ro


    Inmuiem drojdia in putin lapte si o turnam in faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, framantam bine cu sare si atata lapte batut cat sa obtinem un aluat elastic. Intindem aluatul foarte subtire... »


  • Boabe de soia amestecate cu gutai - Culinar.ro


    Inmuiem boabele in apa rece o noapte, apoi le fierbem in apa sarata. Cand devin moi (1,5 ore) preparam un amestec din faina si smantana si il turnam in supa. Racim putin supa si turnam compotul de... »


  • Sunculita cu mere - Culinar.ro


    Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura). Se prajesc feliile pe ambele parti, cate un... »


  • vinete cu piept de pui - Culinar.ro


    Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se... »


  • Sunca umpluta - Culinar.ro


    Sunca se fierbe pana se inmoaie iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si delicat. Umplutura asta se stropeste de mai multe... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda