Retete

  • Rulada de sunca - Culinar.ro


    Crema de cascaval se freaca pana devine o spuma, cu hrean, mar, sare si piper. Captusim o tava rotunda sau lunguiata cu frunze de salata si aranjam deasupra ruladele de sunca umplute cu compozitia... »


  • Galuste cu ou - Culinar.ro


    Punem apa intr-o oala mai mare si o punem la fiert, adaugam sare. Preparam aluatul astfel incat sa fie gata pe cand apa fierbe. Spargem ouale, adaugam putina apa, sare si amestecam, incorporam... »


  • Sandvici cald cu parizer - Culinar.ro


    Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se amesteca cu cuburile de cascaval, mustar si smantana. Se potriveste gustul cu... »


  • Branza surpriza cu pesmet - Culinar.ro


    Toate ingredientele, afara de branza si pesmet, se amesteca. Din compozitia zarzavaturi-condimente se scoate o parte si se formeaza chiftele rotunde. Se intinde fiecare ca o placinta mica, se pune... »


  • Malai cu dovleac - Culinar.ro


    Se curata dovleacul de coaja groasa, se pune sa fiarba cu apa rece cat sa-l acopere, taiat felii groase, sau cubulete potrivit de mari. In acest timp se freaca drojdia cu o lingura de zahar pana... »


  • Ciuperci umplute cu branza - Culinar.ro


    Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se asaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si o bucatica de unt. Se acopera si se tin pina se... »


  • Crochete cu cartofi - Culinar.ro


    Cartofii se fierb in coaja, apoi se zdrobesc. La cartofii inca calzi, se adauga 100 grame faina, un ou batut, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt, 20 grame unt, 1 lingurita cu varf sare si se... »


  • Crochete cu oua - Culinar.ro


    Se fierb 4 oua tari in apa cu sare, apoi dupa ce s-au racit, se macina prin macinatorul de nuca si se pun deoparte. Apoi pregatim un sos alb (besamel), topind 40 grame unt, peste care adugam 40... »


  • Clatite cu ciuperci - Culinar.ro


    Pregatiti obisnuit aluatul pentru clatite, coaceti foile respective si tineti-le la cald. Separat, pregatiti umplutura: tocati ceapa marunt, caliti-o un minut in toata cantitatea de ulei, puneti... »


  • Ciuperci cu maioneza - Culinar.ro


    Alegeti, curatati, spalati ciupercile si puneti-le impreuna cu 1/4 l de apa clocotita, o lingurita cu sare, foaia de dafin, 50 ml de vin alb intr-un vas de teflon, pe foc domol. Cand ciupercile... »


  • Ciuperci umplute - Culinar.ro


    Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante. Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti cozile ciupercilor, spalate si tocate fin, sare si... »


  • Ciuperci la tava - Culinar.ro


    Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare. Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre ele piciorusele. Adaugati, de asemenea, felii de... »


  • Chifle cu ulei - Culinar.ro


    Preparam aluatul si il impartim in 6 parti. Le intindem la o forma rotunda si le ungem cu ulei, le taiem in 8 parti, le rulam in forma de cornulete. Le punem intr-o tava, le ungem cu ou de 2 ori,... »


  • Coltunasi cu sos - Culinar.ro


    Framantam o coca din faina si 1 ou, cu putina apa si putina sare. O punem deoparte sa se odihneasca. Intre timp pregatim umplutura. Tocam carnea de curcan, slanina si ceapa, adaugam condimentele,... »


  • Chiftele de somon cu capere - Culinar.ro


    Somonul cu laptele, dafinul si cateva frunzulite de marar se pun la fiert. Cand fierbe laptele se mai lasa 4 minute la foc mic si se da deoparte. Se lasa inca 5 minute si apoi se scoate pestele pe... »


  • Papanasi prajiti cu cascaval - Culinar.ro


    Fierbem cartofii in coaja, apoi decojim si ii sfaramam. Amestecam untul, galbenusurile de oua, cascavalul ras si adagam la cartofi. Se bat albusurile pana devin o spuma tare, apoi amestecam cu... »


  • Tofu prajit - Culinar.ro


    Ciupercile uscate aromate se inmoaie in 2 dl apa aprox. ½ ora. Tofu taiat in cubulete de aprox. 1,5 x 1,5 cm se prajeste in ulei pana devine maro-auriu. Se scoate tofu din ulei , iar in uleiul... »


  • Mancare de ciuperci - Culinar.ro


    Tocati marunt ciupercile si ceapa. Separat, intr-o cratita de teflon, puneti la topit untul. Puneti ciupercile si ceapa la calit. Lasati vasul pe foc domol timp de 20 de minute. Folositi rosii... »


  • Praz umplut cu orez si carne - Culinar.ro


    Alegem fire de praz mai groase, care se taie bucati de 2 cm lungime. Se scoate miezul, pastrandu-se foile din exterior, care nu se desfac. Din carnea tocata, painea inmuiata si bine stoarsa si... »


  • Omleta rulata in stil japonez - Culinar.ro


    Ompleta rulata in stil japonez contine sos soia, cascaval ras, piper si putin cimbru. Se amesteca toate ca la o omleta obisnuita. Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei, am pus un polonic din... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda