Retete

  • Ardei umpluti cu vinete - Culinar.ro


    Ardeii se curata de cotor si seminte. Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Apoi se toaca impreuna cu miezul de paine, inmuiat in , ceapa, tocata marunt si calita in ulei. Se adauga... »


  • vinete umplute cu branza si rosii - Culinar.ro


    Se oparesc rosiile un minut, apoi se decojesc. Se taie in jumatate, se scobesc, iar miezul se toaca marunt. Se presara si putina sare si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Intre timp, se... »


  • vinete umplute - Culinar.ro


    Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se taie in doua, pe lungime. Se presara in interior cu putina sare si se lasa o jumatate de ora pe hartie pergament, pentru a se scurge. Se spala... »


  • Crema de vinete ardeleneasca - Culinar.ro


    Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor. Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum le curatam ca sa nu lasam resturi. Facem... »


  • Aperitiv parizian cu branza, rosii si pesto - Culinar.ro


    Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Taiem aluatul in cerculete cu diametrul de 11 cm, folosind gura unui pahar. Asezam cercurile de aluat in tava. Fiecare cerculet il ungem cu sos pesto,... »


  • vinete cu maioneza - Culinar.ro


    Vinetele se coc, se decojesc si se toaca cu un tocator de lemn. Facem o maioneza din cele doua oua si ulei si o amestecam cu vinetele tocate. Adaugam ceapa taiata marunt, punem sare si otet sau... »


  • Mini tarte cu ceapa - Culinar.ro


    Mini tartele cu ceapa sunt un aperitiv complex care va incanta prin aspect si gust. Puneti untul si branza intr-un castron si amestecati-le bine cu un mixer. Adaugati faina si sarea si mixati pana... »


  • Bricks - Culinar.ro


    Foile de bricks sunt rotunde la baza, eu le tai in doua si devin semi cerc. Se ia o jumate de foie pe care puneti putina umplutura de carne tocata (carnea e cruda) si o bucata de branza topita.... »


  • Aperitiv cu ridichi - Culinar.ro


    Se fierbe oua in apa cu sare pana devine tare, dupa ce s-a fiert se scufunda in apa rece pentru 30 de secunde si se curata de coaja. Se ia galbenusul fiert tare si se paseaza. Cascavalul se trece... »


  • Rulada festiva - Culinar.ro


    Carnea se pune intr-un vas,se acopera cu vin,se pun condimente (cimbru,ienupar,foi de dafin,piper,coriandru,sare,etc),se acopera ermetic si se lasa in frigider doua ore. Carnea se taie (ca o carte... »


  • Budinca de creier - Culinar.ro


    Pregatesti asa: Se pune in apa rece creierul de porc sau de vita, il cureti bine de sange, apoi il oparesti in apa clocotita. Cureti pielita si creierul si le dai prin sita. Freci intr-un bol... »


  • Portofele cu legume si kaizer - Culinar.ro


    Pregatim asa: Speli legumele, le cureti, le tai cubulete si le pui in tigaie la calit pana sunt bine patrunse. Adaugi si kaizerul taiat fasii. Adaugi apoi si ananasul taiat cubulete si un pic de... »


  • Aperitiv cu peste - Culinar.ro


    Punem la fiert apa impreuna cu otetul, dafinul si piperul. Adaugam fileul in tigaie, lasam sa fiarba si stingem focul. Se scurge pestele, se lasa la racit apoi se rupe bucatele. Se amesteca... »


  • Placinta aperitiv cu branza - Culinar.ro


    Preincalzim cuptorul. Intr-un bol se amesteca cedarul cu smantana , apoi se lasa deoparte. Ungem cu ulei si tapetam cu faina o forma de placinta . Se intind doua treimi din aluat pe o suprafata... »


  • Curry de conopida cu cartofi - Culinar.ro


    Se prajeste ceapa 10 minute pana devine moale apoi se adauga ghimbirul, usturoiul, turmenicul, chimenul si praful curry. Se mai lasa pe foc un minut. Se adauga amestecand rosiile si zaharul,... »


  • Rulada din piept de pui si cascaval - Culinar.ro


    Se spala bine pieptii ,se impart fiecare in doua si se bat ca la snitele. Ardeii se taie in fasii, cascavalul in felii. Se umple puiul in urmatoare ordine : doua felii de cascaval, cateva fasii de... »


  • Rosii umplute cu piept de pui(gaina) - Culinar.ro


    Pieptul de pui taiat cubulete mici,Ceapa si usturoiul tocat marunt se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se prajesc 5 minute. Rosiile ,spalate,taiati un capac,scoateti miezul,lasati rosiile la... »


  • Quiche cu ardei, rosii si mozzarella - Culinar.ro


    Taiati toate legumele si mozzarella in bucati mici. Puneti ardeii pe foc pana devin sticlosi. Intre timp, amestecati ouale cu smantana. Intindeti aluatul in forma. Aranjati legumele si branza.... »


  • Pasta de jumeri - Culinar.ro


    Se macina jumerile si ceapa se toaca foarte marunt. Mustarul,sarea si piperul se amesteca bine, apoi se adauga o parte din jumeri si se amesteca. Dupa ce a devenit o pasta omogena se adauga si... »


  • Crema de ou cu avocado - Culinar.ro


    Se ia un cutit cu lama foarte ascutita si se despica avocado-ul. I se scoate miezul, i se adauga un ou tare taiat marunt, putina ceapa si suc de lamiie. Se pune sare destul de multa. Se amesteca... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda