DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci - Culinar.ro


    1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin. 2.Pentru omleta se bat ouale cu o furculita. Se adauga laptele si se condimenteaza cu sare si... »


  • Pere in sos de vin cu frisca - Culinar.ro


    Taiati perele in felii, incepand de la partea bombata inspre codita, in asa fel incat feliile sa ramana prinse una de alta, sa nu se desprinda. Se pun perele intr-o cratita sau tigaie mai mare,... »


  • Placinta de pui cu ciuperci - Culinar.ro


    Taiati puiul si sunca in bucati. Topiti untul intr-o tigaie, adaugati ciupercile si prajiti 2 minute. Adaugati faina si mai prajiti un minut, apoi apa in fir subtire, cubul de pui faramitat si... »


  • Clatite cu dovlecel - Culinar.ro


    Incalzim in prealabil cuptorul la 200 grade C. Se pune faina intr-un bol (cernuta prin sita); treptat se adauga ouale si laptele. Se amesteca pana devin un aluat moale. Se adauga branza si ceapa... »


  • Tarta cu legume - Culinar.ro


    Intr-o tava se pune aluat franzuzesc, pe acesta ( intepat cu furculita) se aseaza fasii de ardei gras, dovlecei,vinete ciar si rosii ( prajite usor in tigaie cu putin ulei si usturoi ). Alaturat... »


  • Chiftele de vinete - Culinar.ro


    Vinetele, se coc,se curata de coaja si se maruntesc/macina. Eu le-am avut de la congelator. Se curata ceapa si ustroiul ,se toaca marunt si se pun la prajit in putin ulei.Cand sunt foarte putin... »


  • Piftelute de post cu legume - Culinar.ro


    Orezul se spala si se pune la fiert. Mazarea se clateste cu apa rece si se lasa intr-o sita la scurs daca este din conserva, daca este comgelata se fierbe. Legumele se curata , se spala. Ceapa se... »


  • Aperitiv cu vinete si dovlecei - Culinar.ro


    Se curata de coaja si se taie felii vanata si dovlecelul. Se sareaza si se lasa sa stea aprox. 30 de min, dupa care se prajesc in putin ulei si se lasa sa se scurga pe un servetel. Morcovul se... »


  • Snitel umplut (reteta sarbeasca) - Culinar.ro


    Pentru inceput, ardeii copti se curata de pielita si de casuta semintelor. Se prepara vinegreta din usturoiul zdrobit, amestecat cu sarea, mierea si otetul. Se adauga uleiul si se toarna deasupra... »


  • Pate de creveti - Culinar.ro


    Se da totul prin mixer si pune in forma de chec sau rotunda dupa gust si imaginatie. Se da la frigider. Se orneaza tot dupa inspiratie si serveste cu crackers. »


  • Rulada de carne tocata - Culinar.ro


    Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi, Puneti gogosari taiati bucatele mici, feta chesse taiata tot cubulete, ouale razalite, si cu ajutorul foliei rulati... »


  • Crema de peste - Culinar.ro


    Pestele il punem in apa care fierbe si il lasam cca 5 minute. Intr timp tocam ce trebuie prajit si se trece la calire. Mai intai punem ceapa, o calim pana devine transparenta, apoi punem si... »


  • Sloppy Joes, un fel de hamburger - Culinar.ro


    Ceapa tocata fin se prajeste un pic in ulei. Se adauga carnea tocata. Cand au scazut sucurile din carne se adauga otetul, bulionul si condimentele. Se mai lasa putin pe foc la foc mic (pentru a se... »


  • tort cu capsuni


    se face un blat pandispan din cele 7 oua.cind s-a copt se da la racit si se taie in 3 parti egale.se amesteca brinza cu iaurtul si se pune atita frisca cit sa devina o crema dar sa nu gurga.se unge... »


  • Pulpa de porc umpluta - Culinar.ro


    Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie . Se bate pulpa cu ciocanul de snitele,se condimenteaza si se aseaza deasupra... »


  • Somon marinat - Culinar.ro


    Cu un cutit bine ascutit taiem de-a lungul sirei spinarii. Repetam operatiunea si pe partea cealalta. Partea prea grasa de la burta o taiem si eventual o pastram pentru ciorba, impreuna cu sira... »


  • Rulada cu cascaval, pate si muraturi - Culinar.ro


    1. Cascavalul (eu am folosit brinza Gouda), dat pe razatoarea mica, se amesteca cu jumatate de pachet de unt (moale), pina devine o pasta omogena. Se aseaza aceasta pasta pe un celofan uns cu ulei... »


  • Muschiulet cu fructe - Culinar.ro


    Cu cateva ore inainte de preparare, se unge muschiuletul cu putin ulei de masline, se sareaza si condimenteaza si se da la frigider(ideal ar fi de seara pana a doua zi). Muschiuletul condimentat se... »


  • Saltimbocca alla romana - Culinar.ro


    Se topeste o lingura de unt in tigaie si cind e fierbinte se pun feliile de carne, mai intii pe partea cu prosciutto si apoi pe partea cealalta. Se scot pe o farfurie, se pune in cap alta farfurie... »


  • Saculeti din carne cu ciuperci - Culinar.ro


    Se bat bine bine feliile de cotlet, mai subtiri ca pentru snitel, se condimenteaza. Ciupercile se taie feliute si se inabusa in 1 lingura ulei sau unt. Pe o felie de cotlet se pune o lingurita de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda