Retete

  • Bruschetta cu Lardo (slaninuta afumata) si usturoi - Culinar.ro


    Tai painea felii, la fel si slaninuta. Dintr-o lingura doua de ulei de masline, 2 catei de usturoi pisati si niste ardei iuti maruntiti pregatesti un sos picant. Ceilalti 2 catei ii tai in... »


  • Toba (moatza) - Culinar.ro


    1. Am avut doua stomace de porc si un mat de porc. Am fiert (la kukta) carne de pe capul porcului, gusa, jumatate de ficat, 4 rinichi, 2 inimi, 1 limba de porc si 1 limba de vitel cu sare, piper... »


  • Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan) - Culinar.ro


    1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu gauri mici, impreuna cu circa 300 g ceapa taiata marunt si calita in... »


  • Muffins picante - Culinar.ro


    Se taie 200 g. de sunca presata in cubulete foarte fine. Se taie marunt o legatura de ceapa verde. Se amesteca 300 g. faina cu sare si cu 4 lingurite praf de copt intr-un castron. Se topesc 80 g.... »


  • Cheese Breadsticks (grisine) - Culinar.ro


    -intr-un castron punem untul, drojdia, uleiul, sarea, parmezanul si apa; -combinam ingredientele; -treptat, adaugam faina; -framantam aluatul pe o suprafata neteda si pudrata cu faina cam 10... »


  • Knedly(galuste) cu branza dulce si carne - Culinar.ro


    Branza se mixeaza bine cu mixerul pana devine fina si cremoasa. Se aduga untul si galbenusurile si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma tare, pana face tepi si se adauga peste amestecul... »


  • Placinta de pui cu praz si foietaj (retete Jamie) - Culinar.ro


    1. Pentru inceput prazul, telina si morcovul se calesc in unt amestecat cu ulei. Se adauga si carnita de pui. Cand sunt cat de cat gata se pune si un pahar de vin si unul de apa (supa), faina,... »


  • Bruschette cu crema de oua si branza - Culinar.ro


    Topim pe baie de abur untul cu 1 lg de apa. Adaugam ouale batute cu sare si piper, amestecand pana devin cremoase. Adaugam ricotta (cremoasa) si mai lasam cateva secunde. Luam de pe foc si adaugam... »


  • Medalion de vinete - Culinar.ro


    Am taiat vinetele felii,fara a le curat de coaja. Le-am sarat, piperat si le-am lasat pe servetele sa transpire. Am pregatit ingredientele pentru pane Am imbracat vinetele in rochite si le-am... »


  • Budinca de clatite cu legume - Culinar.ro


    1. Am facut 14 clatite. Dinainte am pregatit legumele, in sensul ca le-am fiert si le-am taiat bucatele potrivite. 2. Sosul : se prajeste 1 lingura de faina cu o lingura de unt si inainte de a se... »


  • Quiche cu vinete - Culinar.ro


    Am curatat vinetele de coaja, le-am taiat cubulete si le-am pus la prajit in ulei de masline. Cand au fost gata le-am scos pe hartie de bucatarie si le-am lasat acolo sa se scurga uleiul. Intre... »


  • Cosulete cu salata de vinete - Culinar.ro


    Am taiat foaia de aluat in patrate de 8 cm. Apoi am taiat o margine de 1,5 cm, lasand 1,5 cm netaiat in doua dintre colturi (opuse). Am luat fiecare fasie, in parte si am suprapus-o peste coltul... »


  • Ciuperci umplute cu spanac - Culinar.ro


    Punem la calit ceapa, usturoiul, coditele tocate, rosia cuburi (fara pielita) si spanacul. Condimentam si lasam sa scada zeama. Cu acest amestec umplem palariile. Odata umplute le asezam in tava pe... »


  • Chiftelute de orez si legume - Culinar.ro


    Fierbem orezul al dente in apa cu sare. În ultimul minut de fiert, adaugam morcovul razuit. Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata. (mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de... »


  • Pepene galben spumant cu somon afumat - Culinar.ro


    Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se taie marunt si se amestesca cu sucul de... »


  • Ciuperci umplute - Culinar.ro


    1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele. 2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet. 3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai... »


  • Tort sandwich - Culinar.ro


    Acest tort sandvici este ideal la petreceri sau receptii, indiferent ca aveti invitati copii sau adulti. Pe acelasi principiu de ansamblare va puteti folosi imaginatia si incercati sa faceti tort... »


  • Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort - Culinar.ro


    Taiem vinetele felii subtiri de 0,5 cm si le grilam. Pe fiecare felie punem prosciutto cotto si o bucatica de Roquefort. Rulam toate feliile si le asezam intr-un vas termorezistent. Pentru... »


  • Placinta cu spanac - Culinar.ro


    Pas 1. Se framanta coca pentru placinta din : pachetul de branza, pachetul de margarina, faina, si putina sare. Se tine coca la frigider intr-un plastic. De preferinta se framanta coca cu o zi... »


  • Sufleu de peste - Culinar.ro


    Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele toate,iar carnea se framanta bine pana devine o pasta.Se face un sos alb din doua... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda