Retete

  • Sufleu de dovlecei cu branza de vaci - Culinar.ro


    Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc mic.Cand sunt fierbinti,se strecoara,se trec prin sita si se amesteca cu putin... »


  • Cuiburi de macaroane cu somon - Culinar.ro


    Se fierb macaroanele intregi in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg si se clatesc cu apa rece. Se prajesc semintele de pin intr-o tigaie, fara grasime, apoi se piseaza in... »


  • Rulouri de carne cu ardei umpluti - Culinar.ro


    Cele doua sortimente de branza si cu smantana se mixeaza cu blenderul, pana devin ca o pasta fina si vartoasa. Daca mai trebuie sare adaugati. Carnea, oul si condimentele se framanta bine, apoi se... »


  • Ciuperci umplute - Culinar.ro


    Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa, usturoiul si patrunjelul.... »


  • Quiche - Culinar.ro


    Tofu l-am taiat cuburi si l-am pus putin la scurs, dupa care l-am pus intr-o tigaie si l-am "calit" (fara ulei) pana s-a mai "evaporat" din zeama pe care o lasa. Dupa care l-am... »


  • Sandwich de pui in buzunar de pita - Culinar.ro


    Salata arugula cu parmezanul, usturoiul, sarea, piperul si uleiul de masline se mixeaza, iar la sfarsit dupa ce s-au amestecat bine se adauga coaja de lamaie si se lasa deoparte la rece pana ne... »


  • vinete umplute cu fantezie - Culinar.ro


    Dupa ce am adunat toate ingredientele, le spalam, taiem vinetele in doua pe lungime, lasand si coditele apoi le scobim in interior. Le presaram bine cu sare si le lasam deoparte sa iasa amareala... »


  • Rosii umplute - Culinar.ro


    Rosiile umplute sunt foarte bune pentru un aperitiv, un bufet suedez sau doar o gustare langa un pahar de vin. Indepartam coaja painii, presaram 2-3 linguri de ulei (in care am pus si usturoiul... »


  • vinete la gratar - Culinar.ro


    Vinetele se taie felii si se fac pe gratarul de pe aragaz. Se pun intr-un vas alternind straturi de felii de vinete, usturoi taiat feliute subtiri, patrunjel si ulei. »


  • Crepe`s chinezesti - Culinar.ro


    Intr-o oala marisoara punem 3-4 linguri de ulei (de floarea soarelui) si incepem sa calim un pic pieptul de pui. Dupa ce l-am invartit pe toate partile,adaugam morcovul ras, mazare (eu am pus si un... »


  • Ciupercute cu cascaval la cuptor - Culinar.ro


    Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati marunt, 1 ceapa taiata julien si deasupra se... »


  • Frigarui cu creveti - Culinar.ro


    Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de dafin. Se taie bucati pestele, iar crevetii se decortica, apoi se pun cateva ore in... »


  • Oua umplute cu ton - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un capacel si se scoate galbenusul. Se amesteca... »


  • Ciuperci umplute cu sunca si cascaval - Culinar.ro


    Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca... »


  • Tarta cu branza feta, ceapa si masline - Culinar.ro


    Incinge cuptorul la treapta IV-V (180-200C). Incinge untul intr-o cratita, apoi adauga ceapa. Presara sare, piper si caleste ceapa cam 10 minute, la foc mic, pana se inmoaie. Adauga zaharul si... »


  • Chec sarat - Culinar.ro


    Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale. Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie,... »


  • Oua pufoase - Culinar.ro


    Se bat ouale bine,in care s-au adaugat smantana,mararul,ceapa care se prajeste inainte cam cit sa se rumeneasca un pic si un praf de sare.Se pune la prajit totul pana se umfla clatita. Se pune pe o... »


  • Pogacele de jumari cu susan - Culinar.ro


    Se trec jumarile prin masina de tocat, apoi se amesteca cu faina, 4 oua si drojdia dizolvata in apa calduta. Se pune si un praf de sare si se framanta aluatul pana devine elastic. Se intinde o... »


  • Ciuperci a la grec - Culinar.ro


    Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape si se taie in fisii. Se toaca ceapa si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile, adaugind sare, piper, dupa gust, o legatura de verdata si zeama de... »


  • Croq Monsieur - Culinar.ro


    Se taie painea felii. Fiecare felie se unge pe ambele parti cu putina margarina. Peste margarina se pune un strat de cascaval ras. In interiorul sandvisului intre doua straturi de cascaval ras se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda