Retete

  • Ciuperci umplute cu creier - Culinar.ro


    Se scot piciorusele de la ciperci, se curata si se spala sub jet de apa. Palariile ciupercilor , spalate si zvintate, se umplu cu creierul amestecat cu sosul alb, care trebuie sa fie destul degros.... »


  • Baba Ghanouj (Pasta de vinete cu piure de susan) - Culinar.ro


    Se coc vinetele, se lasa sa se raceasca, se curata si se lasa sa se scurga de apa. Se amesteca vinetele cu mixerul impreuna cu tahina, sarea, uleiul si sucul de lamiie pina cind se obtine o pasta... »


  • Sandvisuri cu pate de ficat - Culinar.ro


    Se amesteca pateul de ficat cu untul, sarea si piperul si se stropeste cu vin. Se ung feliile de piine si se garnisesc cu gogosari. »


  • Chec aperitiv - deosebit - Culinar.ro


    Se freaca margarina, se incorporeaza faina si ouale si se subtiaza cu vin. Se adauga sunca si maslinele, praful de copt stins, si la sfirsit cascavalul. Se tine la cuptor 50 minute. »


  • Drob de vinete - Culinar.ro


    Vinetele se curata, se taie cubulete si se fierb, se pun la scurs in strecuratoare. Ceapa se taie marunt si se caleste. Apoi se amesteca totul si se pune intr-o tava de cozonac tapetata, se da la... »


  • Rulada cu brinza si marar - Culinar.ro


    Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina. Se amesteca bine sa nu se faca cocolosi si se lasa pe foc pina da un clocot - doua, amestecind continuu.... »


  • Placinta cu spanac si brinza sau praz - Culinar.ro


    Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima... »


  • Tempura - Culinar.ro


    Se curata legumele si se taie in feliute subtiri- julienne. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cit cuprinde(citeva linguri) pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cite o lingura din... »


  • vinete picante in aluat de clatite - Culinar.ro


    Vinetele se taie rondele, se oparesc si scurg de apa. Dupa ce se racesc, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei. Se scot pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca un pic. Separat, se... »


  • Placinta macedoneana cu brinza - Culinar.ro


    Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge tava cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava. Intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt, iar... »


  • vinete cu nuca - Culinar.ro


    Pregatire: Se coc vinetele si ardeii in cuptor. Se curata de coaja si se toaca marunt. Nuca se marunteste in robotul de bucatarie. Se piseaza usturoiul. Toate ingredientele, mai putin... »


  • Corabioare de vinete cu brinzeturi - Culinar.ro


    Se taie vinetele pe lung, se scobesc, se prajesc pe ambele parti pina se inmoaie bine. Se umplu bine cu amestec de brinza burduf cu felioare de usturoi, marar tocat si piper, se acopera cu felii de... »


  • Ciuperci umplute cu oua jumari si smintina - Culinar.ro


    Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si... »


  • Brinza cu usturoi - Culinar.ro


    Se pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3 minute pina ce amestecul devine o pasta fina. »


  • Salata de icre negre - Culinar.ro


    Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pina devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la... »


  • Bulgarasi de conopida cu sote de morcovi - Culinar.ro


    Conopida se spala si se desface în floricele cu putin mai mari decit o nuca si se lasa la zvintat. Separat, intr-un vas de palstic se pregateste o compozitie asemanatoare celei pentru clatite... »


  • Oua umplute cu ciuperci - Culinar.ro


    Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se freaca cu putin unt proaspat, pina ce devin ca o... »


  • Salata consistenta de carne - Culinar.ro


    Se fierb legumele si cartofii. Toate elementele se taie ca fideaua si se amesteca. Sosul se prepara separat si se toarna peste salata »


  • Tartine cu pasta de peste - Culinar.ro


    Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua (doua fierte, doua crude), vegeta, zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. »


  • Oua umplute cu brinza garnisite cu smintina - Culinar.ro


    Se fierb cele 6 oua tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-o cratita cu cele doua galbenusuri crude, puse pe rind. Se adauga brinza rasa, lingura de... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda