DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Compot de caise uscate - Culinar.ro


    Se spala caisele si se pun intr-o cratita cu apa calda, care trebuie sa le acopere. Se lasa la inmuiat 1 ora. Se pune apoi cratita pe foc mic si se lasa la fiert, la foc mic, pana se inmoaie... »


  • Compot cu vin - Culinar.ro


    Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii, se pun intr-un castron si se stropesc cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze. Se toarna intr-un vas 500 ml apa, se adauga vinul,... »


  • Marmelada de piersici - Culinar.ro


    Se curata fructele de coaja, se desfac in doua, eventual se taie felii subtiri si se acopera cu o cana de apa. Se fierb la foc mic pana cand fructele devin moi si arata ca o marmelada subtire. Se... »


  • Dulceata de cirese albe - Culinar.ro


    Se spala fructele si se curata de samburi. Se pun intr-o vas special de dulceata, se acopera cu 1 kg de zahar si se lasa 10 ore sa stea asa, pentru ca fructele sa lase sucul necesar fierberii.... »


  • Compot de nuca - Culinar.ro


    Spalam bine nucile – atunci sunt bune cand sunt moi pe interior – si le gaurim cu o andrea. Le punem intr-o oala, le acoperim cu apa si le inmuiem 2 saptamani, pana cand devin negre. Schimbam... »


  • Dulceata de visine - Culinar.ro


    Intr-o oala adanca de teflon se pun 4 farfurii de visine, 4 kg zahar, zeama de la doua lamai si un baton de vanilie. Se pune la fiert prima serie de visine cu zaharul, lamaia si vanilia. Pe masura... »


  • Peltea de banane (Banana curd) - Culinar.ro


    Se topeste untul intr-o craticioara cu bordurile inalte. Se paseaza bananele in asa fel incat sa nu ramane cocoloase prea mari, se adauga coaja si sucul lamaiei si se amesteca bine. Untului deja... »


  • Peltea de lamai (Lemon curd) - Culinar.ro


    Peste ouale batute se adauga zaharul, coaja si zeama de la cele 4 lamai, untul si maizena. Se pune compozitia rezultata pe foc (flacara medie) ptr. 10-15 minute. NU lasati sa fiarba!. Se amesteca... »


  • Dulceata de cirese amare - Culinar.ro


    Ciresele mele au fost foarte coapte, si pe linga aroma usor amaruie au fost tare dulci. Daca ciresele nu sint foarte coapte si dulci bine, adaugati inca 3 - 400 g zahar la cantitatea de cirese... »


  • Dulceata de capsuni - Culinar.ro


    Capsunile spalate curatate si eventual taiate daca sunt prea mari (la mine 818gr.) Zaharul aceeasi cantitate cu capsunile (818gr.) se pune intr-o cratita de 4L impreuna cu 250ml apa, Se fierbe... »


  • Dulceata de vinete cu nuci - Culinar.ro


    Se curata frunzulitele verzi din jurul cozii (codita se pastreaza). Se face o taietura in cruce pe fundul vinetelor si se oparesc in apa clocotita 15 min. Se scot cu o spumiera, se clatesc cu apa... »


  • Sos de smantana cu usturoi - Culinar.ro


    Se curata usturoiul si se striveste cu aparatul special. Se adauga sarea si uleiul si se freaca pana devine o pasta, dupa care se adauga smantana. se poate adauga si verdeata: patrunjel sau marar.... »


  • Sos marinat pentru legume si fructe - Culinar.ro


    Se amesteca la rece uleiul cu vinul alb si se adauga piperul, foile de dafin, ghimbirul, rozmarinul si menta. Optional se poate adauga o jumatate de lingura de miere. »


  • Sos vinegreta - Culinar.ro


    Se amesteca otetul cu putin ulei si se adauga verdeturile tocate foarte fin. Se potriveste la gust cu sare si piper si se poate adauga optional o lingura de capere. »


  • Sos din gemuri pentru budinci - Culinar.ro


    Se pune faina intr-o craticioara sa se incalzeasca putin pe foc mic, apoi se toarna laptele cate putin si se amesteca mereu. Se introduce untul si se amesteca bine. Se adauga gemul si se amesteca... »


  • Sos de portocale - Culinar.ro


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocala pana devin spumoase, apoi se adauga vinul si zeama de portocale. Se pune vasul pe foc si se bate bine compozitia, cu telul, pana se ingroasa. »


  • Sos de rom - Culinar.ro


    Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema. Se toarna laptele fierbinte si se amesteca mereu pe foc pana ce amestecul capata... »


  • Sos de fragi sau capsuni - Culinar.ro


    Se pune apa cu vinul si cu zaharul sa fiarba. Se dizolva zeamilul in apa si se toarna cate putin in siropul de vin. Se amesteca mereu si se lasa sa se racoreasca. Se storc fructele iar sucul se... »


  • Sos de usturoi cu oua - Culinar.ro


    Se piseaza bine usturoiul, se amesteca cu galbenusurile, se adauga sare si se freaca bine. Se toarna uleiul treptat, ca la maioneza, apoi se adauga zeama de lamaie si se freaca pana devine ca o pasta. »


  • Sos scordolea - Culinar.ro


    Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat. Se adauga otet, apa, sare si se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda