Retete

  • Sos de ciuperci cu vin - Culinar.ro


    Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o oala, pe foc mic, acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana scade tot vinul. Se adauga o lingura cu sos alb rece, se toarna supa treptat, apoi... »


  • Sos olandez - Culinar.ro


    Se fierb cateva boabe de piper cu 3 linguri otet pana se evapora aproape tot otetul. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, apa, putina sare si se asaza vasul pe o baie de apa, pe foc... »


  • Sos romanesc din legume - Culinar.ro


    Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul, smantana, sare, piper si se fierbe amestecul in cuptor pana scade vinul, dar nu de tot,... »


  • Sos vanatoresc cu ciuperci - Culinar.ro


    Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi se adauga vinul si pasta de rosii, patrunjel... »


  • Sos Madera - Culinar.ro


    Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascaval ras sau branza, o lingura pasta de rosii, sare... »


  • Sos de hrean cu ciuperci - Culinar.ro


    Se rade hreanul pe razatoarea mica. Ciupercile taiate felii se inabusa cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, pana scade apa pe care o lasa si incep sa se rumeneasca. Se adauga faina, sare, piper,... »


  • Sos brun - Culinar.ro


    Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascaval ras sau branza, o lingura pasta de rosii, sare... »


  • Sos moldovenesc cu ciuperci - Culinar.ro


    Se curata ceapa si se taie feliute foarte subtiri, la fel si ciupercile. Intr-o oala se pune unt iar cand s-a incalzit se adauga ceapa si ciupercile. Se lasa la foc mic sa se inmoaie bine, apoi se... »


  • Sos romanesc - Culinar.ro


    Se toaca verdeturile si castravetele foarte marunt si se amesteca cu sare, piper, mustar si cu un fileu de sardele desarat si facut pasta. Se adauga un galbenus de ou, doua picaturi de otet, ulei... »


  • Ketchup de casa - Culinar.ro


    Tocati toate legumele in bucati mari. Despartiti frunzele de busuioc de cotor. Puneti telina, ceapa, fenelul, cateii de usturoi taiati felii, ghimbirul tocat, ardeiul iute, cotorul de busuioc,... »


  • Sos de soc - Culinar.ro


    Boabele de soc devenite negre in urma coacerii se spala foarte bine si se dau jos de pe ciorchine. Terminam mai repede daca trecem ciorchinele printre dintii unei furculite. Apoi mai spalam o... »


  • Sos scordolea - Culinar.ro


    Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta,  apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat.Se adauga otetul, apa, sare si se... »


  • Sos brun pentru legume - Culinar.ro


    Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si devine castaniu. Se amesteca cascavalul ras sau branza, o lingura pasta de rosii,... »


  • Sos de sardele - Culinar.ro


    Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si sardelele fara oase si tocate fin.... »


  • Sos „Robert" - Culinar.ro


    Se pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se subtiaza cu vin rosu adaugat treptat. Sosul obtinut se fierbe zece... »


  • Sos picant pentru peste - Culinar.ro


    Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin sita, apoi se amesteca cu un sos alb facut din:... »


  • Sos acru - Culinar.ro


    Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia cratita de pe foc, se adauga sare, boia si o lingura de faina. Se amesteca bine, se... »


  • Sos de creveti cu carne de porc - Culinar.ro


    Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns bine, se scoate pe o farfurie si se pastreaza acoperita cu un capac. Se... »


  • Sos de ciuperci cu vin - Culinar.ro


    Se pun intr-o cratita, cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, putin cimbru si o frunza de dafin. Se tin pe foc, amestecand pana ce ceapa si morcovul incep sa se rumeneasca. Se... »


  • Sos de vin - Culinar.ro


    Se pun intr-o cratita cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, putin cimbru si o frunza de dafin. Se tin pe foc, amestecand pana ce ceapa si morcovul incep sa se rumeneasca. Se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda