DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Sos de unt - Culinar.ro


    Ca sa nu se taie in timpul pregatirii, sosul de unt trebuie facut la foc potrivit, pe baie de apa, adica, cratita in care il pregatim sa stea in alta cratita mai mare plina cu apa clocotita, pe... »


  • Sos de marar cu ou - Culinar.ro


    Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin. Inainte de a se servi se adauga putin otet de vin sau zeama de lamaie si se bate... »


  • Sos de usturoi Aioli - Culinar.ro


    Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un galbenus. Se toarna putin cate putin uleiul ca la maioneza si zeama de lamaie.... »


  • Sos de vin cu ciuperci - Culinar.ro


    Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana cand tot vinul se evapora. Adaugati o lingura buna cu sos alb, rece, turnati supa... »


  • Sos gros de tarhon - Culinar.ro


    Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le calim impreuna. Tragem de pe foc si adugam boia de... »


  • Sos pentru carne la gratar - Culinar.ro


    Tocam marunt patrunjelul, apoi adaugatm in blender celelalte ingrediente si le maruntim. Trebuie sa obtineti o pasta cat mai fina. Aceasta pasta este potrivita pentru a marina carnea inainte de... »


  • Sos de menta - Culinar.ro


    Se amesteca toate ingredientele pana devine omogen. Apoi puneti vasul la bain-marie, la foc potrivit si fierbeti sosul timp de 5 minute. »


  • Sos de ceapa cu vin - Culinar.ro


    Se caleste ceapa si se presara deasupra faina. Rumeniti-o 5 minute si turnati peste amestec otetul, apa si vinul negru. Adaugati zaharul, sarea si piperul si lasati sa fiarba la foc potrivit, pana... »


  • Sos fin acrisor pentru friptura de miel - Culinar.ro


    Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa. Separat amestecati pelteaua de portocale cu vinul si otetul. Adaugati mustarul, apoi... »


  • Guacamole, sos mexican - Culinar.ro


    1. Se curata avocado de coaja si samburi (samburii se pastreaza), se piseaza cu o lingura de lemn(eu l-am tocat cu tocatorul de vinete). 2. Se adauga rosiile, ceapa, chile, coriandru tocate... »


  • Sos Gravy - Culinar.ro


    Uuntul si faina se pun la calit un pic, nu lasati sa se maroneasca faina. Intre timp puneti la fiert vinul, supa, condimentele si ierburile, pana ajung la punctul de fierbere, nu lasati sa... »


  • Sos de capere si ansoa - Culinar.ro


    sosul: un galbenus, boabe de capere din saramura, zeama de lamaie, mustar si 2-3 file ansoa amestecate cu mixerul adaugand un pic de ulei de masline, sa ramana un sos nu sa devina maioneza. »


  • Sos Adobo Delicioso - Culinar.ro


    Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc, vita, ovine, iar pentru pestele la gratar se amesteca cu ulei de masline, formandu-se un... »


  • Sos fin acrisor - Culinar.ro


    1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala 2. separat se amesteaca pelteua de portocala cu vinul si otetul 3. se... »


  • Sos din gemuri pentru budinci - Culinar.ro


    Se pune faina intr-o cratita sa se incalzeasca putin pe foc mic,apoi se torna laptele cate putin si se amesteca mereu.Se introduce untul si se amesteca bine.Se adauga gemul si se amesteca pana... »


  • Sos de portocale - Culinar.ro


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si coaja de portocale pana devin spumoase,apoi se adauga vinul si zeama de portocale.Se pune vasul pe foc si se bate bine compozitia,cu telul,pana se ingroasa. »


  • Sos de rom - Culinar.ro


    Se inmoaie amidonul in apa rece.Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devine o crema.Se toarna laptele fierbinte si se amesteca mereu pe foc pana ce amestecul capata consistenta... »


  • Sos de fragi sau capsune - Culinar.ro


    se pune apa cu vinul si cu zaharul sa fiarba.Se dizolva zeamilul in apa si se toarna cate putin in siropul de vin.Se amesteca mereu si se lasa sa se racoreasca.Se storc fructele iar sucul se toarna... »


  • Sos de usturoi cu oua - Culinar.ro


    Se piseaza bine usturoiul,se amesteca cu galbenusurile,se adauga sare si se freaca bine.Se toarna uleiul treptat,ca la maioneza,apoi se adauga zeama de lamaie si se freaca pana devine o pasta. »


  • Sos de ciuperci cu vin - Culinar.ro


    Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o cratita,pe foc mic,acoperita cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade vinul.Se adauga o lingura de sos rece,se toarna supa treptat,apoi smantana... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda