Retete

  • Sos vanatoresc cu ciuperci - Culinar.ro


    Se spala ciupercile,se taie feliute si se pun cu unt,impreuna cu arpagicul tocat marunt,pe foc mic,sa se inabuse bine,pana incep sa se rumeneasca.Apoi se adauga vinul si sosul de rosii,patrunjelul... »


  • Sos cu legume pentru friptura - Culinar.ro


    Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul (care se poate si storsi in sita de usturoi). Se taie ardeiul cubulete. Rosiile din bulion se curata de pielita si se maruntesc. Daca este vara, e de... »


  • Sos iute de rosii si ardei iuti - Culinar.ro


    Mai intai si mai intai se taie rosiile grob, se pune sare si cam 2 linguri de ulei ( de ce? In primul rand ca asa devin mai gustoase, si in al doilea rand, cica asa le putem asimila mai bine... »


  • Sos maltaise - Culinar.ro


    Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime. se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie. Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare, piper, si suc de lamaie. Se stoarce sucul de... »


  • Marinata pentru peste la gratar - Culinar.ro


    1. Toate ingredientele se amesteca bine. 2. Bucatile de peste ,pregatite in prealabil se ung cu acesta marinada pe amindoua partile si se lasa cel putin 2-3 ore la frigider. 3. Se scoat ,se aseaza... »


  • Marinata - Culinar.ro


    Se amesteca toate ingredientele, ungi carnea cu amestecul obtinut si o lasi timp de 6-8 h la marinat inainte de a o frige la gratar. »


  • Sos Marinara - Culinar.ro


    Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate ingredientele si se fierbe compozitia timp de o ora, la foc mic, amestecandu-se din cand in... »


  • Sos de hrean cu iaurt - Culinar.ro


    Se rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic si se amesteca din cand in cand pana... »


  • Sos de mozarella - Culinar.ro


    Se pun intr-o tigaie untul,brinza mozarella si se topesc pina devine ca o pasta,apoi se pune smintina dulce,delicatul , piper alb,oregano si se da intr-un clocot pina ce se formeaza o crema mai... »


  • Amatriciana - Culinar.ro


    Intr-o tigaie adanca de teflon, se caleste ceapa taiata pe lungime in ulei de masline, impreuna cu kaiserul taiat cubulete. Cand ceapa devine transparenta si moale, se adauga cele 2 cutii de rosii,... »


  • Ragú - Culinar.ro


    Se toaca legumele cat mai marunt, dupa care se calesc in putin ulei (preferabil de masline). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca la foc iute (are tendinta sa se adune in cocoloase si sa... »


  • Guacamole - Culinar.ro


    Rosiile se cresteaza in forma de cruce, se aseaza intr-un vas de sticla, se toarna peste ele apa fierbinte si se lasa pentru 3 minute. Se scot si se pun in apa rece ca gheata iar cand coaja incepe... »


  • Sos spumos de vin - Culinar.ro


    Se pun intr-o oala mica 3 galbenusuri, se freaca cu zaharul pana se albesc. Se adauga putin cate putin amestecand mereu vinul alb si zeama de la lamaie. Se pune totul intr-un alt vas cu apa... »


  • Esenta de ciuperci cu vin - Culinar.ro


    Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai cat sa acopere ciupercile se pune la fiert la... »


  • Extracte de oase - Culinar.ro


    Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se scurata bune de resturile de carne si se spala bine. Se pun la cupror sa se rumeneasca... »


  • Sos pentru legume - Culinar.ro


    Fierbe apa si vinul intr-o cratita. Adauga crema de ciuperci si patrunjelul si amesteca in continuu. »


  • Sos cu ulei de masline si vin - Culinar.ro


    Amesteca toate ingredientele in afara plantelor. Pune pe foc amestecul pana amestecul se ingroase, lasa-l sa se raceasca si apoi adauga plantele. Se serveste ca sos pentru salate. »


  • Ali Oli - Culinar.ro


    Se pun oul, usturoiul si sarea la robot si se amesteca pina cind amestecul devine cremos. Se adauga uleiul ca la maioneza. La sfirsit se adauga otetul si se mai amesteca pentru citeva secunde. »


  • Sos Remoulade - Culinar.ro


    Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in timp ce se toarna, putin cite putin uleiul. Se... »


  • Sos de ciuperci - Culinar.ro


    Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se prepara un sos alb, la care se mai adauga si zeama concentrata de carne(de preferat... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda