DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Zacusca de dovlecei - Culinar.ro


    Zacusca de dovlecei se face foarte asemanator cu orice alta reteta de zacusca. Se curata mai intai dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie. Ceapa... »


  • Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun - Culinar.ro


    Fasolea se pune in apa cu o seara inainte. Se prajesc pe o plita vinetele si gogosarii. Se curata ceapa si morcovii, ceapa se lasa 1 ora in apa iar morcovii se razalesc. Fasolea se pune la fiert.... »


  • Zacusca cu morcovi - Culinar.ro


    Morcovul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabusa cu apa si ulei pana se inmoaie, apoi se adauga ceapa taiata fin si ardeii taiati cubulete. Se fierb la foc potrivit, pana cand... »


  • Zacusca de vinete - Culinar.ro


    Se coc ardeii si vinetele cu o seara inainte, ca sa aiba timp sa se scurga. Se lasa curatate in vase mari, iar cand se pregateste zacusca, ardeii se taie felii subtiri, iar vinetele se rup sau se... »


  • vinete umplute cu zarzavat - Culinar.ro


    Se spala vinetele, se curata de codite si se taie in doua pe lung. Se tin in apa care clocoteste zece minute, se scot si se lasa sa se scurga pe o planseta. Se apasa pe interiorul lor cu o lingura... »


  • vinete murate - Culinar.ro


    Se spala vinetele, li se taie cozile, apoi se taie felii groase. Se curata si se spala morcovii si telina, se taie rondele si se amesteca cu feliile de vinete. Varza se taie in patru, iar conopida... »


  • Marmelada de mere - Culinar.ro


    Merele aromate din livada se spala, se taie in doua, se curate coaja, si, dupa inlaturarea coceanului cu samburi, se dau pe rindeaua pentru varza. Apoi punem intr-o oala emailata de capacitate... »


  • Gem de afine - Culinar.ro


    Afinele negre in totalitate le curatam si le spalam. Apoi fixam la masina de tocat un disc cu gauri de diametrul de 8 mm, apoi dam prin ea afinele. Tocatura obtinuta se pune intr-o oala de... »


  • Gem de piersici - Culinar.ro


    Dupa ce piersicile se spala, se curata de samburi, se introduc in oala emailata cu volum cunoscut, se fierb 15 minute. Amestecam cu o lingura de lemn folosita doar in acest scop sau cu o lingura... »


  • Gem de dude - Culinar.ro


    Fructele dudului (agudului) se culeg din pom si dupa spalare, se scoate fructul de pe codita si se introduc intr-o oala emailata cu volum cunoscut (pentru a socoti cu precizie cantitatea de... »


  • Zacusca de vinete si gogosari - Culinar.ro


    Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna. Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in... »


  • Varza murata - Culinar.ro


    Intai spalam un borcan de 5 l sau doua borcane de 2,7 l. Inlaturand cocenele, dam pe rindea 5 kg de varza curatata, cu capatana tare, obtinand fire de 1,5 mm. Presaram 100 g de sare, 1 lingurita de... »


  • Ardei murati - Culinar.ro


    Ardeii tubulari cu coaja subtire si cei in forma de mar sunt cei mai potriviti pentru a fi murati. Le scoatem cotorul cu grija, apoi spalandu-i foarte bine, ii punem intregi in borcan. Umplem... »


  • vinete ca acritura la borcan - Culinar.ro


    Se curata vinetele de coaja, se taie felii (nu prea subtiri), iar apoi feliile se taie fasii. Intr-un castron mare se pune un strat de vinete taiate fasii, se acopera cu un pic de sare, apoi un alt... »


  • Dulceata de ceapa rosie - Culinar.ro


    Ceapa se curata de coaja, se taie in jumatati sau sferturi in functie de marime si se feliaza transversal in bucati de circa 4-5 mm grosime. Intr-o tigaie cu fund gros, eventual plasata pe o plita... »


  • Umplutura de mere - Culinar.ro


    Am curatat de coaja si de casuta semintelor o galetusa de 5l de mere, le-am taiat felii grosute, le-am pus intr-o cratita (larga, de 10l) cu 700-900g zahar, 300ml apa, un pachet de unt si 3-4 bete... »


  • Zacusca - Culinar.ro


    Am copt si curatat ardeii si vinetele, dovleceii i-am taiat si i-am copt la foc mare cu un strop de ulei amestecand foarte des ca sa evapore apa. Am pus totul in robot ca sa se marunteasca dupa... »


  • Zacusca de ciuperci - Culinar.ro


    Se pune ceapa in oala, se adauga uleiul (care trebuie sa o cuprinda bine) si se pune pe foc (insa nu direct pe flacara). Se caleste pana devine aurie. Se adauga morcovul (tocat cat mai marunt). Se... »


  • Zacusca de fasole - Culinar.ro


    Zacusca cu fasole este mult mai hranitoare dect cea cu vinete, si mai usor de facut fiindca nu trebuie sa coaceti vinetele, fasolea trebuie doar fiarta. Ardeii capia se coc si se curata. Fasolea se... »


  • Zacusca de vinete - Culinar.ro


    Vinetele, ardeiul galben si gogosarii se coc si se curata de coaja. Se lasa la scurs dupa care se toc marunt impreuna cu ceapa curatata si cu ardeiul capia. Intr-o cratita mare se pune uleiul ( 1... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda