DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Alevanca bucovineana - Culinar.ro


    Luam toate ingredientele si le amestecam pana cand obtinetinem o compozitie omogena. Turnati amestecul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coaceti alevanca la foc potrivit, timp de 40 -... »


  • Pasca cu branza - Culinar.ro


    Se face maiaua din drojdia dizolvata in lapte (o cana calduta) si cateva linguri faina pana devine un pic grosuta. Se lasa 15 min la cald sa creasca. Intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul.... »


  • Pasca cu fructe - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un bol mare si se adauga sare impreuna cu zahar. Se amesteca bine. Se topeste untul intr-o tigaie, impreuna cu laptele apoi se ia de pe foc. Turnam totul in bolul cu faina si... »


  • Placinta cu dragoste (cu pui,morcovi,mazare ,telina) - Culinar.ro


    Din aceste ingrediente se framanta un aluat,se acopera cu un servet si se lasa la dospit o ora. Pieptul de pui taiat cubulete,morcovii felii,telina cubulete si mazarea se pun intr-un vas,se acopera... »


  • Croasant cu ciocolata (de post) - Culinar.ro


    Aluatul: Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga 125 g de margarina, se amesteca bine si se pune faina amestecata cu sarea. Se framanta pana devine un aluat elastic. Dupa ce s-a... »


  • Croasant cu ciuperci (de post) - Culinar.ro


    Aluatul: Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga 125 g de margarina, se amesteca bine si se pune faina amestecata cu sarea. Se framanta pana devine un aluat elastic. Dupa ce s-a... »


  • Bougatsa - Culinar.ro


    Puneti intr-un bol faina cu putina sare si adaugati peste uleiul, coniacul si putina apa cat pentru a lega compozitia. Amestecati pana obtineti un aluat ca pentru paste: moale si foarte elastic.... »


  • Baghete cu usturoi - Culinar.ro


    Se amesteca untul cu usturoiul, patrunjelul si sare pane se formeaza o pasta. Apoi se taie bagheta cate 3/4 ca si cum am taiao felii (va iesi un fel de acordion, asemanator cu cum se mai taie... »


  • Rulade simple fara oua - Culinar.ro


    Se pune totul in mixer si se amesteca pina devine o minge si se dezlipeste de peretii castronului. Se imparte in 4 bucati si se intinde prima foaie, 2 1/2 linguri dulceata,eu am pus de prune. Se... »


  • Kombe, o alfel de placinta - Culinar.ro


    - intr-un castron se pune tot laptele , apa si drojdia maruntita . Laptele si apa sa fie caldute; - laptele cu apa si drojdie se amesteca si se lasa 15-20 de min , nu o sa creasca, nu intrati in... »


  • Moristi - Culinar.ro


    Amestecati branza, uleiul, oul, sarea, zaharul si vanilia. Adaugati faina si praful de copt. Framantati pana devine un aluat neted. Amestecam praful de budinca cu zaharul si 4 linguri de lapte.... »


  • Colacei cu mac - Culinar.ro


    1. Se cerne faina intr-un castron mare si se face in mijloc o gropita in care sfaramam drojdia,presaram o lingurita de zahar si turnam 2 lg de lapte. Se amesteca usor si se lasa la caldura, sa... »


  • Calzone - Culinar.ro


    Amestecati impreuna drojdia, mierea, apa si 100 gr din faina. O sa iasa un amestec destul de lichid, dar asa trebuie sa fie. Lasati lichidul asta sa "creasca" 30 min pana devine spumos. In... »


  • Cos cu paine - Culinar.ro


    Se framantat un aluat din faina, drojdie, lapte, sare, zahar, unt si cele 3 oua apoi am lasat la crescut. Intre timp am luat un bol de sticla mai marisor, l-am intors invers si l-am impachetat in... »


  • Croisante cu ciocolata si crema patisera - Culinar.ro


    In robot am pus toate ingredientele ( oualele la teperatura camerei, laptele caldut) in afara de unt. Se amesteca/ framinta bine pina devine un aluat tare ( este cit de cit elastic), neted. Dupa... »


  • Focaccia di Recco - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un castron, se adauga uleiul, se amesteca putin, apoi se adauga apa rece si sarea, se face un aluat moale, care se lasa 40 de minute la hodina.  Se unge o tava cu ulei, sau se... »


  • Pogacsa (pogaci) - Culinar.ro


    1. Se rade cascaveaua, se amesteca cu margarina si se da la rece. 2. Se amesteca drojdia cu 50 gr faina si un pic de apa calduta cit sa se omogenizeze maiaua, se puna la cald sa cresca. 3. Se face... »


  • Strudel cu dovleac MAYA (1) - Culinar.ro


    Am pus faina in vasul robotului. Am adaugat sarea si zaharul, lingura de otet si am dat drumul la framintat. Am amestecat uleiul cu apa si am turnat incet, pe masura ce robotul invirtea la viteza... »


  • Placinta cu varza ,la cuptor - Culinar.ro


    Am facut un aluat de paine ca asta: Paine -pas cu pas, doar ca am mai pus in plus 50 ml lichid(apa+lapte). Aluatul e mixat de robot,se lasa la crescut vreo 30-40 minute. Intre timp, puneti 3-4... »


  • Chifle - 6 cereale - Culinar.ro


    Am topit drojdia in lapte caldut si am turnat-o peste faina pe care am amestecat-o in prealabil cu sarea si zaharul. Am adaugat untul topit, apoi am framantat bine pana cand aluatul a devinit... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda