DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Chifle cu cascaval - Culinar.ro


    Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si uleiul. Drojdiile le dizolvam in lapte caldut cu... »


  • Foietaj cu mere - Culinar.ro


    1. Merele se curata, scobesc de miez si se taie felii. 2. Intr-o cratita se topesc 2 linguri unt la foc mijlociu-tare, se adauga merele taiate felii si zaharul. 3. Lasati-le pe foc timp de 15... »


  • Inghetata de fistic


    Galbenusurile, zaharul si laptele se pun pe foc mic de tot intr-o tigaie care nu lipeste compozitia. Se amesteca continuu, si se tin pe foc pana incepe sa se formeze spuma deasupra. Se strecoara... »


  • Kurtos Kolac - Culinar.ro


    Se pune faina intr-un bol incapator si se face o gaura in mijloc. Drojdia se desface intr-un pic de lapte caldut la care se adauga varful de sare si zaharul vanilat si se toarna in mijlocul fainii,... »


  • Pateuri gourmet cu prosciutto - Culinar.ro


    Prepararea aluatului: Intr-un bol, se pune faina, drojdia, sarea, zaharul, si untul, si se amesteca toate. Se dauga ouale Apoi laptele.Se framanta cam 7-8 minute, si desi la inceput pare moale, o... »


  • Pogacele (pogaci) fragede - Culinar.ro


    In paharul de lapte caldut, am pus drojdia, o lingura din cantitatea de faina , am amestecat, apoi am lasat asa 5 minute. Intr-un castron pun margarina topita, zaharul, sarea, oul intreg, si... »


  • Costita de porc la cuptor - Culinar.ro


    Se spala costita, se portioneaza in lungul coastelor si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul iute se spala, se sterge si se taie rondele.... »


  • Pizza cu blat de cartofi - Culinar.ro


    Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu ulei se pun cartofii, la foc mic. Ceapa se curata, se spala si se feliaza marunt. Cand cartofii incep sa fie moi, se adauga ceapa... »


  • Crema de branza (recomandat) - Culinar.ro


    -Branza se rade cu furculita sau razatoarea. Se amesteca bine pana vine ca o urda. Se amesteca bine cu smantana pana vine ca o crema. Se adauga sarea cat doriti. Pofta buna! »


  • PRAJITURA CU CAFEA


    SE FACE UN BLAT DIN CELE 8 OUA ,SE BAT ALBUSURILE SPUMA ,SEPARAT SE AMESTECA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PANADEVINE CA O SPUMA SE AMESTECA CU ALBUSURILE APOI SE PUNE PRAFUL DE COPT STINS CU PUTINA... »


  • PULPA DE MIEL LA CUPTOR


    SE TAIE PULPA IN BUCATELE DE 4-5 cm SE CONDIMENTEAZA CU USTUROIUL PISAT BINE,SARE DUPA GUST ,PIPER SI O LINGURITA DE BOIA SE PUNE TOTUL INTR-UN VAS DE STICLA SE AMESTECA BINE CU 100 mll DE ULEI SE... »


  • zacusca


    mai intai se spune o rugaciune,apoi te apuci de treaba.Se pun vinetele la copt.intre timp,se curata ceapa,se taie si se caleste impreuna cu ardeiul taiat cubulete cat mai mici.rosiile se spala... »


    zacusca
  • Ostropel de prepelite


    Se iau prepelitele si se rumenesc intr-o tigaie, cu ceapa tocata marunt, in unt. Se adauga apoi un praf de faina, se stinge cu putina apa si se acopera vasul, ca sa se fragezeasca carnea. Din... »


  • Fasole batuta cu usturoi


    Fierbeti fasolea cu multa apa si foile de dafin pana cand devine faramicioasa. Strecurati apa de pe fasole, dar?retineti o cana din apa in care au fiert. Aruncati foile de dafin. Pasati... »


    Fasole batuta cu usturoi
  • Ciuperci a la grec - de post


    Ciupercile se curata, se spala si se taie bucati mari. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei incins, se adauga ciupercile, vinul si se lasa la fiert. Cand s-au inmuiat ciupercile se adauga... »


  • cheese cake


    1. topiti la foc potrivit 6 linguri de zahar intr-o cratita cu diametrul de cca 20 cm, apoi rotiti cratita pentru a ii acoperi laturile cu caramel. 2.amestecati urda cu smantana, coaja de... »


  • vin fiert - varianta tropicala


    prepararea, e cea clasica: vinul se pune la fiert, se adauga mirodeniile si se lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se stinge focul si se lasa sa stea deoparte, acoperit, pret de 10-15 minute. »


  • Cartofi fondanti


    Se pun cartofii, usturoiul si frunzele de dafin intr-o tigaie mare. Se toarna vinul deasupra, se adauga untul si se pune capacul. Se se lasa la fiert, pe foc mediu, 1 ora, pana ce vinul a scazut de... »


    Cartofi fondanti
  • Varza murata calita


    Varza murata se spala in cateva ape reci, iar daca este cam sarata se lasa 1-2 ore sa stea in apa rece, apoi se toaca. Varza murata se toaca fideluta. Varza tocata se stoarce in maini pentru a... »


  • fiori di zuca


    se iau florile se curata de pistil se umplu cubranza de vaci amestecat cu un ou,sare,piper si parmegiano ras,apoi se dau prin faina, oul batut cu sare si piper,apoi in ?pesmet amestecat cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda