DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Dovlecel umplut


    Pentru astazi, iti recomandam ceva mai dietetic si altfel. Reteta de dovlecel umplut are avantajul ca este usoara si poate fi gustata si de persoanele care tin regim. Totul este sa ai la indemana... »


    Dovlecel umplut
  • Tzatziki


    Preparat traditional grecesc, Tzatziki se serveste in Grecia cu paine taraneasca si drept garnitura la vinete, dovlecei prajiti sau la peste la gratar.Ingrediente si cantitati:2 castraveti mari,... »


    Tzatziki
  • Supa de carne


    Fierbem din oase zeama. Prajim in untura ceapa rosie taiata marunt, adaugam toata carnea taiata cubulete, adaugam sare, piper, turnam putina zeama de oase si fierbem pana carnea devine fiarta pe... »


  • Supa de fasole uscata cu smantana


    Lasam peste noapte fasolea la umflat in apa. Punem a doua zi la fiert ciolanul cu zarzavaturile taiate in patru in atata apa cat sa le acopere. Cand carnea se desprinde de pe os, se scoate... »


  • Supa de cartofi cu carnati


    In amestecul de ulei si unt preincalzit calim ceapa pana devine aurie. Adaugam sunca fiarta taiata cubulete si carnatul feliat subtire, si, amestecand din cand in cand, prajim timp de 5 minute.... »


  • Supa de fasole de Jokai


    Punem la fiert din timp fasolea(cu 2-2,5 apa rece) cu ciolanul. Adaugam morcovii curatati si intregi, telina si carnatii, si fierbem incet pana ingredientele se inmoaie. Apoi scoatem toate... »


  • Supa de carne


    Oasele taiate in prealabil, se oparesc, se spala şi se pun la fiert impreuna cu carnea intr-un vas adanc, sare, piper boabe, ceapa curatata de coaja, 2,5 l apa rece. Se fierbe la foc mic, se... »


  • Supa de campie


    Punem carnea taiata marunt peste ceapa prajita in ulei. Asezonam cu foi de dafin, sare, piper, apoi turnam supa de carne. Cand carnea s-a inmuiat pe jumatate, adaugam cartofii taiati cubulete. Cand... »


  • Portocale umplute


    Se taie curmalele si smochinele bucatele, se amesteca cu stafidele spalate in apa calduta si zvantate, se stropesc cu zeama de lamaie si lichiorul si se adauga mierea. Se lasa la macerat 2 ore.... »


  • DESERT DIN PEPENE CU IAURT


    Pepenele se curata de coaja. Menta se curata, se spala si se taie marunt. Se pastreaza cateva frunze pentru decor. Iaurtul se bate si se amesteca cu menta taiata marunt si miere. Separat, in 50ml... »


  • Supa macelarului


    Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si... »


  • Supa cu galuste de carne si marar


    Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata. Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar taiat marunt. Formam galuste din amestec.... »


  • Supa cu carne de vita


    Inmuiem carnea in apa rece, astfel nu-si pierde gustul, doar scade cantitatea de sange din carne si astfel nu va face asa multa spuma la fierbere. Fierbem intr-o oala cu presiune, in apa rece, la... »


  • Ciorba cu costita


    Curatam legumele si le taiem in patratele de 1 cm. Le punem pe foc in putin ulei, adaugam sarea, presaram cu faina, prajim putin si adaugam ½ l de apa. Taiem costita in bucati mici, o spalam si o... »


  • Supa macelarului


    Punem la fiert o oala cu apa, adaugam delicatul, sarea, ardeiul verde si restul legumelor. Curatam si taiem in fasii subtiri pe lungime (julienne) morcovii si patrunjelul si ii adauagam in supa.... »


  • Supa de carne de la Harghita


    Prajim ceapa in untura, adaugam carnea taiata cuburi si legumele taiate fasii subtiri si prajim putin. Turnam apa si fierbem pana carnea devine moale. Adaugam varza acra si apoi delicatul.... »


  • Fasole amestecata dupa reteta bunicii


    Rupem fasolea verde curatata in bucati de 3 cm si le punem la fiert intr-o oala de 8-10 l in apa sarata impreuna cu slanina. Cand devine pe jumatate moale adaugam cartofii taiati in mod similar... »


  • Supa Frankfurt


    Taiem varza fasii. Taiem morcovii cubulete. Taiem slanina in bucatele mici. Prajim slanina intr-o oala. Adaugam legumele si le prajim pana prind culoare. Presaram cu faina, amestecam, presaram si... »


  • Supa cu marar


    Razuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem. Condimentam cu marar, sare si piper si adaugam galuste de carne sau crenvusti. Cand toate ingredientele devin moi,... »


  • Supa bors


    Fierbem 3 l de supa din ceafa, ceapa, sare si piper boabe. Calim in ulei morcovii, sfecla, patrunjelul si gulia taiate cubulete. Cand toate devin moi adaugam cartofii si calim mai departe.... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda