DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Bavareze cu capsune


    Capusnele se spala si apoi se sfarama bine, pana cand devin o pasta. Aceasta se amesteca impreuna cu zaharul tos, cu zeama de lamaie si cu foile de gelatina, inmuiate initial intr-un pahar cu apa.... »


  • Salata de prune si struguri cu sos de vin


    3/4 din cantitatea de zahar se rumeneste pina se topeste, la foc mic, apoi se adauga margarina UNIREA si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si zahar vanilat, apoi se adauga... »


  • Capsune cu sos de portocale


    Capsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si zeama de portocala, apoi se raceste. Capsunele se tin 30 de minute in... »


  • Pere cu sos


    Alegi pere bine coapte, le speli si le cureti de coaja, apoi le tai felii subtiri de 2—3 cm si le pui la fiert in sirop de zahar, care clocoteste. Le lasi in sirop cate doua minute, si le scoti... »


  • Desert din fructe cu vin spumos


    Cureti merele, perele si portocalele de coaja si de seminte, le tai felii subtiri si le pui intr-un castron adanc, cu zahar farin intre straturi. Pui ciresele si visinele fara samburi, le acoperi... »


  • Mere cu crema


    Cureti merele de coaja, le golesti de partea tare din mijloc si de seminte, le pui intr-o cratita cu pereti inalti si le acoperi cu vin alb. Le fierbi la foc mic pana cand merele se inmoaie si se... »


  • Banane prajite


    Se tai bananele in 4-4 bucati. Se topeste untul si cand devine spuma se adauga feliile de banane. Se prajesc 2 minute dupa care se intorc si se adauga peste ele alcoolul. Se mai prajesc 1-2 minute... »


  • Supa de rosii cu tarhon


    Rosiile se dau prin separator. Ceapa se caleste in ulei si cind devine sticloasa se pune tarhonul, mararul tocat si orezul. Dupa 2-3 minute se pune sucul de rosii si cind a fiert bine orezul se da... »


  • Caise prajite in aluat


    Se bate o spuma din ou si vin, iar apoi se adauga zahar, ghimbir, scortisoara si sare. Se adauga atata faina cat sa obtinem un aluat pentru clatite traditional. Se spala caisele si se scot... »


  • Supa de gaina cu taietei de casa


    Gaina se curata, se spala si se pune la fiert cu apa rece (cit sa o acopere) si sare. Cind se ridica spuma, aceasta se indeparteaza cu atentie. Cind clocoteste supa, se adauga zarzavatul curatat... »


  • Supa din aripioare de pui


    Se spala aripioarele de pui si se pun la fiert in apa rece. Spumuierea se face des, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat si se fierbe totul la foc mic... »


  • Banane pane


    Bananele se taie de-a lungul, apoi în 3-4 bucăţi egale, depinde de mărimea bananelor. Oul se amestecă bine cu puţin zahăr, făină şi lapte, în aşa fel încât să se obţină un aluat ca... »


  • Salata de fructe rosii


    Se spala fructele, se scot simburii (la visine), coacazele sau strugurii se culeg de pe ciorchine. Se aseaza toate fructele in salatiera, se presara cu zahar si se stropesc cu lichior sau vin. »


  • Pepene galben cu miere si caise


    Caisele uscate se inmoaie in vin. Cuisoarele si scortisoara se pun la fiert in 1 -1,5 l apa si cand apa se reduce la 0,5 l, se strecoara. Lamaia se spala bine, coaja se da pe razatoare, se stoarce... »


  • Supa cu galuste albe si verzi


    Se pune la fiert gaina si se spumuieste mereu, dupa care se adauga radacinoasele. Se lasa la fiert pana incep si acestea sa se inmoaie si se adauga cartofii. Pentru a adauga un plus de savoare... »


    Supa cu galuste albe si verzi
  • Inghetata de portocale cu frisca


    Ouale se bat intr-un vas impreuna cu zaharul pana ce devin spuma. Sucul de la portocale se toarna peste ouale batute, iar vasul se pune pe foc mic. Se amesteca compozitia pana se ingroasa si se ia... »


  • Inghetata de nuca


    Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul intr-un vas pana cand devin spuma. Se toarna putin cate putin laptele, se amesteca, apoi se pune zaharul vanilat si se asaza vasul pe foc. Se amesteca cu... »


  • Inghetata de cacao cu frisca


    Galbenusurile se freaca cu 50 gr zahar, apoi se pune amestecul pe foc mic si se bate cu un tel pana se ingroasa. Se adauga peste oua cacaua, zaharul, zaharul vanilat si se bate compozitia cu telul... »


  • Inghetata economica


    Se zdrobesc fructele, se strecoara prin tifon si se pun intr-un castron. In acest timp se amesteca iaurtul impreuna cu zaharul, pana cand devin spumoase. Cand zaharul nu se mai simte in compozitie,... »


  • Supa cu cus-cus


    Se prajeste slanina taiata cubulete. In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt. Se continua prajirea pana ceapa devine sticloasa, se adauga ghiveciul, se presara cu... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda