Retete

  • Biscuiti cu lavanda


    1. Intr-un bol larg, se toarna faina, sarea si untul. 2. Se amesteca usor cu degetele, pana capata un aspect nisipos. 3. Se adauga zaharul, florile de lavanda, se mai amesteca o data, apoi se pune... »


  • Flan de queso (flan de branza)


    Un desert foarte usor de facut si foarte bun. Se poate face in diferite forme individuale sau nu, se poate face in cuptor, pe foc sau in microunda . Se amesteca toate ingredientele pana devine o... »


    Flan de queso (flan de branza)
  • Supa crema de dovleac cu piept de pui


    Dintre toate roadele toamnei, dovleacul e preferatul meu. Asta daca trecem de castane si de vin (nu neaparat in ordinea asta). Imi place atat de mult pentru ca-l poti folosi in multe feluri si la... »


    Supa crema de dovleac cu piept de pui
  • Supa crema de ceapa


    Supa de ceapa e subiect de galceava intre mai multe natii. Nu ne uitam noi in gura lor, mai ales ca noi vorbim aici despre supa-crema de ceapa, derivata din varianta frantuzeasca a supei de ceapa... »


    Supa crema de ceapa
  • Budinca cu crema de lamaie


    Se fierbe laptele cu 80 g zahar si coaja taiata fasii de la o lamaie,amestecand.Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a topit se pune faina si se amesteca bine sa se incorporeze faina in unt,fara... »


  • Budinca de carne si vimete


    Vinetele se apala si se taie subtiri,se presara cu sare si se lasa 1/2 ora,apoi se sterg,se dau prin faina,se prajesc in ulei fierbinte,pe ambele parti.Se pun intr-o cratita 3-4 ling ulei,se adauga... »


  • Gazpacho


    Toate legumele se curata si se taie bucati (nu conteaza marimea). Piinea se pune in putina apa rece, sa se inmoaie usor. Se amesteca toate ingredientele in mixer, pina se face o pasta ca o... »


  • Budinca din creier


    Se freaca bine untul pana devine spumos.Creierul se curata de pelite,se fierbe si se toaca;painea se moaie in lapte,se stoarce si se bate bine cu lingura pana se face pasta.Se amesteca bine painea... »


  • Budinca de malai cu ciuperci


    Se pune intr-un vas apa cu putina sare,pe foc,si cand da in clocot se toarna malaiul,se introduce o ceapa curatata,tocata si patrunjelul tocat foarte marunt.Se amesteca pana devine ca o... »


  • Budinca de varza I


    Se curata varza de primele foi si se rade pe razatoarea mare.Se amesteca cu putina sare si se pune in cratita cu 75g unt,pe un foc mic,sa se caleasca,amestecand continuu.Ceapa tocata se caleste in... »


  • Prajitura cu caise


    Pregatirea blatului. Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce. Etapa II: Untul sau margarina UNIREA se bate spuma si se amesteca cu zaharul.... »


  • Tort alb-negru


    Pentru blat frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam uleiul si se bate in continuare pana devine cremos, se adauga restul ingredientelor, iar la final se incorporeaza albusurile batute spuma,... »


    Tort alb-negru
  • Ajo blanco (Gazpacho alb)


    Migdalele se pun in apa clocotita 2 minute, se scot si apoi se curata de coaja. Piinea de tara (piine normala, nu bagheta) se tine in apa rece la inmuiat citeva minute. Se pun in mixer: miezul de... »


  • Budinca de orez cu mere


    Se curata cateva mere frumoase de coaja, se taie felii subtiri, se presara cu zahar si se tin asa o jumatate de ora. Se fierbe orezul ca pentru orez cu lapte cu o lingura mai mult de zahar,... »


  • Supa de ceapa si cascaval


    Ceapa se taie marunt si se inabusa in unt sau untura, pina cind devine aurie. Se adauga doua linguri de faina, apa, sare si piper. »


  • Supa dulce


    Rosiile taiate in bucati se pun la fiert in apa cu cepele taiate pestisori, sare, scortisoara si zaharul. Dupa ce au fiert se dau prin sita si se adauga vinul fiert separat in care s-au pus... »


  • Budinca de vin ornata cu frisca


    Se freaca 35 gr. zahar cu galbenusurile pina se face spuma. Se adauga 50 gr. pesmet si albusurile batute. Se pune la cuptor intr-o forma unsa cu unt si presarata cu restul de pesmet. Dupa ce se... »


  • Tavu Gogsu


    Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se raceasca. Se lasa orezul in apa calduta timp de 2 ore, dupa... »


  • Budinca de piine cu mere


    Se moaie franzela in lapte si se stoarce; se freaca untul spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, miezul de franzela, scortisoara si se amesteca bine. Se adauga albusurile spuma, coaja de lamiie... »


  • Budinca de gris cu vin


    Se pune la fiert apa cu vinul, zaharul si vanilia. Cind da in clocot se adauga grisul presarat si se amesteca mereu pina fierbe. Se ia de pe foc, se adauga galbenusurile pe rind cite unul... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda