Retete

  • Supa de castane


    Se caleste ceapa in uleiul de masline, cind devine transparenta se adauga castanele si 1 1/2 mar curatat de coaja si taiat bucatele se calesc 1 minut. Se aduga supa de legume, vinul de mere si se... »


    Supa de castane
  • Supa din dovleac Butternut


    Curatam dovleacul si para, indepartam casuta cu seminte, apoi le taiem cuburi de marime aproximativ egala. Curatam ceapa si o tocam grob. O scaldam in unt topit amestecat cu ulei de susan, pana... »


    Supa din dovleac Butternut
  • Supa Toamna împăcării noastre


    Luăm conopidă o desfacem bucheţele şi-o lăsăm în apă cu sare. Apoi o opărim. Curăţăm oarece zarzavat de supă: ţelină, morcov, pătrunjel, păstîrnac. Punem la fiert, mai punem... »


    Supa Toamna împăcării noastre
  • Supa crema de cartofi


    Curatam si taiem ceapa marunt si o prajim intr-o oala, in cele 2 linguri de unt, pana devine transparenta. Adaugam supa de gaina,cimbrul si cartofii curatati si taiati cubulete. Lasam sa fiarba la... »


    Supa crema de cartofi
  • Supa-crema de praz


    Se caleste prazul, taiat in rondele, in uleiul de masline, adaugand de la inceput o lingurita rasa de sare. Se curata si se taie in cuburi radacina de patrunjel si cartoful. Imediat ce prazul se... »


    Supa-crema de praz
  • Budinca de caise


    Se freaca spuma untul cu zaharul si galbenusurile pana cand devine totul o pasta omogena. Se adauga un praf de sare, apoi faina proaspat cernuta. Se framanta un aluat elastic, care se imparte in... »


  • Budinca de caramel


    Amesteca bine praful de budinca cu 5 linguri de lapte. Toarna zaharul intr-o cratita si prajeste-l pe foc mic, pana devine caramel. Cand a capatat culoarea potrivita ia-l de pe foc si adauga 50 ml... »


  • Ciorba din carne de curcan cu tarhon


    Taiem carnea cubulete si curatam ceapa. Se taie marunt, se prajeste in jumatate din cantitatea de ulei pana devine aurie. Atunci se adauga carnea de curcan, sare, piper, se presara patrunjelul şi... »


  • Ciorba din carne de curcan cu tarhon


    Se taie carnea cubulete, se curata ceapa, se taie marunt, se prajeste in jumatate din cantitatea de ulei pana devine aurie. Atunci se adauga carnea de curcan, sare, piper, se presara patrunjelul... »


  • Ciorba de la tara


    Punem la fiert intr-un ceaun apa, adaugam cuburile de condimente de supa, carnea si pulpa afumata taiate cubulete si ardeiul intreg. Cand carnea a fiert putin incepem sa adaugam legumele: cele... »


  • Bombonele de orez


    Prima data fierbem o portie de orez in lapte din 800 ml lapte, fara miere. Lasam sa se raceasca, apoi adaugam 3 galbenusuri de ou, 40 g de stafide spalate, coaja razuita de pe o lamaie si spuma... »


  • Orez cu fructe


    Clateste orezul cu apa, strecoara-l si scurge-l. Sterge lamaia cu apa fierbinte si taie 2-3 fasii din coaja galbena cu un decojitor de cartofi. Fierbe laptele cu 300 ml de apa, zahar, coaja de... »


  • Ciorba de carne si legume cu smantana


    Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste. Adaugam carnea de vita taiata marunt si o prajim amestecand continuu. Presaram cu boia si... »


  • Ciorba cu perisoare din soia


    Pregateste mai intai jumatate de portie de Pasta de soia care inlocuieste carnea conform retetei din Capitolul I. Spala si taie bucati mai mici 100 g de ciuperci si prajeste-le in 2 linguri de... »


  • Ciorba de burta a la francaise


    Se spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se aseaza felii de burta pe fundul unei oale sub presiune, se acopera cu rondele de morcov, se pune... »


  • Orez cu caise


    Laptele se fierbe cu 40 g zahar, se adauga coaja de lamaie, un praf de sare, pastaia de vanilie taiata in doua si cu semintele razuite de pe ea. Orezul spalat se pune pe foc mijlociu, se fierbe... »


  • Budinca de nuca


    Se taie coaja de la chifle si se lasa la imbibat in lapte. Se freaca untul cu zahar, iar apoi se amesteca galbenusurile de ou. Se scurg chiflele, se trec prin razatoare si se amesteca la crema. Se... »


  • Galuste din gris


    Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea cel putin 1 ora pentru a se umfla. Amesteca din... »


  • Orez cu fructe


    Clateste orezul cu apa, strecoara-l si scurge-l. Sterge lamaia cu apa fierbinte si taie 2-3 fasii din coaja galbena cu un decojitor de cartofi. Fierbe laptele cu 300 ml de apa, zahar, coaja de... »


  • Ciorba de burta


    Se spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se asaza felii de burta pe fundul unei oale sub presiune, se acopera cu rondele de morcov, se pune... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda