DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciorba pandurilor


    Carnea de miel se pregateste ca o tocanita, dar mai intai se frige, apoi se stinge cu apa si vin, se da gust cu usturoi, cub concentrat de ciuperci, se fierbe. O foaie de taitei uscata se rupe cu... »


  • Jeleu Bavarez


    Presaram ceafa cu sare si o frecam cu condimentele de gratar si piperul macinat, o stropim cu ulei si o punem la cuptorul pre-incalzit. O coacem o ora la 200 de grade stropind-o continuu cu untura.... »


  • Ciorba radauteana


    Ciorba radauteana, cum ii spune si numele este traditionala pentru zona orasului Radauti, dar si pentru intraga Bucovina. Ciorba cunoaste mici variatii de la o gospodarie la alta, dar carnea de... »


  • Orez cu lapte si caise


    Fierbem laptele cu 4 dkg de zahar, coaja de lamaie nerasa, sarea si batonul de vanilie crestat. Adaugam orezul spalat si fierbem la foc mediu 20 de minute, amestecand continuu. Racim amestecul in... »


  • Ciorba de burta si picior de vitel


    Burta si piciorul de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pina ramin albe. Se pun la fiert in 4 l. apa cu sarea, morcovul, patrunjelul, ceapa intreaga, foile de dafin si citeva... »


  • Ciorba de burta a' la francaise


    Se spala burta, se curata cu lama unui cutit ascutit, se taie felii mari si se spala din nou. Se asaza felii de burta pe fundul unei oale sub presiune, se acopera cu rondele de morcov, se pune... »


  • Ciorba picanta de peste


    Legumele se curata, se spala si se taie in functie de preferinte. Rosiile se curata de pielite si de seminte si se toaca. Pestele se spala si se taie cuburi. Intr-o oala se pun la fiert cepele,... »


  • Ciorba de peste cu crutoane


    Pestele mic care poate fi albisoara, rosioara, caracuda sau obleti, se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Se adauga la fiert si legumele curatate, spalate si taiate marunt impreuna cu... »


  • Ciorba de burta


    Burta bine spalata se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Se curata, se spala si se toaca marunt morcovul, ceapa si patrunjelul si se adauga si acestea in vasul cu burta. Se potriveste de... »


  • Ciorba de pui cu tarhon


    Asta-i o ciorba atat de simpla incat o poate face si o studenta la violoncel, pe resoul din camera de camin (aud totusi ca mai nou unele camere de camin au masina de gatit in toata legea). E si... »


    Ciorba de pui cu tarhon
  • Bors de gaina


    Se pun bucatile de carne la fiert in oala cu 3l apa rece.Cand a facut spuma se curata cu lingura cu gauri si se lasa sa fiarba pe foc mic.Dupa o ora se pune ceapa,sare,orez si legumele curatate si... »


  • Ciorba de miel cu ardei gras


    Se taie in bucati potrivite carnea si se pune la fiert cu 3-4 litri de apa. Cind a dat in clocot se spumuieste. Se taie morcovul si patrunjelul marunt si se pun in oala la fiert, potrivindu-se de... »


  • Ciorba de zarzavat si legume


    Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca... »


  • Bors pescaresc (oceanic)


    Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Se dauga borsul, rosiile concasate, se drege si se asezoneaza. Se adauga pestele taiat... »


  • Bors - preparatia


    Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri. In el se pun taritele de griu si malaiul. Se adauga hustele (tarite si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia... »


  • Bors de fasole uscata cu minatarci


    Minatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece si se pun la muiat pina a doua zi cu apa calduta. Fasolea se alege, se spala si se pune de asemenea la muiat tot din ajun. A doua zi se pune... »


  • Ciorba cu perisoare de peste


    Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguri de ulei. Apoi totul se stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa fiarba pina cind se pregatesc... »


  • Ciorba de primavara


    Tocam marunt, pe un tocator de lemn, ceapa verde (sau ceapa rosie), o punem in vasul in care urmeaza sa gatim intreaga ciorba (poate fi castronul pentru supa de la serviciul de masa, un castron de... »


  • Ciorba de burta - Bucovina


    Se curata burta bine si se pune la fiert cu legumele taiate in patru si ceapa la fel dupa ce s-a fiert burta, se scot legumele si burta. Burta se taie fidelute dupa care se paseza legumele prin... »


  • Bors din carne de gaina


    Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Cîad face spuma se curata si se lasa sa fiarba pe foc mic. Dupa aproximativ o ora se adauga ceapa tocata marunt,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda