DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Ciorba radauteana


    Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se... »


  • Ciorba de peste


    Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate... »


  • Ciorba de burta


    Se fierbe burta spalata bine de tot,cu osul si cu legumele adaugand si sare.Cand este fiarta se scoate si taie sub forma de taitei.se pune burta taiata in ciorba strecurata,se adauga 2galbenusuri... »


  • Bors de iepure vinat


    Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare... »


  • Supa de legume


    Se curata si se spala legumele. Se taie marutnsi se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se toarna in supa niste galuste mici care se pregatesc astfel: faina, ouale, putina apa sau... »


  • Salata de caise cu vin alb


    Caisele se curata de coaja, li se scot simburii si se pun intr-o compotiera. Peste ele se presara zaharul pudra, zeama de lamiie si, la sfirsit, paharul cu vin alb. Se da la rece. »


  • Prune coapte


    Se taie prunele pe jumatate si se pun intr-un vas termorezistent. Presaram deasupra zaharul si se toarna sucul de portocala apoi se preseaza o folie pergament peste si se coc timp de 20-25 minute... »


  • Savarina cu mere


    luatul 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri de zahar. Se adauga 6 linguri faina si albusurile spuma. Merele 1kg de mere curatate se taie feliute subtiri , se amesteca cu 1 pahar zahar , 1 pahar... »


  • Rulada cu lamaie


    Blatul: Se bat ouala si zaharul, la bain marin, pana devin consistente si spumoase. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se omogenizeaza. Se intinde aluatul intr-o tava acoperita cu... »


  • Tiramisu a la Maya


    Va recomandam un tort rapid de facut, elegant prin aspect si delicios prin aroma data de cafea. Bucurati-va de el si incantati si pe ceilalti membrii ai familiei dvs. Tort tiramisu... »


    Tiramisu a la Maya
  • Prajitura Kardinal


    E o prajitura aspectuoasa, gustoasa, dar care trebuie servita in ziua in care se umple, se pot coace foile mai mult timp inainte, dar odata umpluta, bezeaua se moaie pina a doua zi. Prima data se... »


    Prajitura Kardinal
  • Prajitura cu ciocolata Judit


    Punem ingredietele intr-un vas si le amestecam cu mixerul. Turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Coacem la foc mediu. Topim la abur ciocolata. Batem frisca pana devine... »


  • Cosulete cu fructe


    Preparam aluatul, il impartim in 5 parti egale si taiem fiecare parte in 15 bucati. Captusim formele de cosulete cu aluat (intindem pe margini) si turnam umplutura in interiorul lor. Le coacem pana... »


  • Papanasi de pesmet prajiti


    Chiflele se taie in cubulete de marimea zaharului cubic, se pun intr-un castron. Se pune oul, piperul si verdeata de patrunjel. Amestecam si turnam treptat atat lapte incat chiflele sa se... »


  • Clafoutis cu ciocolata si portocale (Jamie Oliver)


    Incalzeste cuptorul si unge cu unt o tava adanca din metal sau un vas de lut. Topeste ciocolata amaruie la bain marin. Intr-un bol pune faina, migdalele, coaja rasa de la portocale, jumatate din... »


    Clafoutis cu ciocolata si portocale (Jamie Oliver)
  • Prajitura de branza


    Se amesteca primele ingrediente. Se adauga si untul si se amesteca pana la omogenizare. Se bat "bezea" albusurile cu zaharul si se adauga in trei etape peste amestecul de branza,... »


  • Cuiburi pufoase


    Branza si smantana se scot din frigider cu cel putin o ora inainte de a incepe. Faina se cerne impreuna cu amidonul si sarea. Daca branza nu e prea "finuta" se trece prin sita. Branza, smantana si... »


    Cuiburi pufoase
  • Prajitura cu piersici


    Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu zaharul si laptele si le lasam sa se raceasca.... »


  • Placinta cu branza


    Mai intai cantarim 250 g de faina de orez proaspat macinata, intr-un borcan mai mare cu filet. Adaugam 160 g zahar brun, putina sare si 6 g (2 lingurite rase) praf de copt. Astupam borcanul si... »


  • Prajitura cu miere si scortisoara


    Batem spuma ouale, mierea si zaharul, adaugam bicarbonatul de sodiu dizolvat intr-o lingurita de apa, zeama si coaja rasa de lamaie si scortisoara. Framantam bie, incorporam incet faina, sa nu se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda