Retete

  • Ghiveci de legume


    Se curata si se taie in bucati fiecare leguma in parte. Intr-o cratita mare se pune la incins uleiul, in care se inabusa apoi ceapa. In functie de durata de fierbere a legumelor se asaza pe rind... »


  • Limba cu masline si sos de vin


    Limba se tine in apa rece 1-2 ore inainte de a se incepe prepararea, pentru a-i scoate tot singele. Se pune apoi la fiert in apa fierbinte cu sare. In timpul fiertului se incearca si cind pielita... »


  • Spaghete bologneze


    Se pun intr-o cratita cu putin ulei carnea su usturoiul , morcovii si ceapa taiata, dupa care se adauga o cana de apa si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba dupa care se adauga rosiile curatate si... »


  • Mancarica rece cu pui


    Se toaca ceapa pestisori si se rumeneste in tigaie cu ulei. Este de preferat sa se rumeneasca in transe, pe rand, cat incape in tigaie. Se fierbe separat puiul. Se pun in cratita puiul taiat... »


  • Mancarica rece


    Se toaca ceapa pestisori si se rumeneste in tigaie cu ulei. Este de preferat sa se rumeneasca in transe, pe rand, cat incape in tigaie. Se pun in cratita ceapa rumenita, impreuna cu maslinele,... »


  • Piept de manzat umplut


    Alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care puneti umplutura. La ½ kg de carne... »


  • Peste cu sos a la grec


    Se spala fileurile de peste in jet de apa rece, repede ca sa nu-si piarda gustul. Se zvinta in prosop si se frig pe gratarul incins sau pe plita presarata cu sare. Se frige pestele 2-3 minute pe... »


  • Vrabioare la cuptor


    Se desfac oasele iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura pe toate partile. Se da la cuptor la foc iute,... »


  • Zacusca de peste


    Se toaca ingredientele, se fierb bine, dupa care se dau la cuptor sa scada. Se pune in borcane cu celofan. »


  • Icre de fasole


    Fasolea se fierbe, dupa ce a fiert se scurge apasi cit este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita,... »


  • Biscuiti cu glazura de ciocolata


    "Se amesteca toate ingredientele, se pune faina pana se face un aluat care se desprinde de pe maini. Se intinde o foaie subtire si se taie biscuitii cu diverse forme. Se pun intr-o tava unsa si se... »


  • Cremvursti cu maioneza


    Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamaie, ca sa fie putin mai picanta se subtiaza cu vinul si se aromeaza cu tarhon. Cremvurstii se introduc in apa clocotita (cat sa-i cuprinda) si fara sa mai... »


  • Chilli cu carne - reteta mexicana


    Sunca se prajeste intr-o tigaie mare pana devine usor crocanta. Se scoate sunca si se adauga in tigaie carnea de vita, ceapa, usturoiul, si restul de condimente. Se prajeste pana cand... »


  • Orez mexican


    Intr-o cratita mare acoperita se prajeste orezul in unt pana devine maro. Se adauga apa si ardeii iuti, se amesteca. Se fierbe acoperit pana orezul este aproape gata si se adauga cubulete de... »


  • Muschi de porc in sos de vin


    Se amesteca mustarul cu 1 lingura de cimbru,sare si piper dupa gust si se unge bine carnea,usor batuta in prealabil. Se incinge uleiul, se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti pana ce... »


  • Tortelini cu sunca


    Din faina, apa, oua se framanta un aluat elastic. Apoi se ia cate o bucata de marimea unei portocale si cu sucitorul se intinde o patura subtire ca de taietei din care se taie cu un pahar sau... »


  • Ostropel de pui


    Puiul se taie bucati potrivite, se condimenteaza si se inabuse in grasime. Se adauga ceapa si se lasa la inabusit 10 minute, se adauga zeama de lamaie, dupa care se presara faina si se amesteca... »


  • Tocanita de ciuperci


    Ciupercile le spălăm şi tăiem mai mari. Le punem la fiert in apă cu sare şi le dăm intr-un clocot, două. Le scurgem şi păstrăm zeama. Intre timp curăţăm ceapa şi o tăiem mărunt.... »


  • Scoici in sos alb


    Se pune intr-o cratita untul. Dupa ce sa topit se adauga usturoiul taiat felii subtiri. Se prajeste un pic. Se adauga rosiile decojite si taiate bucatele. Se adauga fructele de mare. Se adauga... »


  • Ficat de gasca in sos de vin


    Se asaza ficatul in cratita cu grasime de gisca sau cu unt, se adauga citeva rosiile, vinul, piperul,si se da la cuptor 20 de minute. Dupa 20 de minute se sareaza si se mai lasa 30 - 40 de minute. »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda