DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Prajitura cu cacao


    14 dg de nuci macinate se amesteca cu 20 dg gem de piersici. Apoi se bate o spuma dintr-un un ou, 18 dg de zahar brun si un praf de sare. Se adauga 5 dg de unt, 2 linguri cacao, o lingurita de... »


  • Bezea de cocos cu miere


    Se bat albusurile de ou (conform retetei anterioara) la se adauga 15dg de cocos si un praf de sare. Se porneste cuptorul si se alege cea mai mica temperatura (max. 120 de grade C). Se unge o tava... »


  • Turta dulce cu ovaz


    Batem spuma galbenusurile si incorporam uleiul si mierea amestecand continuu. Adaugam ovazul, fulgii de cocos si semintele de susan. Rupem bucatele din aluatul obtinut cu mana uda pe care le... »


  • Prajitura razuita cu cacao


    Faina, margarina UNIREA 150 g zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de cacao, un galbenus si praful de copt se amesteca, se framanta si aluatul obtinut se imparte in doua. Se pune la frigider si... »


  • Malai ardelenesc


    Se cerne malaiul, se pune intr-un vas adanc si se opareste cu laptele dat in clocot. Se lasa sa se raceasca, dupa care se pune peste malai 3/4 din faina si se amesteca cu o lingura de lemn pana la... »


  • Prajitura Mignon cu ciocolata


    Se cantaresc ingredientele, se unge si se tapeteaza cu faina o tava emailata de marime mai mare. Din 450 g ciocolata menaj, 80 g + 80 g unt taiat felii se pun intr-un vas la topit, dupa... »


  • Ecler


    Se unge o tava emailata mai mare. Intr-o oala cu pereti grosi se pun sa fiarba apa, untul, zaharul si sarea. Se adauga faina deodata si se amesteca pe foc mijlociu pana se desprinde aluatul de... »


  • Tarta de visine


    Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cite unul,... »


  • Placinte cu crema


    Branza se zdrobeste bine, se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, sare si atata zahar pudra (sau edulcorant), ca sa fie placut dulce, sa nu devina o crema prea dulce. Se... »


  • Rafaello


    Apa si zaharul se fierb sirop, se amesteca cu margarina UNIREA se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se lasa 2 – 3 ore sa se raceasca. (este ideal sa se pregateasca cu o zi... »


  • Negresa


    Topeste 50 g de cacao pudra cu 50 g de margarina UNIREA Adauga 200 g de zahar tos, 2 oua, 50 g de faina, 50 g de nuca macinata si 1 pachet de zahar vanilat. Mixeaza totul, toarna compozitia... »


  • Melci cu branza


    Faina se cerne intr-un castron, se presara sare si zahar. margarina UNIREA se topeste, se raceste putin. In timp ce se raceste, se incalzeste laptele 100- 200 ml cu o lingura de zahar, se adauga... »


  • Prajitura cu capsuni si menta


    Cernem faina si cacao impreuna intr-un bol. Apoi ne apucam de oua Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu cele 8 linguri de apa si 12 de zahar. Galbensurile se amesteca cu... »


     Prajitura cu capsuni si menta
  • Cornulete de branza


    Cantitati egale de branza, faina si unt, un varf de cutit de sare si putin zahar se framanta si se lasa la dospit o ora. Modelam din acest aluat cornulete, pe care le lasam la copt pana ce devin... »


  • Prajitura cu nuci si gem de caise


    Se amesteca praful de copt cu faina, dupa care se framanta cu margarina UNIREA Drojdia inmuiata in lapte se toarna peste faina, si, adaugand si restul de ingrediente, se framanta bine. Aluatul... »


  • Prajitura Kinder


    Amesteca peste aburi 150 g de zahar pudra, 50 g de unt, 2 linguri de praf de cacao, 2 oua si 2 linguri de miere, adauga 1 linguirta de bicarbonat de sodiu amestecat in 350 g de faina. Cand s-a... »


  • Pandispan cu branza si capsuni


    Pentru aluat amesteca galbenusurile cu praful de budinca si cu jumatatea cantitatii de zahar, bate spuma tare albusurile, in timp ce adaugi treptat si restul de zahar. Sfarama branza, pune-o in... »


  • Prajiturele de bere


    Se amesteca margarina UNIREA cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale. Se intinde la o grosime de un deget si se taie bucati cu... »


  • Claie falsa


    Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem colacii cu acesta compozitie, apoi ii punem pe... »


  • Prajitura cu vanilie


    Se pregateste margarina UNIREA zahărul, zahărul vanilat si spuma din albusul de ou. Se adauga făina, praful de copt şi se amestecă uşor pana cand pasta devine spumoasa. Jumatate din aluat se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda