Retete

  • Prajitura cu lamaie


    Amestecam untul cu zahar, putina sare, coaja de lamaie, timp de aprox. 8 minute, pana devine cremos. Amestecam faina, praful de copt si amidonul, apoi le cernem in laptele amestecat cu 8 linguri... »


  • Strudel vienez cu mere


    Cernem faina prin sita, apoi se prelucreaza cu 1,5 dl apa calduta, ulei, putina sare si unt. Formam un pantof din aluat, ungem cu un strat subtire de ulei, impachetam in folie si il tinem la loc... »


  • Papanasi cu crema de cacao si nuci


    Branza de vaci se amesteca bine cu ouale, sarea, grisul si coaja de lamaie. Se adauga apoi zaharul si se amesteca pana cand compozitia devine omogena si zaharul se topeste.Se asaza pe foc o cratita... »


  • Briose cu nuca, ciocolata si vanilie


    Prepararea sosului: amesteca cu o furculita ¼ cana de faina, zahar brun, ¼ lingurita de scortisoara si 2 linguri de unt topit. Adauga ¼ cana de nuci. Pentru briose preincalzeste cuptorul si... »


  • Desert cu mere


    Merele curatate de coaja si cotoare se taie bucati mai mici si se fierb in putina apa cu 3 parti din zahar si cu vanilia, pana devin pastoase.. Pesmetul se prajeste in unt topit cu zaharul ramas,... »


  • Prajitura nuci in vin


    Se amesteca faina cu margarina UNIREA galbenusurile, zaharul (dupa gust), se framanta un aluat ce se intinde usor. Se imparte in 5 parti pentru 5 foi, din care una mai mare. Se intinde cu... »


  • Galuste delicioase


    Drojdia se pune la fermentat. Se amesteca cu faina, galbenusul de ou, un praf de sare si atata lapte cat sa se obtina un aluat relativ moale. Aluatul se framanta cu 50 g margarina UNIREA si se... »


  • Prajitura in forma de arci


    Taie blatul patrate de 4x4 cm, stropeste-i cu 1 fiola de esenta de rom. Presara cu aproximativ 60-80 g miez de nuca tocat marunt si stafide. Fierbe budinca de vanilie in 400 ml de lapte si adauga... »


  • Prajitura cu branza si ananas


    Intai pregatim blatul. Din albusurile de ou batem o spuma tare, adaugam cu grija, pe rand, galbenusurile, apoi zaharul si faina. Il coacem aprox. 20 de minute in tava unsa cu unt si presarata cu... »


  • Muffin cu mere


    Se bate oul cu apa minerala intr-o vas inalt si apoi se adauga condimentele. Apoi se adauga faina si se amesteca bine pana devine omogen. Se lasa sa stea 15 minute pana se umfla aluatul. Intre timp... »


  • Muffin Espresso


    Ingredientele pentru aluat se pun intr-un vas si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena. Din aluat se fac 12 forme de muffin de cate 7 cm. Formele se aseaza intr-o tava, si se coc la o... »


  • Felii cu nuci


    Albusurile se bat spuma, se adauga zahar tos si se amesteca pana devine spuma tare. Se amesteca nucile macinate, faina, amidon, coaja si zeama de lamaie.Compozitia se toarna in tava bine unsa si... »


  • Strudel cu crema de capsuni


    Se dezgheata aluatul pentru strudel, se intinde si se fac forme rotunde de raza 7-8 cm. Se pun intr-o tava tapetata cu unsoare si se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca cam 5... »


  • Prajitura cu branza


    Se zdrobeste branza cu o furculita si se adauga ouale, zaharul si coaja de portocala rasa. Se face moia (drojdie + lapte), intre timp in cuptorul cu microunde se topeste margarina UNIREA Se... »


  • Tarta de piersici


    Se prepara o coca frageda din untul frecat cu zahar, amestecat cu galbenus si faina. Se coace, se lasa sa se raceasca putin, se unge cu marmelada de caise, se aseaza deasupra jumatatile de... »


  • Briose de ciocolata


    Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate... »


  • Briose cu banane


    Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate... »


  • Briose de ciocolata


    Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amestecă făina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate... »


  • Prajitura cu nuca si ciocolata


    Fa un aluat din faina, 60 g de zahar, nuca macinata, 1 ou si unt, intinde aluatul de o grosime de 1 cm si coace-l intr-o tava potrivita. Cand este gata unge cu un strat subtire de gem la alegere.... »


  • Briose de ciocolata


    Se bat ouale, zaharul si untul topit pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda