Retete

  • Migdale


    Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga pudra cacao si scortisoara amestecata cu faina, nucile macinate, se aromatizeaza cu esenta de rom si se plamadeste. Coca se inveleste in folie si... »


  • Prajituri migdale


    Se amesteca bine untul cu zaharul pudra, se adauga pudra de cacao si scortisoara amestecata cu faina, nucile macinate, se aromatizeaza cu esenta de rom si se amesteca. Coca se inveleste in folie... »


  • Prajitura de lamaie cu smantana


    Batem untul cu zaharul si esenta de lamai pana devine o pasta omogena. Se adauga ouale, unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Dupa ce terminam cu ouale se adauga apoi coaja de lamaie,... »


    Prajitura de lamaie cu smantana
  • Rulada cu crema de ciocolata


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se adauga treptat faina si cacaua. Se amesteca bine si se inglobeaza albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava... »


  • Flanuri cu jeleu de portocale


    Se pune faina pe planseta, se face loc in mijloc pentru unt, zahar, apa, ou, sare si se framanta aluatul. Se intinde si se impatureste de 3 ori, ca aluatul frantuzesc. Se lasa sa se odihneasca, la... »


  • Tarta cu migdale


    Se framanta aluatul din ingredientele indicate si se lasa sa se odihneasca. Se intinde o foaie de 5 mm, se taie rondele si se imbraca formele unse cu unt. Se freaca 5 galbenusuri cu zaharul si se... »


  • Tarta cu alune si ciocolata


    Se bate zaharul pudra cu untul, pana devine spuma. Se adauga 2 galbenusuri si se bat bine cu mixerul, apoi crema obtinuta se pune rece in frigider. Pentru glazura, se rade tableta de ciocolata cu... »


  • Prajitura cu ciocolata


    Se sfarama ciocolata, se adauga untul si se fierbe in bain-marie, la foc mic, pana cand ciocolata este complet topita. Apoi se ia vasul de pe foc, pastrandu-se la cald. Separat, se bat... »


  • Prajitura cu crema de ciocolata si fistic


    Se topeste intr-un vas, pe foc mic, ciocolata cu 2 linguri de lapte si se pune peste ea untul taiat bucatele. Se amesteca pentru omogenizare. Se sparg ouale intr-un castron si se adauga zaharul,... »


  • Prajitura de Craciun cu ciocolata


    Intr-un ibric, pus in bain-marie, se topesc ciocolata si untul. Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul. Cand amestecul s-a albit, se adauga ciocolata si untul... »


  • Prajitura marmorata


    Se pune untul intr-un castron si se freaca cu lingura de lemn pana devine cremos. Se adauga, putin cate putin, zaharul pudra, apoi, pe rand, galbenusurile, amestecand dupa fiecare. Se subtiaza... »


  • Turta dulce fara miere


    Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se adauga in crema de galbenusuri faina si siropul... »


  • Prajitura cu gem si cacao


    Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacaua, cernute de doua ori. Se amesteca bine si se toarna intr-o tava unsa... »


  • Prajitura de Sfantul Ilie


    Merele se curata de coaja si cotor, se taie feliute de 1 cm grosime si se aseaza la scurs pe prosoape de hartie. Ouale se separa, iar galbenusurile se freaca impreuna cu jumatate din cantitatea de... »


  • Pavlova cu afine


    Puneti afinele bine spalate pe un servet ca sa se scurga bine apa de pe ele, apoi puneti-le intr-un castron, presarati-le cu 1 lingura zahar si cu coaja rasa de portocala. Stoarceti peste ele sucul... »


  • Prajitura desteapta


    margarina UNIREA se taie bucati si se pune la microunde aproximativ 1 minut, apoi se lasa la racit. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul... »


    Prajitura desteapta
  • Kinder pinguin


    Blat: galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga uleiul si apa,apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.Compozitia se toarna in tava de la... »


    Kinder pinguin
  • Choux a la creme


    Mai intai facem cojile: apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot. Cand apa si uleiul fierbe se adauga faina in bloc(toata deodata) si se amesteca energic... »


    Choux a la creme
  • Prajitura cu visine racoritoare


    Se scot visinele din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare, se adauga pliculetul cu zahar vanilat peste ele. Se pregatesc si restul ingredientelor: se amesteca intr-un bol faina cu praful... »


    Prajitura cu visine racoritoare
  • Prajitura cu spuma


    Se amesteca bine margarina UNIREA cu zaharul pina devine o crema spumoasa. Se aduga galbenusurile, faina, zeama de lamiie si doua linguri de apa. Se face un aluat care se intinde cu sucitorul, se... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda