Retete

  • Negresa de la Bunica


    Margarina, zaharul, laptele si cacao se ameseca pe foc pina ce devine o pasta omogena. Cind s-a topit zaharul se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se pun deoparte 12-15 linguri din... »


  • Crizanteme cu ciocolata si gem de corcoduse


    Se face o maia din putina faina, drojdie, 1 lingurita de zahar si putin lapte cald. Se lasa la crescut iar apoi se adauga faina, ouale batute cu zaharul esentele si coaja de portocale. Se framanta... »


    Crizanteme cu ciocolata si gem de corcoduse
  • Rasturnata cu pere


    Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am acoperit tot fundul tavii cu pere. Am dat tava... »


    Rasturnata cu pere
  • Ecler cu ciocolata si cafea


    Pregatirile incep cu aluatul pentru ecler. Apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot. Cand apa si uleiul fierbe se adauga faina in bloc(toata deodata) si se... »


    Ecler cu ciocolata si cafea
  • Pasca aromata


    Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Se bate cu mixerul untul dupa care se adauga smantana si galbenusurile care au fost frecate separat cu zaharul vanilat, esentele... »


    Pasca aromata
  • Prajitura cu ness


    Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se lasa deoparte.Galbenusurile se freaca 10 minute cu zaharul pana devin o compozitie cremoasa si zaharul se topeste. Se adauga faina amestecata cu... »


    Prajitura cu ness
  • Prajitura cu foi de miere si crema de gris


    Pentru blat laptele, zaharul, uleiul si mierea se pun pe foc pana se dizolva zaharul, apoi se retrag dupa foc si se incorporeaza 2 oua batute, amestecand bine. Intr-un castron se pune faina (3... »


    Prajitura cu foi de miere si crema de gris
  • Prajitura cu branza


    Pentru obtinerea blatului se freaca untul cu zaharul, iar apoi se adauga ouale mixandu-se dupa fiecare. Ingredientele uscate se amesteca si se adauga treptat compozitie de ou. Pentru crema se pune... »


    Prajitura cu branza
  • Prajitura cu crema de ciocolata


    Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga mierea, untul topit, iaurtul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Compozitia... »


    Prajitura cu crema de ciocolata
  • Rulada de capsune


    Se incinge cuptorul la 200gr. Pentru aluat - se spala lamaia, se zvanta si i se rade coaja. Se bat bine - cu mixerul - ouale, zaharul si coaja de lamaie (circa 8 minute), pana ce devin cremoase,... »


    Rulada de capsune
  • Papanasi pufosi


    Ouale se bat bine cu mixerul. Se adauga apoi zaharul treptat si se mixeaza dupa fiecare transa pana devin ca o spuma mai groasa. Se pune si zaharul vanilat, esentele si coaja rasa de portocala.... »


    Papanasi pufosi
  • Prajitura cu ciocolata si visine


    Pentru blat, bati albusurile cu zaharul si un praf de sare pana compozitia devine tare ca la bezele. Adaugi peste albusuri, galbenusurile batute treptat cu uleiul. Amesteci faina cu cacao si praful... »


    Prajitura cu ciocolata si visine
  • Baton din seminte si nuca


    Macinam semintele si le amestecam cu fructoza si untul pana cand totul devine o pasta. Se pune compozitia intr-un vas de yena si folie alimetara (marimea acestuia depinde de grosimea pe care doriti... »


    Baton din seminte si nuca
  • Tarta cu mere si crema de vanilie


    Se framanta un aluat, se inveleste in folie transparenta, se da la rece, pentru cel putin 30 min. 1 kg mere se caleste cu zahar dupa gust, o vanile si putina scortisoara; Se prepara o budinca de... »


    Tarta cu mere si crema de vanilie
  • Tiramisu cu crema Mascarpone


    Se face o cafea din 3 cani de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca; se freaca galbenusurile cu zaharul, pina aproape ca se topeste zaharul (cca 10-15 minute cu mixerul). Se... »


  • Prajitura cu visine sau caise


    Se freaca bine untul cu zahârul pînâ devine ca o spuma. Se pune cate un galbenus intr-un vas si se freaca bine. Se adauga faina si albusurile spuma si se amesteca coca incet. Se unge o tava mare... »


  • Prajitura cu fructe zaharisite


    Untul se freaca cu zaharul si se freaca pana devine ca o crema. Se adauga cate un ou si se bate tare dupa fiecare cate 2-3 minute. Se adauga apoi faina cate o lingura, se pune drojdia dizolvata,... »


  • Tarta Bakewell cu prune


    Aluatul l-am facut din 100g de unt si 100 de zahar, frecate bine impreuna pana cand untul devine light and fluffy, dupa care am adaugat 200g faina si un ou. Am format un aluat elastic (daca e prea... »


    Tarta Bakewell cu prune
  • Prajitura rulata, cu mere


    150 gr faina se amesteca cu uleiul, otetul si apa cu sare. Se amesteca apoi restul de faina cu margarina UNIREA pana devine ca o pasta. Primul aluatul se se intinde in foaie si se unge cu pasta.... »


  • Prajitura cu mere si albus


    Se amesteca faina cu untul, un galbenus, zaharul, vinul, smantana si sare. Se framanta aluatul bine si se intind apoi doua foi, care se pun la copt in cuptor. Separat se rad merele si se pun intre... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda