DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu caise si bezea


    Preincalzim cuptorul la 190 grade C. Caisele le oparim putin , le desfacem in doua si le decojim. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o crema . Adaugam uleiul in fir subtire ca si la maioneza... »


    Tarta cu caise si bezea
  • Tarta cu caise si crema de martipan


    Pentru a pregati blatul tartei, frecati intr-un vas untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati faina amestecata cu un varf de cutit de praf de copt si amestecati bine pana obtineti o compozitie de... »


    Tarta cu caise si crema de martipan
  • Prajitura de branza cu nectarine


    Pentru aluat amestecam bine untul cu zaharul, apoi turnam faina de malai, amestecam incontinuare pana se formeaza Streusel (firimituri de aluat, altfel de traducere nu imi vine in cap...) mai... »


    Prajitura de branza cu nectarine
  • Prajitura cu afine si crema de branza


    Pregatirea blatului se incepe cu amestecul untului cu zaharul pana devine galbui si cremos. Adaugam oul si vanilia. Cernem impreuna faina adaugam alternative laptele pana se incorporeaza, adaugam... »


    Prajitura cu afine si crema de branza
  • Zuppette


    Pandispanul: Batem ouale intregi cu zaharul cam 20 de minute(mixer sau robot)pana ce isi tripleaza volumul. Cernem faina si o adaugam treptat peste crema de oua amestecand mereu de sus in jos (mare... »


    Zuppette
  • Prajitura regala cu branza


    Faceti un aluat din toate ingredientele. Lucrati untul cu ouale si zaharul si adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt Adaugati apoi laptele. Veti obtine un aluat care se va imparti... »


    Prajitura regala cu branza
  • Prajitura Bounty Bars


    Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga ouale, unul cate unul si laptele. La final am adaugat faina+ cacao+ praf de copt, toate impreuna si cernute prin sita. Am intins bine compozitia in tava... »


    Prajitura Bounty Bars
  • Tarta Amaretto


    Untul moale cu zaharul se amesteca pana devine crema. Punem cate un ou pe rand. Amaretti macinati si faina amestecata cu praful de copt. Eu am pus si o lingura de rom in aluat, dar cred ca am facut... »


    Tarta Amaretto
  • Prajitura cu mere Carmen


    1. In vas am pus 7 linguri de zahar, poi 7 linguri ulei (eu am avut de arahide dar am facut si cu ulei de floarea soarelui), cele 7 linguri de lapte. 2. Se calesc merele cu 7 linguri de zahar si... »


    Prajitura cu mere Carmen
  • Prajitura cu foi si crema caramel


    Foile Intr-un vas am pus cele 2 oua cu zaharul si le-am amestecat bine. dupa ce am amestecat bine ouale cu zaharul am adaugat cele 9 lg de lapte. Am adaugat apoi cate o lingura de ulei, amestecand... »


    Prajitura cu foi si crema caramel
  • Prajitura cu foi caramel si crema de ness


    1. BLAT: Caramelizezi 3 cescute de zahar si le stingi cu 1 si 1/2 cescute apa. Lasi sa fiarba 2 minute, lasi sa se raceasca. Freci 2 oua cu 3 cescute zahar, adaugi 2 oua, 2 lingurite bicarbonat si... »


    Prajitura cu foi caramel si crema de ness
  • Placinta cu rubarba


    1. Blatul: Am pus faina si untul de cocos bine racit in mixer, cu un praf de sare, am amestecat pina se aduna dupa cirlig, apoi am pus 2 linguri de apa de la gheata. Am lasat la racit la frigider... »


    Placinta cu rubarba
  • Tarta cu mere si crema de vanilie


    Cerneti faina, faceti o gaura in mijloc si adaugati o priza de sare, zaharul, zaharul vanilat, untul rece (taiat bucatele mici) si galbenusurile. Lucrati ingredientele cu virful degetelor,... »


    Tarta cu mere si crema de vanilie
  • Tarta alpina de mere


    Topim untul si il dam deoparte sa se raceasca. Ouale intregi le mixam cu zaharul si un strop de sare pana devin crema. Adaugam untul topit si recisor, esentele, lingurile de lapte si apoi treptat... »


    Tarta alpina de mere
  • Prajitura de vin cu mere


    Am amestecat faina cu praful de copt, apoi cu zaharul, oul si untul (topit); in plus am pus si un praf de scortisoara. Daca se lipeste aluatul de mina, dam aluatul la rece. La mine a fost cazul; a... »


    Prajitura de vin cu mere
  • Prajitura caramelizata cu mere umplute


    Punem stafidele la înmuiat în suc de mandarina, sirop de artar,si aromam cu coaja de citrice razuita (cui îi place si doreste,poate înmuia stafidele în alcool..sau alt lichid/suc). Caramelizam... »


    Prajitura caramelizata cu mere umplute
  • Amandine cu crema de ciocolata


    Cand te hataresti sa faci amandine mai intai te apuci de facut crema deoarece necesita timp de racire la frigider 2 ore. Intr-o craticioara se pune ciocolata rupta bucatele (eu am folosit ciocolata... »


  • Prajiturica Suflet Meros


    Radem merele si le punem la calit impreuna cu zaharul si putina scortisoara, cand sunt gata le lasam la racorit. Mixam untul cu zaharul pana la consistenta cremoasa.Adaugam ouale. Coaja si zeama de... »


    Prajiturica Suflet Meros
  • Negrese apetisante


    1. Se topeste ciocolata rupta in bucati mici impreuna cu untul, intr-un vas pe bain marie. 2. Se da la o parte sa se racoreasca si intre timp, se bat ouale cu zaharul alb & brun pana spumeaza, apoi... »


    Negrese apetisante
  • Amandina


    Pentru BLAT: 1. Separam galbenusurile de albusuri, batem albusurile spuma cu zaharul(ori cu telul, ori cu mixerul).Eu am mai pus inca 2 albusuri, le aveam prin frigider si am zis sa iasa blatul mai... »


    Amandina
 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda