DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tarta cu mere si pere


    1. Crema de branza se amesteca cu faina. Eu am bagat mixerul si a mers foarte bine. 2. Se adauga apoi untul taiat cubulete si se mixeaza in continuare. 3. Se adauga cate o lingura de apa si se... »


    Tarta cu mere si pere
  • Prajitura cu pere, super aromata


    1. Aluatul Se pune faina, impreuna cu untul, zaharul, oul, priza de sare si coaja de lamaie. Se framanta cu mana, pana se desprinde aluatul de pe peretele vasului. Se formeaza o bila,si se da la... »


    Prajitura cu pere, super aromata
  • Prajitura Victoria, cu nuca


    Blatul 1: -batem albusurile de la cele 8 oua, apoi adaugam zaharul, galbenusurile,nuca macinata, cocosul,faina. -punem ompozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt -bagam compozitia la copt... »


    Prajitura Victoria, cu nuca
  • Cheesecake cu ciocolata si stafide


    BLATUL Intr-un bol taiem untul in bucati mici si-l amestecam bine cu restul ingredientelor - se va forma un aluat faramicios. Intindem aluatul intr-o tava cu diametrul de 22 cm (eu am folosit o... »


    Cheesecake cu ciocolata si stafide
  • Tarta cu branza si cirese


    1.Bateti branza pana devine cremoasa si ajutati treptat laptele condensat pana ce totul devine omogen. Adaugati sucul de lamaie si vanilia. 2.Varsati in crusta de tarta pregatita. 3.Puneti pentru 3... »


    Tarta cu branza si cirese
  • Negresa blonda


    Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 180 C. Se unge forma (18 x 18 cm) cu ulei si se presara faina sau se pune hartie de copt. La BM se topeste untul impreuna cu 100g ciocolata. Se da... »


    Negresa blonda
  • Negresa jenny


    Intr-un castron mixam la viteza mare ouale cu zaharul si zaharul vanilat pina devin pufoase si cresc bine. Intr-o craticioara incalzim laptele, adaugam ciocolata si invirtim pina se dizolva toata... »


  • Prajitura cu morcovi (carrot cake)


    Se amesteca zaharul cu ouale si uleiul, poi morcovul ras fin, stafidele si coaja de portocala. Faina se amesteca cu bicarbonatul, praful de copt, scortisoara si nucoara si se adauga peste... »


    Prajitura cu morcovi (carrot cake)
  • Tarta cu nuca de cocos


    1. Oul intreg se bate putin cu zaharul, se adauga margarina UNIREA topita si racita, nuca de cocos si faina amestecata cu amidonul si praful de copt. Se framanta aluatul si se da la rece 20-30... »


    Tarta cu nuca de cocos
  • Rulada cu banane


    BLAT Se freaca galbenusele cu praful de copt. Separat se bat albusele cu zaharul pana s-au intarit si nu mai "picura " de pe paletele de la mixer. Se amesteca prima compozitie cu cea de-a doua si... »


    Rulada cu banane
  • Ecler


    ALUAT Se pune uleiul, apa si sarea la fiert, cind da in clocot(nu inainte si nici sa fiarba mult ca iar nu-i bine) se pune faina toata odata se amesteca pina se incorporeaza bine si se continua... »


    Ecler
  • Prajitura cu ananas


    Am batus 2 albusuri spuma. Am frecat galbenusurile , zaharul cu un strop de esenta de vanilie, apoi am turnat cana de lapte + ulei. Am adaugat si faina. Apoi am amestecat incet si albusurile. Am... »


    Prajitura cu ananas
  • Terina de ciocolata alba si neagra


    Se unge cu ulei o tigaie de aprox. 22x11x 6cm. Se tapeteaza cu folie alimentara apoi se asaza pe fund un strat de hartie pentru copt. Se topeste ciocolata alba in bain-marie si se lasa sa se... »


  • Prajitura Musuroi


    Piscotul: se freaca galbenusurile cu zaharul pina devine spuma, se adauga lamiia, praful de copt si faina, dupa aceea albusurile batute spuma. Se coace in tava tapetata cu unt si faina, la foc... »


  • Tort cu mandarine


    Se bat albusurile spuma,galbenusurile se freaca cu zaharul+zaharul vanilat. Galbenusurile frecate,se aduga la spuma de ou,se amesteca usor. Se adauga faina,amestecata cu praful copt si coaja... »


    Tort cu mandarine
  • Tort insiropat, cu crema de mandarine si lamaie


    Blatul. Se bat ouăle cu zahărul până curg în formă de panglică, după care se adaugă făina amestecând uşor. Compoziţia se coace în formă rotundă, la foc potrivit. Forma se... »


  • Tort de branza si ciocolata


    BLATUL Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pana se albesc si-si maresc volumul. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si otetul. 1/4 din aceasta spuma se adauga la galbenusuri si se amesteca... »


    Tort de branza si ciocolata
  • Tort cu crema de branza


    Intai pregatim un blat traditional. Pana blatul se raceste, fierbe, 1 l lapte. Luam de pe foc, apoi amestcam 2 oua cu 2 dl de smantana. Si amestecand continu sa turnam in lapte. Punem inapoi pe... »


  • Tort de mere


    Fierbe merele intr-un sirop din lamaie si zahar, lasam sa se raceasca, batem spuma untul cu zaharul, adaugam galbenusurile, coaja rasa de lamaie si faina amestecata cu praf de copt. Intindem... »


  • Tort cu vin rosu


    Captusim cu hartie de copt o tava de 26 de cm in diametru. Incalzim cuptorul la 180 de grade C. Batem spuma zaharul, zaharul vanilat si margarina UNIREA Incorporam pe rand ouale. Amestecam faina... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda