Retete

  • Tort de capsuni


    Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat, se adauga uleiul, laptele caldut si se omogenizeaza. Se adauga faina, lingura cu lingura si bicarbonatul. Se pune in forma tapetata cu hartie pergament... »


    Tort de capsuni
  • Tort cu crema de ciocolata


    Pentru blat, se freaca timp de 30 minute galbenusurile cu 2 oua intregi si zaharul pudra. Cand compozitia a crescut se adauga faina si albusurile spuma. Se coace compozitia in forma tapetata. Dupa... »


  • Tort de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca cu untul, frecand continuu si cu ciocolata rasa. Se adauga albusurile spuma, pesmetul, zeama si coaja de lamaie rasa,... »


  • Tort de ciocolata si migdale cu crema de alune si glazura de ciocolata


    Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin ca o crema. Se adauga ciocolata rasa, migdalele macinate, pesmetul si la urma albusurile spuma. Se coace cam o ora, la cuptor,... »


  • Tort de ciocolata fin


    Pentru blat, untul se freaca spuma cu galbenusurile, ciocolata rasa, albusurile spuma si faina. Compozitia se coace, dupa care blatul racit se taie orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de... »


  • Tort din foi de nuci sau alune


    Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina. Se coc separat 3 foi si se umplu cu crema. Pentru crema,... »


  • Tort dobos cu glazura de ciocolata


    Pentru foile de blat, se amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja rasa de lamaie si zeama, pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga usor albusurile spuma si faina cernuta proaspat si presarata... »


  • Tort dobos cu crema de vanilie


    Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce compozitia devine cremoasa. Se adauga faina si albusurile spuma. Se unge forma de tort cu unt si se presara cu faina. Se toarna din... »


  • Tort de agrise cu nuci


    Blatul: Agrisele se pun intr-un vas cu apa cat sa le acopere si se lasa sa dea in clocot. Se scurg si se fierb moi cu zaharul, vinul si coaja de lamaie. Se scurg din nou prin sita. Untul se freaca... »


  • Tort de caise rusesc


    Blatul: Ouale se freaca cu sarea, zaharul si coaja rasa de lamaie. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema se adauga faina. Se coace in forma de tort. Crema: Caisele coapte bine (250 g) se taie... »


  • Tort de curmale si smochine


    Foile de blat: Se curata migdalele si se macina. Se taie marunt ca fideaua curmalele si smochinele. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare. Se adauga apoi migdalele... »


  • Tort de morcovi englez


    Amestecam faina si terciul de ovaz cu putina sare. Adaugam margarina UNIREA si 2 linguri de apa cu gheata pentru a obtine un aluat moale. Acoperim aluatul cu folie si il punem 20 de minute la rece... »


  • Tort cu caise si iaurt


    Taiem piscotul in 3 foi. Incalzim iaurtul cu 2 linguri de gelatina si 18 dkg de zahar, nu este necesar sa fierbem amestecul, lasam pe foc pana cand gelatina se topeste. Punem la racit1,5-2 ore si... »


  • Blat de tort mai dietetic


    Intr-un vas mai mare se pun ingredientele uscate(faina,cacao,zahar,praful de copt si bicarbonatul) si se amesteca bine pana se omogenizeaza,in alt vas se pun ingredientele... »


  • Tort cu cafea neagra si visine


    Se bat albusurile spuma si se introduc unul cate unul galbenusurile, 100 gr de zahar, faina si margarina UNIREA topita, dar nu fierbinte. Se pun intr-o forma de tort unsa si se pun la copt. Se... »


  • Tort de castane


    Blatul. Se cresteaza coaja castanelor, dupa care se fierb o ora, apoi se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa cat sa le cuprinda si se lasa sa fiarba pana se inmoaie complet. Dupa ce au... »


  • Tort de castane cu glazura de ciocolata


    Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce compozitia devine o alifie. Se adauga castanele curatate fierte si date prin masina, pesmetul si albusurile batute. Compozitia se coace in forma unsa si... »


  • Tort festiv din migdale


    Blatul. Se curata migdalele si se piseaza impreuna cu zaharul pudra adaugat cate putin. Se trece compozitia prin sita ca sa se obtina o pudra fina de migdale. Mai usor se poate obtine pudra dand... »


  • Tort cu crema de fragi


    Blatul. Se bat galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele macinate, apa, albusurile spuma si faina. Se coace in forma de tort. Se taie in doua. Crema. Se fierb toate componentele cremei la un... »


  • Tort de lamaie


    Se amesteca 30 de minute galbenusurile cu zaharul. Se adauga migdalele curatate si taiate marunt, coja rasa si zeama de lamaie, lisa taiata marunt, subtire, albusurile spuma si pesmetul. Se coace... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda