DB Error... MDB2 Error: unknown error
INSERT INTO `forum_reteta_sessions` SET `session_id`=?, `session_user_id`=?, `session_last_visit`=?, `session_start`=?, `session_time`=?, `session_ip`=?, `session_browser`=?, `session_forwarded_for`='z', `session_page`='index.php' Reteta
 


Retete

  • Tort cu lamaie


    Blatul. Amoniacul se dizolva in laptele caldut. Se framanta din toate componentele un aluat din care se coc pe rand trei foi pe dosul unei tavi unse, la foc iute, numai pana ce incep sa dea in... »


  • Tort cu crema de mandarine si lamaie


    Blatul. Se bat ouale cu zaharul pana curg in forma de panglica, dupa care se adauga faina amestecand usor. Compozitia se coace in forma rotunda, la foc potrivit. Forma se tapeteaza cu unt si faina.... »


  • Tort de portocale delicios


    Blatul. Se feaca pe rand bucatile de zahar pe coaja de portocala (pana incepe sa se zareasca partea alba a portocalei, care nu trebuie frecata deoarece este amara) si se piseaza. Se feaca untul... »


  • Tort de portocale si migdale


    Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de la o portocala. Se unge forma de tort, se pune compozitia si se coace la cuptor o... »


  • Tort de migdale cu portocale si frisca


    Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devine spuma, se adauga migdalele curatate, macinate si uscate la cuptor, faina, romul si albusurile spuma. Se coace in forma bine unsa cu unt si... »


  • Tort cu crema de portocale si frisca


    Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se obtine o crema al carei volum este de 2-3 ori mai mare fata de cel initial. Se adauga faina si se mai amesteca putin. Se toarna compozitia in forma... »


  • Tort Eszterhazy


    Pentru aluat: bate spuma tare 12 albusuri si adauga amestecul de zahar (280 g), nuca, scortisoara si faina. Unge 5 foi cu diametrul de 23 cm pe tavi unse cu unt si tapetate cu faina, si coace-le in... »


  • Tort rusesc cu crema


    aie marunt coaja de portocala si lamaie cu zahar si stropeste-le cu rom, impreuna cu stafidele. Inmoaie-le timp de 1 ora. Fierbe laptele cu vanilia crestata, lasa-l sa se raceasca si stacoara-l.... »


  • Tort Dobos


    1.Pentru blat, ouale se separa, untul se topeste si se lasa la racit. Se taie 6 cercuri cu diametrul de 26 cm din hartia de copt pentru fundul detasabil ale formei de tort. Cuptorul se incalzeste... »


  • Tiramisu cu cirese


    Se freaca branza, zaharul praf si smantana pana devine o masa spumoasa. Se rup piscoturile si apoi de stropesc cu lichiorul de cafea. Ciresele cristalizate se amesteca cu gemul de visine. Intr-o... »


  • Tort Minge


    Am folosit 2 tipuri de tort:  Diplomat pentru "minge" si Amandina pentru "teren". Diplomatul il pregatim dupa aceasta reteta. Pregatim blatul pentru amandina: Intr-un... »


  • Tort cu branza


    Strecoara ambele conserve de ananas. (Din sirop, suc de lamaie, apa minerala si cuburi de gheata poti prepara bautura racoritoare pentru copiii care vin la udat.) Mixeaza fructele dintr-o conserva... »


  • Tiramisu


    Blatul il facem ca pe pandispan, batem albusurile apoi incorporam zaharul, apa, galbenusurile, uleiul, faina. Coacem la foc potrivit . Crema: Batem frisca, incorporam crema de branza, iaurtul si... »


    Tiramisu
  • Tort in forma de evantai


    intr-o forma de tort rotunda se coace blatul dupa care se scoate pe un platou tapetat cu faina. Dupa ce s-a racit se taie in asa fel incat sa obtinem doua semilune, iar apoi si acestea se tai in... »


  • Tort de capsuni cu portocale


    Se despart galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile la care se adauga zaharul si se bate in continuare pana devine tare. Faina se cerne intr-un bol si se amesteca cu migdalele. Se amesteca... »


  • Tort cu mac


    Se amesteca untul cu zaharul si ouale. Se adauga zaharul vanilat si macul macinat, zeama de lamaie, iar apoi praful de copt amestecat cu faina. Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna... »


  • Tort cu crema de zahar ars


    Se ard 9 linguri de zahar intr-o cratita, se intinde zaharul topit pe peretii vasului.Separat se pune laptele,restul de zahar(se mai opresc 6 linguri pt blat),esenta de vanilie si se fierbe pana se... »


  • Deliciu cu ciocolata, vin si pere


    Pentru blat se bat bine albusurile cu putina sare apoi cu zahar. Se adauga galbenusurile zdrobite cu telul si la urma faina cernuta amestecata cu praful de copt si amidonul de porumb. Se unge o... »


    Deliciu cu ciocolata, vin si pere
  • Tort ieftin


    Se pregateste aluatul astfel: se freaca ouale intregi cu zaharul pana cand devin crema spumoasa. Se adauga untul frecat separat zece minute, impreuna cu faina, pusa in ploaie. Se omogenizeaza bine... »


  • Tort cu crema de cafea din blat cu foi


    Se bat ouale intregi cu zaharul si cu laptele, folosind un tel, pana cand amestecul devine omogen. Peste amestec se adauga praful de copt stins cu o lingura de otet, putina sare, faina cernuta in... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda