Retete

  • Tort alb


    Se bate albusul cu telul pana cand devine spuma tare. Se lucreaza la cald, cu albusuri care au stat cateva ore la temperatura camerei. In albusul batut se adauga zaharul cate putin, continuand... »


  • Tort de mere intregi


    Se curata merele de coaja si de seminte. Se golesc cu varful unui cutit ascutit si se pun pentru cinci minute in apa cu sare care clocoteste Se scot si se scurg, timp in care se pun sase linguri de... »


  • Tort cu crema de ciocolata


    Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca bine galbenusurile cu ouale intregi si zaharul. Se incorporeaza faina. Se bat spuma tare albusurile si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se... »


  • Tort de biscuiti


    Se fierbe faina amestecata cu apa. Se amesteca pana se raceste. Separat, se freaca margarina UNIREA cu zahar, cacao si vanilie, pana devine o crema spumoasa. Se amesteca cele doua preparate,... »


  • Tort de ciocolata


    Se bat in mixer ouale cu zaharul, pana devin spumoase si se albesc. Se adauga uleiul si iaurtul, coaja de portocala rasa, zaharul vanilat, pudra de cacao si se bat bine pana se omogenizeaza... »


  • Tort de lamaie


    Se freaca bine untul cu mierea intr-un vas, pana devine o crema. Se adauga pe rand, ouale, amestecandu-se dupa fiecare, amoniacul dizolvat in apa minerala si zeama de lamaie. La sfarsit se... »


  • Tort de turta dulce


    Intr-un castron mare se freaca spuma galbenusurile, mierea si zaharul Se adauga apa calduta, coaja de lamaie, mirodeniile, romul, praful de copt si lamaia. Se amesteca. La sfarsit se pun albusurile... »


  • Tort indiana


    Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devin crema. Se bat spuma tare albusurile si se amesteca cu galbenusurile. Se pune faina si se amesteca usor. Se pune compozitia la copt, in tava... »


  • Tort pufos cu nuci si portocale


    Se bat spuma galbenusurile cu 150 g zahar, cu vanilia, scortisoara, coaja rasa de portocala si sarea. Se incorporeaza treptat si albusurile batute separat spuma tare. Se amesteca usor, cu telul. La... »


  • Tort Hansel si Gretel


    Se maruntesc biscuitii la robot, apoi se amesteca cacaoa,cu untul topit si esenta, pana obtinem un amestec omogen pe care il intindem, in strat omogen, intr-o forma cu inel detasabil, crestand... »


    Tort Hansel si Gretel
  • Tort diplomat


    Pregatirea prajiturii incepe cu prepararea cremei. Pemtru asta trebuie sa facem urmatoarele: -punem laptele la fiert -galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul pana devin cremoase si zaharul s-a... »


    Tort diplomat
  • Tort cu dulceata de caise


    Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr. margarina UNIREA se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pina devine o crema... »


  • Tort Saint-Honore


    Se incepe pregatirea aluatului  cu cele 200 g faina care se pun intr-un castron cu sare, se pune peste untul rece taiat bucatele si incepem sa framantam. Adaugam treptat apa rece pana devine... »


    Tort Saint-Honore
  • Tort Dobos


    Galbenusurile se mixeaza cu zaharul aproximativ 10 minute pana devine o compozitie cremoasa. Se adauga faina si se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare. Compozitia rezultata se... »


    Tort Dobos
  • Tort cu ciocolata la maxim


    Nucile se pun pentru cateva minute la cuptor avand grija sa nu se arda iar apoi ½ din cantitate se macina marunt si cealalta se taie bucati mai mici. Stafidele se hidrateaza in cognac si rom.... »


    Tort cu ciocolata la maxim
  • Coronita cu ciocolata


    Se macina nucile care au fost tinute putin la cuptor. Se hidrateaza stafidele in cognac si rom pentru 15 minute. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se... »


    Coronita cu ciocolata
  • Tort Dobos


    Se freaca cu zaharul zece galbenusuri, se adauga coaja si zeama de la lamaie, apoi albusurile batute spuma tare si faina. Se fac 10 foi care se coc, pe rand, pe fundul formei de tort. Separat se... »


  • Tort de migdale


    Galbenusurile se bat tare cu zaharul pana ce amestecul devine ca o spuma, se adauga migdalele, zeama si coaja de lamaie, faina si albusurile batute spuma. Se tapeteaza o forma de tort cu unt si... »


  • Tort de mere


    Se curata merele si se scot cotoarele cu forma speciala. Eu am pus merele intregi,au fost mai micute,cine doreste poate taia merele pe jumatate. Se pun merele unul langa altul.Se pun cele 2 linguri... »


    Tort de mere
  • Tort cu visine


    Galbenusurile se separa de albusuri, se bate frisca lichida si se amesteca lichidul din compot impreuna cu lichiorul si 150 gr zahar. Se freaca bine galbenusurile cu putina sare si restul de zahar,... »


 
 
in 15392 retete
si 521 restaurante

Ultimele cautari


Vremea in Bucuresti
www.prepelite.ro

Reclama ta aici

Linkuri : Alcooltest - Contabilitate - SonometruDestinatii Vacante
Parteneri : Mos Craciun - Copii-Parinti - Terapie - Aer conditionatDestinatii Vacante



TOP-RO - Top siteuri din Romania Moda